$5 per nacht
$5 per nacht
Monu Family Paying Guest House, Varanasi, India

Monu Family Paying Guest House

Vāranāsi, India - D8/ 4 Kalika Gali, Near Golden Temple,dashashwamedh

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Monu Guest House is zeer dicht bij de Gouden Tempel en de beroemde straat (steeg) genoemd Vishwanath Gali. <br>Het is ook slechts 2 minuten lopen van

Inleiding - Monu Familie Betalen Guest House is gelegen in het epicentrum van de oude stad als je verblijft bij een familie, zodat u geen onderdeel worden van uw ziek thuis en je zal nooit vervelen us. aYou zijn van harte welkom om te verblijven. bij ons in huis.

Overzicht: - Ons huis is oud, was de oude Kashi Vishwanath tempel verwoest in 1669 door Aurangzeb. De huidige structuur is geloofd te zijn gebouwd door Maharani Ahilya Bai Holkar van Indore in 1780. Ons huis is van mening te zijn gebouwd in de 1700's.
Het pension zit vol met verschillende kleuren. Alle muren van het huis van zijn kleurrijk en gezellig ingericht. We hebben geprobeerd om onze kamers maken als je kamer thuis, uw 'pad'. Al onze familie zijn extravert en vriendelijk. Dat is gewoon onze natuur. Onze kamers zijn niet zoals ziekenhuiskamers of als een doos. Zij bezitten elk karakter. We hebben een dak waar je kunt zitten bij zonsondergang de tijd en nemen thee in de persoonlijke levenssfeer. U kunt kijken naar de zon naar beneden gaan over de stad. Soms, bij speciale gelegenheden, kunnen wij organiseren Indiase klassieke muziek concerten op het dak. Als we zijn heel dicht bij de ghats en de beroemde Gouden Tempel zie je veel kleine Indiase tempels rondom ons huis. Het is de oudste hoek van de heilige stad Varanasi, Kashi, de Stad van Licht.

Accommodatie informatie :------

2 aparte kamers met gedeelde badkamer en traditionele Loo,
2 tweepersoonskamers met elk eigen douche-en West-Loo,
1 premie kamer met eigen douche en westerse wc.
Alles bij elkaar 8 bedden en 3 comfortabele vloer banken.
Warme en koude douche, een back-up elektriciteit, water koeler in de zomer, dekens, handdoeken, lakens zijn en andere artikelen in de kamer allemaal inbegrepen in de prijs.

Locatie Informatie :-----

Monu Guest House is gelegen vlakbij de beroemde Gouden Tempel en de belangrijkste ghats.
Nu uw doelgroep is de beroemde Gouden Tempel straat genaamd de Vishwanath Gali of de Tripura Bhairavi Gali "Lane" ze beiden brengt u bij ons thuis.
Onze straat heet "Kalika Gali". Wij zijn een steegje, dus het is niet zo makkelijk ons te vinden, maar zodra je naar het centrum, nabij de beroemde Ghat Dashashwamedh Ghat (de belangrijkste ghat) genaamd kunt u gemakkelijk uw weg te vinden. We zijn op 5 of 6 minuten iets omhoog totdat u de Gouden Tempel te vinden.

 • Monu Family Paying Guest House, Varanasi, India, India hotels en hostels
 • Monu Family Paying Guest House, Varanasi, India, Uw beste keuze voor het vergelijken van prijzen en het boeken van een hotel in Varanasi
De ruimte
 • Eigendom type: Monu Guest House is zeer dicht bij de Gouden Tempel en de beroemde straat (steeg) genoemd Vishwanath Gali.
  Het is ook slechts 2 minuten lopen van
 • Monu guest house is zeer dicht bij de gouden tempel en de beroemde straat (steeg) genoemd vishwanath gali. <br>het is ook slechts 2 minuten lopen van kamers / eenheden: 8
 • Bouwjaar: 2004
 • Gerenoveerd: 2008
Monu guest house is zeer dicht bij de gouden tempel en de beroemde straat (steeg) genoemd vishwanath gali. <br>het is ook slechts 2 minuten lopen van accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: $5

Dubbel Single
 • Inchecken na: 12:30pm
 • Bekijk het eerder: 11:30am

Monu guest house is zeer dicht bij de gouden tempel en de beroemde straat (steeg) genoemd vishwanath gali. <br>het is ook slechts 2 minuten lopen van voorzieningen

