Pretražite dostupnost i rezervirajte odmah

Riad Jardin Grenadine

Želite li pretražiti dostupnost za cijeli grad ili regiju?

Najpopularnija svojstva u Marrakech
Najbolja svojstva u Marrakech
Najjeftinija svojstva u Marrakech

Najpopularnija svojstva u Morocco
Najbolja svojstva u Morocco
Najjeftinija svojstva u Morocco

Ugodna mjesta za boravak
Riad Jardin Grenadine

Gostinjska kuća

Sve sobe Ryad Jardin Grenadine su individualno uređeni i, kao što su hrana, cvjetove .. Maroko, sve je pun boja, uključujući plahte i ručnici.
Svaka spavaća soba je opremljena klima uređaj i sef. Mali kit sadrži sapun, tuš gel, šampon, set za šivanje, četkica za zube / pasta za zube, tuš-cap pamuka i pupoljci, a, i par letak mule je za svoju osobnu upotrebu.

Bahija spavaonica:
- Između dva verandas, ova velika spavaća soba ima divan krevetom i krevetom na dan svijetao prostor s prozora i balkon s pogledom na bazen.
Azurno plavog tadelakt daje elegantan namamiti na ovu sobu i ensuite kupaona heightened po odbljesak od mesinga slivu

Malika spavaonica:
- Otvorenje na vrt, ovaj klimatiziranim mini-suita značajke velikog canopied krevetom i krevetom za jednu osobu. Ukras u tonovima zelene-bronca je elegantnog i profinjenog. