Monier Manor

Monier Manor

Naples, New York - 154 North Main Street
$125 per nacht
$125 per nacht

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Bed and breakfast

Regerend + meer dan 2 hectare in het dorp is Monier Manor. Een historisch eigendom toebehoort aan een geliefde tijdperk van mooie architectuur en luxe afspraken, Monier Manor heeft stond sinds medio 1800. Binnen het huis, gasten zullen vinden vier intieme kamers professioneel ontworpen en ingericht voor de meest kritische reiziger. Buiten de herberg zijn de prachtige grond, ideaal voor ontspanning of een intieme bijeenkomst van vrienden.

De ruimte
  • Eigendom type: Bed and breakfast
  • Bed and breakfast kamers / eenheden: 4
  • Bouwjaar: 1840
  • Gerenoveerd: 2004
Bed and breakfast accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: $125


Voorzieningen op de kamer

Gevuld met alle voorzieningen van een eerste klasse B & B zoals satelliet-tv, Centraal AC, CD-speler, gebeeldhouwd queen bed, bad, marmeren open haard, originele kastanje vloeren, oosterse tapijten en meubels Victoriaanse periode van rijke rode wijnen en deep _lues. Bekijk de zonsopkomst over de heuvels van uw raam-of slok wijn in de koepel, met een eeuwig oordeel van de ruimte-het gewoon niet beter krijgen!

Elegance Classic goede smaak en stijl zijn wat "elegance" is alle over. Een koningin vier na bed voor een op afstand bedienbare marmeren schouw met een grote lederen sofa en satelliet-tv en een mahonie ladekast. Oorspronkelijke vloer bedekt met een enorme oriëntaalse tapijten trom Perzië en promotie decor dat is in haar tijdloze schoonheid

Serenity Gold tapijtwerk linens dekking van een vier poster queen bed, een grote gebeeldhouwde armoire huiden de satelliet-tv, de dromerige blazes open haard in de comer-hoog genoeg op de muur om te genieten van het display trom je bed waar u de vlammen met een afstandsbediening. Klinkt als een goede manier om te ontspannen en te genieten van het leven: Bezoek Serenity en kom weg verfrist en opgeladen. Al de voorzieningen van de andere kamers, waaronder uw eigen bad wachten u in deze mooie en rustige omgeving.

De eetkamer (gelegen achter de salon), hoewel formeel met haar prachtige kristallen kroonluchter, is ook uitnodigend. Featuring oorspronkelijke planken vloeren, authentieke oosterse tapijten en fantastisch eten elke ochtend voor het ontbijt, de eetkamer is ook het lezen van de bibliotheek van verschillende boeken om uit te kiezen.


Beleid
Prijs details

$125 - 225 per nacht

Beschikbare kortingen

Militair

Plaats - Bed and breakfast

154 North Main Street
Naples
New York    14512

Breedtegraad: 42.6202, Lengtegraad: -77.3995