$20 po noći
$20 po noći
Hostal Caracol, Valparaiso, Chile

Hostal Caracol

Valparaíso, Chile - Hector Calvo 371, Cerro Bellavista.

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Hostel

Lijepa naša kuća ima vrlo lijepi zajedničke područjima koja uključuju i svijetle potpuno opremljenu kuhinju za putnike za korištenje, mirno, dnevni boravak sa TV-om i kabelom za razmjenu knjiga, internet u dvorani, WiFi i sunčanom dvorištu s roštiljem prostora na raspolaganju.

Mi neumrljan imaju dvokrevetne sobe sa vlastitom kupaonicom i prostran ležaj sedam spavaonica s vlastitom kupaonicom. Svi s doručkom, internet besplatno, WiFi, a zajedničko svim područjima spomenuo prije.

Vidjet ćete kako naši dvorana je i galerija sa slikama iz Vaparaiso mladih umjetnika se stalno prikazuje. Dođi imati pogledajte!

See you soon

 • Hostal Caracol, Valparaiso, Chile, Chile hoteli i hosteli
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hostel
 • Hostel sobe / jedinice: 6
 • Godina izgradnje: 1915
 • Renovirana: 2006
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: $20

Dvostruko Mixed spavaonica Triple Dvojna
 • Prijavite se nakon: 2:00pm
 • Pogledajte prije: 12:00am

Hostel sadržaji

24-h ispred desk BBQ područje Doručak uključen Doručak uključen (full) Djeca dopułtene Tečajna lista Express naplata Free lokalne phonecalls Gameroom Gardens Praona / sobar usluga posteljina uključeni višejezični osoblje pozdravni Novine Novine / časopisi Nema ograničenja otvoren 24 sata Dozvoljeni kućni ljubimci Taxi služba Tour pomoć Izlet / razgled pomoć Wireless internet

Sadržaji u sobama

Backpacker objekti Coffee / tea maker Ensuite Glačalo / daska za peglanje Kitchenettes Lockers sluškinju uslugu dnevnog Mikrovalna Nepušačke sobe Privatna kupaonica Tuš bez kupka Telefon Television


Susjedstvo
Točke interesa
 • La Sebastiana (Neruda kuća) 200 m
 • Open Air muzeja, 30 mts
 • Victoria Plaza, 200 mts
 • Subida Ekvador, 250 mts
 • Lift Espiritu Santo, 100 mts
 • Organolgico muzej, 150 metara
 • Florida žičara, 200 mts
 • Fundaci n Valparaiso, 100 mts

Hrana i piće
Jesti u kući
Gato Tuerto
Azijske fusion kuhinje
Valley quintile
Čileanski kvalitete hrane
Caruso
Najbolja riba u gradu
Zamisao
Stylish
Poblenou
Tapas Resto-Bar
Jesti vani
Gato Tuerto
Quintile dolina
Dolina Quintile

Politika
Detalji o cijeni

$20 - 66 po noći

Dostupni popusti

Posebni tečajevi danima, kao i za grupe u studentski dom. Jednostavno razgovor sa manager.

Mjesto - Hostel

Hector Calvo 371, Cerro Bellavista.
Valparaíso
Valparaíso (Región de Valparaíso)
Chile  371

Širina: -33.04446, Dužina: -71.62319

Kako doći tamo

Nalazimo se nekoliko blokova dalje od Pablo Neruda kuću koraka od otvorenom muzeju te u srcu Valparaiso.

Kako do nas:
Od Međunarodnog aerodroma u Santiago: Trebali biste preuzeti Tur-Bus transfer do metro stanice Pajaritos, redak 1. Na istom mjestu autobusnog kapi vas uhvatiti bus koji kaže Valparaiso, ima dosta firmi ide svakih 15 minuta, i dobiti u Terminal. Izlet je sat i pol dugo, prolazi kroz vina doline prema oceanu. The Valparaiso terminal je upravo suprotna iz nacionalne kongresnoj zgradi na Av. Pedro Montt. Na isti način uzeti bilo koji autobus koji doseže Plaza Victoria, jedan je od većine svojih tradicionalnih plazas u gradu i gotovo svaki autobus ima da ide tamo, jednom u Plaza locirati veliku multistore zgrade "Ripley" i na ulici iza nje naći malom ulazu u Espiritu Santo lift, ili zamolite. Nakon što ste dobili od dizalo youll biti u sredini muzej na otvorenom sa prekrasnim murals, hodati ravno i gore, kada dođete do Hector Calvo ulici se lijeve strane i jedan blok na 371 vidjet ćete Hostal Caracol.

Inside Valparaso:
Colectivo: oni napustiti iz subida Ekvador, poznato ulici, bilo colectivo koja kaže Beltran je dobro, recite vozaču da ispusti se u crkvi Carmelitas na Hector Calvo, jednom od dva bloka colectivo walk down brijega do 371 i na desnoj strani vidjet ćete žutim zidovima Hostal Caracol.

Autobusom: U kutu Francia Av. i Colon Av. uzeti bus koji ide kroz Baquedano uzbrdo prema cesti La Sebastiana (Neruda's house). Dobijte na Ferrari ulici i hodati spustu pravo na prednjoj strani pjesnici kuća. Krenite lijevo cestom kada hodanje dolje i držati odlazeći za četiri ili pet blokova niz brdo, dva bloka nakon Carmelitas crkvu Hector Calvo 371 dana yourright strane vidjet ćete žutim zidovima Hostal Caracol.

Od autobusnog terminala: nasuprot nacionalnog kongresne zgrade na Av. Pedro Montt. uzeti bilo koji autobus koji doseže Plaza Victoria, jedan je od većine svojih tradicionalnih plazas u gradu i gotovo svaki autobus ima da ide tamo, jednom u Plaza locirati veliku multistore zgrade "Ripley" i na ulici iza nje naći malo ulazu u Espiritu Santo lift, jednom kad se izlazi iz dizala youll biti u sredini muzej na otvorenom sa prekrasnim murals, hodati ravno i gore, kada dođete do Hector Calvo ulici se lijeve strane i jedan blok na 371 vidjet ćete Hostal Caracol.

Najbliža zračna luka: Arturo Benitez merino vuna, Pudahuel. 110 Kms