$5 ανά διανυκτέρευση
$5 ανά διανυκτέρευση
Monu Family Paying Guest House, Varanasi, India

Monu Family Paying Guest House

Vāranāsi, India - D8/ 4 Kalika Gali, Near Golden Temple,dashashwamedh

Δεν υπάρχουν κριτικές

Γίνε ο πρώτος!   Γράψτε μια κριτική

Περιγραφή - Μνημείο Guest House είναι πολύ κοντά στ&omicro

Εισαγωγή - μνημείο Οικογένεια Πληρωμών Guest House βρίσκεται ακριβώς στο επίκεντρο της παλιάς πόλης Όπως μένετε με μια οικογένεια έτσι δεν θα γίνει από το σπίτι σας άρρωστα και ποτέ δεν θα βαρεθείτε us. aYou είναι ευπρόσδεκτοι να μείνουν. μαζί μας στο σπίτι μας.

Επισκόπηση: - Το σπίτι μας είναι παλιό, τον παλιό ναό Κάσι Vishwanath καταστράφηκε το 1669 από Aurangzeb. Η σημερινή δομή είναι που πιστεύεται ότι έχουν κατασκευαστεί από Maharani Ahilya Bai Holkar της Indore το 1780. Το σπίτι μας είναι πιστεύεται ότι χτίστηκε το 1700.
Ο ξενώνας είναι γεμάτη από διάφορα χρώματα. Όλοι οι τοίχοι του σπιτιού είναι πολύχρωμα και όμορφα διακοσμημένα. Έχουμε προσπαθήσει να κάνει τα δωμάτια μας, όπως το δωμάτιό σας στο σπίτι, «μαξιλάρι» σας. Όλα οικογένειά μας είναι εξερχόμενες και φιλικό. Αυτό είναι μόνο η φύση μας. Τα δωμάτια μας δεν είναι σαν τα δωμάτια νοσοκομείο ή σαν ένα κουτί. Η κάθε πλευρά διαθέτει χαρακτήρα. Έχουμε ένα τελευταίο όροφο όπου μπορείτε να καθίσετε στο χρόνο ηλιοβασίλεμα και να λάβει το τσάι στην προστασία της ιδιωτικής ζωής. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον ήλιο να δύει πάνω από την πόλη. Μερικές φορές, σε ειδικές περιπτώσεις, μπορούμε να οργανώσουμε ινδική συναυλίες κλασσικής μουσικής στην οροφή του κτιρίου. Δεδομένου ότι είμαστε πολύ κοντά στην Ghats και το περίφημο Χρυσό Ναό μπορείτε να δείτε πολλές μικρές ινδική ναούς γύρω από το σπίτι μας. Είναι το παλαιότερο γωνιά της πόλης Άγιο του Βαρανάσι, Κάσι, η Πόλη του Φωτός.

Διαμονή Πληροφορίες :------

2 μονόκλινα δωμάτια με κοινόχρηστο μπάνιο και τουαλέτα παραδοσιακά,
2 δίκλινα δωμάτια με συνημμένη ντους και τουαλέτα δυτικό,
1 δωμάτιο πριμοδότηση με συνημμένα ντους και τουαλέτα δυτικό.
Όλα μαζί 8 κρεβάτια και 3 άνετους καναπέδες όροφο.
Ζεστό και κρύο ντους, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας της ηλεκτρικής ενέργειας, ψύκτη νερού το καλοκαίρι, κουβέρτες, πετσέτες, σεντόνι και άλλα αντικείμενα σε ένα δωμάτιο είναι όλα περιλαμβάνονται στην τιμή.

Τοποθεσία :-----

Μνημείο Guest House βρίσκεται πολύ κοντά στο περίφημο Χρυσό Ναό και τον κεντρικό Ghats.
Τώρα ο στόχος σας είναι το διάσημο δρόμο Χρυσό Ναό ονομάζεται Vishwanath Gali ή το Tripura Bhairavi Γκάλι "Lane" και οι δύο θα σας φέρει στο χώρο μας.
Ο δρόμος μας λέγεται "Kalika Gali". Είμαστε μέχρι ενός διαδρόμου έτσι δεν είναι τόσο εύκολο να μας βρείτε, αλλά μόλις φτάσετε στο κέντρο της πόλης, κοντά στη διάσημη Γκατ ονομάζεται Dashashwamedh Γκατ (κύρια Ghat) μπορείτε εύκολα να βρείτε το δρόμο σας. Είμαστε 5 ή 6 λεπτά ελαφρώς ανοδικά, μέχρι να βρείτε στο Χρυσό Ναό.

 • Monu Family Paying Guest House, Varanasi, India, India ξενοδοχεία και ξενώνες
 • Monu Family Paying Guest House, Varanasi, India, Κράτηση αποκλειστικά ξενοδοχεία σε Varanasi
Το διάστημα
 • Τύπος ιδιοκτησίας: Μνημείο Guest House είναι πολύ κοντά στ&omicro
 • Μνημείο guest house είναι πολύ κοντά στ&omicro δωμάτια / μονάδες: 8
 • Ετος κατασκευής: 2004
 • Ανακαινισμένο: 2008
Μνημείο guest house είναι πολύ κοντά στ&omicro καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: $5

Δίκλινο Μονόκλινο
 • Έλεγχος μετά: 12:30pm
 • Ελέγξτε ξανά: 11:30am

Μνημείο guest house είναι πολύ κοντά στ&omicro ανεσεις

24-hr ρεσεψιόν Αεροδρόμιο pickup Σαλόνι ομορφιάς Τιμή συναλλάγματος Ζωντανή Μουσική Ιατρική βοήθεια για πρόσκληση Ανοίξτε 24 Ώρες Tour / αξιοθέατα βοήθεια

Παροχές δωματίων

2 Μονόκλινα Δωμάτια --- @ 210 ρουπίες

2 Double Room - @ 510 ρουπίες h / c ντους, τουαλέτα δυτική

1 Δωμάτιο Premium-@ 610 ρουπίες h / c ντους, τουαλέτα δυτική

καναπέδες Ground, πετσέτες, μαξιλάρια, κουβέρτες περιλαμβάνονται στην τιμή του δωματίου.

