PEN 20 po noći
PEN 20 po noći
Yamanya Backpackers, Cusco, Peru

Yamanya Backpackers

Cusco, Peru - Calle San Andres 260
4.3   

Pročitajte 1 recenziju

 • Najbolja cijena
 • Fabulous mjesto
 • Izvrsne blagovaonice
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

Going to be amazing... ... I got to Yamanyá just as they were finishing off the hostel and had a great time. The beds are super-comfy, the house is beautiful and the staff are great too. As they grow and gain in experience this place is going to be incredible. Highly ...

Opis - Hostel

Yamanyá Backpackers Hostel Cusco je najbolje mjesto za odmor prije, poslije (ili umjesto!) Inca Trail na Machu Picchu. Možete uživati film u našim udobnim TV soba s ogromnim visoke razlučivosti LCD i DVD, opustite se u sunčanoj, travnatih leđa vrt, ili pripremiti veliku izbornika u našoj velikoj i dobro opremljenu kuhinju hostel.

U Yamanyá Backpackers Hostel Cusco imate besplatan Wi-Fi pristup internetu i, pa možete držati u kontaktu s prijateljima i obitelji, ili se opustiti u bilo koji od naših udoban zajedničkih područja gdje se uvijek mogu susresti neke nove prijatelje. Također nudimo varietz aktivnosti i iz hostela, od gradske ture do Machu Picchu treks, tako da ćete naći hrpe da bi vas zauzet.

Ali iznad svega, da ćete pronaći najudobniji madraca i toasty toplo pero perina u Cusco, tako da ne poriču sami najbolje noći spavati ste vjerojatno da će doći na svoje putovanja!

 • Yamanya Backpackers, Cusco, Peru, Peru hoteli i hosteli
 • Yamanya Backpackers, Cusco, Peru, Mladih hostela i jeftinih hotela, ostati blizu onoga što želite vidjeti i raditi u Cusco
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hostel
 • Hostel sobe / jedinice: 10
 • Godina izgradnje: 1900
 • Renovirana: 2009
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: PEN 20 (Peruvian Nuevo Sol)

Ženski spavaonica Mixed spavaonica
 • Prijavite se nakon: 2:00pm
 • Pogledajte prije: 1:00pm

Hostel sadržaji

Bar / salon Doručak Djeca nije dozvoljeno Gameroom gay friendly Praona / sobar usluga Posteljina uključena Glazba Film iznajmljivanje višejezični osoblje Nema ograničenja otvoren 24 sata Kućni ljubimci nisu dopušteni Sef Pušenje dopušteno Sport / aktivnosti Tour / razgledavanje pomoć WiFi (besplatno)

Sadržaji u sobama

6 kreveta, miješana, zajedničko kupatilo
8 kreveta, miješana, zajedničko kupatilo
10 ležaja, miješana, zajedničko kupatilo
10 ležaja, samo djevojke, zajedničko kupatilo
12 kreveta, miješana, zajedničko kupatilo

Svi kreveti dolaze s udobne madrace i pokrivače od perja, kao i plahte i posteljinu. Sigurnost lockers daju u svim sobama.

Backpacker objekti Locker Non-smoking rooms Zajednička kupaonica


Susjedstvo

Yamanyá Backpackers Hostel Cusco nalazi samo pet minuta hoda od Cusco's Plaza de Armas, u sigurnoj i mirnoj ulici jedan blok od Avenida El Sol, gdje ćete pronaći bankomata, banaka, ljekarni i novac changers. Supermarket je samo pet minuta, kao i lokalni foodmarkets minuta hoda izvan toga.

Dahom bar okrugu San Blas počinje nekoliko blokova dalje od Plaza de Armas.
 Sve što trebate je dobro unutar dosega.

Cusco je idealno polazište za izlete u Sacred Valley i Machu Picchu. Nadalje, postoji niz amazing Inca ruševine blizu da istraži.


Politika
Detalji o cijeni

PEN 20 - 26 po noći (Peruvian Nuevo Sol)

Kreditne kartice: Nije prihvaćeno na lokaciji

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

po dolasku

Mjesto - Hostel

Calle San Andres 260
Cusco
Departamento de Cusco
Peru  000

Širina: -13.51967, Dužina: -71.97873

Kako doći tamo

Ako radije napravite si svoj način, ova najjednostavnija stvar za napraviti je skočiti u taksi i pitati za sljedeće smjeru "Yamanyá Backpackers Hostel, Calle San Andres 260 (doscientos sesenta koji je u španjolskom jeziku)". Od zračne luke Cusco taksi ne bi trebao naplatiti više od osam potplata, ali ako si dobar trgovac i dobiti taksi na ulici, da ćete ga dobiti dolje dalje. Od autobusnog kolodvora ćete platiti ne više od tri do četiri Soles.

Ako ste na podnožju, okrenuti od Plaza de Armas dolje u Avenida El Sol (nasuprot kutu od Plaza iz McDonalds). Uzmi prvi ulica na desnoj strani na Almagro, zatim prva lijevo na San Andres. Mi smo oko pola jedan blok dolje na desnoj strani.