$95 ανά διανυκτέρευση
$95 ανά διανυκτέρευση
At Journey's End Bed and Breakfast, St. Augustine, Florida

At Journey's End Bed and Breakfast

St. Augustine, Florida - 89 Cedar Street

Δεν υπάρχουν κριτικές

Γίνε ο πρώτος!   Γράψτε μια κριτική

Περιγραφή - Bed and Breakfast

Καλώς ήρθατε στο Ταξίδι στο τέλος Bed and Breakfast στο St Augustine, Florida, ευχάριστα που βρίσκεται ένα τετράγωνο δυτικά της πολύ διάσημη ιστορική περιοχή, σε ένα ήσυχο δρόμο απασχολημένος μακριά από το θόρυβο της κυκλοφορίας. Αυτό αργά 1800 Victorian στυλ σπίτι έχει πολύ στυλ και χάριτος και προσφέρει αλλαγή του αιώνα γοητεία να ταιριάζει με την ιστορική της θέση. Οικοδεσπότες σας, Γιάννης και η Ελένη, έχει ταξιδέψει εκτενώς και γνωρίζουν τι επιθυμεί, όταν ένα πρόσωπο μακριά από το σπίτι και να προσπαθούν να ταιριάζει στις ανάγκες σας

  • At Journey's End Bed and Breakfast, St. Augustine, Florida, Florida ξενοδοχεία και ξενώνες
  • At Journey's End Bed and Breakfast, St. Augustine, Florida, Πρώτης τάξεως ταξίδια και ξενοδοχεία σε St. Augustine
Το διάστημα
  • Τύπος ιδιοκτησίας: Bed and Breakfast
  • Ετος κατασκευής: 1900
  • Ανακαινισμένο: 2004
Bed and breakfast καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: $95


Bed and breakfast ανεσεις

Απολαύστε βλέποντας το πέρασμα άλογο-που πάμε από buggies από τις μεγάλες βεράντες μπροστά με πλήρη κουνιστό καρέκλες ή να χαλαρώσετε από την βρύση στον κήπο μας. Wide βεράντες είναι εφοδιασμένο με βεράντα swing & καλώντας λυγαριά επίπλωση, beckoning επισκέπτες να χρονοτριβώ στην σκιά.
Το άρωμα του σπιτιού-μαγειρεμένο πρωινό και μείγματα ζαχαροπλαστικής με νότια φιλοξενία, αντίκες και τα οικογενειακά κειμήλια, να δώσει σε αυτό το ιστορικό σπίτι μοναδική ζεστασιά.

Παροχές δωματίων

Η δική μας όμορφη δωμάτια έχουν ξεχωριστό θέματα και είναι ιδιαίτερα καθαρά με ιδιωτικά μπάνια και βεράντες και διακοσμημένο με αυθεντικά κομμάτια περίοδο.
Όλα τα δωμάτια είναι μοναδικά και έχουν διακοσμηθεί αγάπη από τους ιδιοκτήτες με την άνεση και την προσοχή στη λεπτομέρεια

ψηλά ταβάνια, την καρδιά του πεύκου σκληρών δάπεδα, έπιπλα αντίκες και θέτουν μια ατμόσφαιρα κομψότητα και γοητεία. Δωμάτιο ανέσεις περιλαμβάνουν ιδιωτικά λουτρά, ανεμιστήρες οροφής και κλιματισμό. Όλα διαθέτουν ντους χλώριο Rainshow'r Φίλτρα με κεφαλές μασάζ.

Ιδανικό για ρομαντικές αποδράσεις, interludes ή ξεκούραστη ... ρωτήστε σχετικά με τη μαγεία που μπορεί να προστεθεί με τη διαμονή σας όπως το κρασί και σαμπάνια, γκουρμέ σοκολάτες, ειδικότητα δώρο καλάθια για όλες τις περιπτώσεις, ρομαντικές βόλτες μεταφορά από τη δική μας πόρτα ή πικνίκ γεύματα.


Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

$95 - 205 ανά διανυκτέρευση

Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν για διακοπές & ειδ&iot

Μια επιπλέον κατάθεση μπορεί να ζητηθεί πριν από την άφιξη. Αν ναι, θα επικοινωνήσετε απευθείας μαζί σας αφού επιβεβαιώσετε την κράτησή σας.

Τοποθεσία - Bed and Breakfast

89 Cedar Street
St. Augustine
Florida    32084

Γεωγραφικό πλάτος: 29.89023, Γεωγραφικό μήκος: -81.31525

Πώς να πάτε εκεί

Από το Βορρά
Πάρτε Ι-95 στο Νότιο ξοδος 318. Στρίψτε αριστερά πάνω SR 16 και πηγαίνετε 5, 5 χιλιόμετρα για να US1. Στρίψτε δεξιά για US1 και 1, 9 μίλια για να πάνε King Street. Στρίψτε αριστερά. (King Street είναι το επόμενο μετά το φως W. Castillo. Ορόσημα: Ενδείξεις για Flagler College και το Σαν Σεμπαστιάν οινοποιεία.)
 
Από Όταν φτάσεις στο King Street
Go τελευταία δύο φώτα να Γρανάδα Street. Στρίψτε δεξιά. (Ορόσημα: SouthTrust Τράπεζας για γωνία) Πηγαίνετε σε ένα τετράγωνο Cedar Street και στρίψτε δεξιά. Είμαστε η τελευταία κατοικία για το αριστερό.

 
Από Νότια
Take I-95 North να ξοδος 311. Στρίψτε δεξιά στην SR 207 και πηγαίνετε 5, 2 χιλιόμετρα για να US1. (Είναι το τέλος του 207) Στρίψτε αριστερά. Go . 8 μίλια King Street η οποία αποτελεί το πρώτο φως. Στρίψτε δεξιά. (Ορόσημα: Ενδείξεις για πολύ καιρό και Downtown Flagler College)