24-uur receptie Airport pick-up Schoonheidssalon Geld wisselen Live muziek Medische hulp op oproep Open 24 Uur Rondleiding / sightseeing bijstand

Voorzieningen op de kamer

2 eenpersoonskamers --- @ 210 Roepies

2 Double Room - @ 510 Roepies h / c douche, westerse Loo

1 Premium Kamer-@ 610 Roepies h / c douche, westerse Loo

Ground sofa's, handdoeken, kussens, dekens zijn inbegrepen in de prijs van de kamer.

Eigen badkamer


Buurt

Ons pension ligt vlakbij de beroemde Gouden Tempel en de belangrijkste ghat bekend als Dashashwamedh Ghat.
 De dichtstbijzijnde wijk van onze stad is Allahabad en Jaunpur.

Points of interest
 • Muziek Instrumenten & Indiase klassieke muziek Concerten
 • Muziek Lessen
 • Talencursussen
 • Kook Cursussen

Beleid
Prijs details

$5 - 15 per nacht

Kredietkaarten: Niet geaccepteerd op locatie

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Tenzij anders vermeld, kunnen aanbetalingen niet worden gerestitueerd.

Alle betalingen worden geaccepteerd in contanten bij aankomst.

Plaats - Monu Guest House is zeer dicht bij de Gouden Tempel en de beroemde straat (steeg) genoemd Vishwanath Gali. <br>Het is ook slechts 2 minuten lopen van

D8/ 4 Kalika Gali, Near Golden Temple,dashashwamedh
Vāranāsi
Orissa (State of Orissa)
India  221001

Hoe daar te komen

Monu Guest House is zeer dicht bij de Gouden Tempel en de beroemde straat (steeg) genoemd Vishwanath Gali.
Het is ook slechts 2 minuten lopen van het centraal Ghats. We zijn beetje ver van het Cantt station ongeveer 30 minuten, dus heb je waarschijnlijk een cyclus of auto-riksja voor rs 50 of 60rs te nemen. Vraag hem om u te brengen op Godowlia kruising en dan vanaf daar iemand vragen waar is de Gouden Tempel en de beroemde Vishwanath Gali?
Wanneer u in de buurt bent hier, kunt u iemand vragen waar is de Monu Guest House. Als je een probleem hebt of problemen bij het vinden als wij, net bel ons en we kunnen komen en halen u op van de plek.
Richtingen - We zijn in steegjes naast de Gouden Tempel, weg van de luidheid van de motorfiets en auto horens, straten en trafieken. Maar we zijn in een zeer veilige en een belangrijk gebied.
De dichtstbijzijnde trein-en busstation van ons huis in de Cantt Station en Cantt busstation, beide vrij zijn gelegen in hetzelfde gebied, het busstation is net als je uit het station.
Als je uit het station, moet u enkel een fiets riksja of auto-riksja voor de plaats genaamd "Godowlia Crossing" te nemen. De cyclus riksja kost je ongeveer 30 of 40 roepies en de auto-riksja kost je ongeveer 60 of 65 roepies, niet meer betalen dan dat als ze vragen, als ze niet agrre met deze prijs, vind andere.
Please don't tell ze in die pension u wilt gaan, andere wijze zullen ze proberen om u te brengen tot op zekere verkeerde plek voor hun provisie. U bent vrienden vergadering op Dasasawamedh Ghat, hoeft u niets anders nodig.
Als je eenmaal in de buurt van de beroemde plaats genaamd Godowlia, die is als een centrum van de stad, betekent dit dat je heel dicht bij onze plaats. We zijn slechts 5 minuten lopen ten noorden van het centrum, naast de Gouden Tempel.
Nu uw doelgroep is de beroemde Gouden Tempel straat genaamd de Vishwanath Gali of de Tripura Bhairavi Gali "Lane" ze beiden brengt u bij ons. Aangeroepen vanuit onze straat kan malen.

Het dichtstbijzijnde treinstation van onze plaats is Varanasi Junction (Cantt station), het dichtstbijzijnde busstation van onze plaats is Cantt busstation.

Dichtstbijzijnde luchthaven: Babatpur Airport, ongeveer 25 km.