Ιδιωτικό λουτρό


Γειτονιά

Ο ξενώνας βρίσκεται πολύ κοντά στο περίφημο ναό Χρυσό και το κύριο Ghat είναι γνωστή ως Dashashwamedh Γκατ.
 Η κοντινότερη περιοχή από την πόλη μας είναι Allahabad και Jaunpur.

Σημεία ενδιαφέροντος
 • Μουσικά Όργανα & ινδική συναυλιών κλασικής μουσικής
 • Μαθήματα Μουσική
 • Μαθήματα γλωσσών
 • Μαθήματα μαγειρικής

Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

$5 - 15 ανά διανυκτέρευση

Πιστωτικές κάρτες: Δεν έγινε αποδεκτή στη θέση

Πολιτική κράτησης και ακύρωσης

Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, οι πληρωμές κράτησης δεν επιστρέφονται.

Όλες οι πληρωμές που έγιναν δεκτές σε μετρητά κατά την άφιξη.

Τοποθεσία - Μνημείο Guest House είναι πολύ κοντά στ&omicro

D8/ 4 Kalika Gali, Near Golden Temple,dashashwamedh
Vāranāsi
Orissa (State of Orissa)
India  221001

Πώς να πάτε εκεί

Μνημείο Guest House είναι πολύ κοντά στο Χρυσό Ναό και την περίφημη οδό (σοκάκι) που ονομάζεται Vishwanath Gali.
Επίσης, είναι μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από τον κεντρικό Ghats. Είμαστε λίγο μακριά από το σιδηροδρομικό σταθμό Cantt περίπου 30 λεπτά, οπότε ίσως χρειαστεί να λάβει έναν κύκλο ή αυτόματη rickshaw για RS 50 ή 60rs. Ρωτήστε τον να σας φέρει σε Godowlia διέλευσης των συνόρων και στη συνέχεια να ζητήσει από εκεί κανείς πού είναι το Χρυσό Ναό ή το περίφημο Vishwanath Γκάλι;
Όταν είστε κοντά εδώ, μπορείτε να ρωτήσετε κανέναν πού είναι το μνημείο Guest House. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα ή δυσκολίες στην εξεύρεση μας, δακτύλιο μόλις μας και μπορούμε να έρθουν και να διαλέξετε εσείς από το σημείο.
Οδηγίες - Είμαστε σε σοκάκια δίπλα από το Χρυσό Ναό, μακριά από την ένταση της μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου κέρατα, δρόμους και διακινεί. Όμως, βρισκόμαστε σε ένα πολύ ασφαλές και μια σημαντική περιοχή.
Το πλησιέστερο σιδηροδρομικό σταθμό και Σταθμός λεωφορείων από το σπίτι μας στο Cantt Σιδηροδρομικό Σταθμό και Cantt Σταθμός λεωφορείων, και οι δύο βρίσκονται αρκετά στην ίδια περιοχή, η στάση του λεωφορείου είναι μόνο όταν βγούμε από το σιδηροδρομικό σταθμό.
Όπως σας βγει από το σιδηροδρομικό σταθμό, απλά πρέπει να λάβει μια rickshaw κύκλο ή χειράμαξα αυτοκινήτων για την περιοχή που λέγεται "Godowlia Crossing". Η rickshaw κύκλος θα σας κοστίσει περίπου 30 ρουπίες ή 40 και το auto rickshaw θα σας κοστίσει περίπου 60 ρουπίες ή 65, δεν πληρώνουν περισσότερο από ότι αν σε ρωτήσουν, αν δεν agrre με αυτή την τιμή, να βρουν άλλη.
Σας παρακαλώ, μην τους πείτε στο οποίο ξενώνα που θέλετε να πάτε, άλλος σοφός θα προσπαθήσουν να σας φέρει σε κάποιο λάθος τόπο για την προμήθειά τους. Είστε συνεδρίαση φίλους στο Ghat Dasasawamedh, δεν χρειάζεται τίποτε άλλο.
Αφού είστε κοντά στη διάσημη περιοχή που λέγεται Godowlia, η οποία είναι σαν ένα κέντρο της πόλης, αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ κοντά στο χώρο μας. Είμαστε μόλις 5 λεπτά με τα πόδια βόρεια του κέντρου, δίπλα από το Χρυσό Ναό.
Τώρα ο στόχος σας είναι το διάσημο δρόμο Χρυσό Ναό ονομάζεται Vishwanath Gali ή το Tripura Bhairavi Γκάλι "Lane" και οι δύο θα σας φέρει στο χώρο μας. Ονομάζεται από το δρόμο μας μπορεί να αλέσει.

Ο κοντινότερος σιδηροδρομικός σταθμός από τον χώρο μας είναι Βαρανάσι Junction (Cantt σιδηροδρομικό σταθμό), Ο κοντινότερος σταθμός του λεωφορείου από τον τόπο μας είναι Cantt σταθμό των λεωφορείων.

Κοντινότερο αεροδρόμιο: Babatpur αεροδρόμιο, περίπου 25 χιλιόμετρα.