$159 per nacht
$159 per nacht
Alexander Homestead Bed and Breakfast, St. Augustine, Florida

Alexander Homestead Bed and Breakfast

St. Augustine, Florida - 14 Sevilla Street

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Bed and breakfast

Het Alexander Homestead Bed & Breakfast Inn, een elegante Victoriaanse bed en breakfast gelegen in het historische Saint Augustine, Florida.

Ontwaken iedere morgen aan de ziel te roeren geur van het ontbijt als het is met liefde gemaakt; Land Franse appel steelpan, strata, Franse toast, huisgemaakte muffins, zelfgemaakte Granola, en altijd, vers geperst sinaasappelsap en boom gerijpte vruchten zijn slechts enkele van de weelderige ontbijt geserveerd in de rijke familie eetkamer.

  • Alexander Homestead Bed and Breakfast, St. Augustine, Florida, Florida hotels en hostels
  • Alexander Homestead Bed and Breakfast, St. Augustine, Florida, Backpackers hostels wandelen en kamperen in St. Augustine
De ruimte
  • Eigendom type: Bed and breakfast
  • Bouwjaar: 1888
  • Gerenoveerd: 2004
  • Openbare classificatie: 3
Bed and breakfast accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: $159


Bed and breakfast voorzieningen

Beeld een rijke salon, breekplaat met romantische details. Foto wanden, bekleed met een sensuele donkere kleur, zijn verguldsel verlicht door een flikkerende zacht licht. Nu, eigenlijk stap in die salonsocialist te horen knappend vuur, de glazen klinkend, mensen praten. Als u de formele eetkamer je voelt de warmte van de visuele impact. Zilver, porselein en kristal prachtig weergegeven op het knappe dressoir bevestigen de rijkdom van een menswaardige gastvrijheid

Voorzieningen op de kamer

Elke Victoriaanse bedchamber heeft een licht ouderwetse lucht, zinspeelde van lavendel zakjes weggestopt in elke lade. De kleuren en patronen zijn van serene tonen, bleke, in tegenstelling tot rijk, het creëren van een effect net als dat van een regen-gewassen voorjaar tuin getransplanteerde binnenshuis. Een mix van familiestukken en eclectische vondsten maken elke bedchamber een uitnodigende en romantische retraite.


Beleid
Prijs details

$159 - 209 per nacht

Minimaal 2 nachten in het weekend, 3 nachten vakanties

Een extra aanbetaling kan voor aankomst worden aangevraagd. Als dit het geval is, wordt er direct contact met u opgenomen nadat u uw boeking heeft bevestigd.

Beschikbare kortingen

Maandag t / m donderdag alleen

Plaats - Bed and breakfast

14 Sevilla Street
St. Augustine
Florida    32084

Breedtegraad: 29.89657, Lengtegraad: -81.31703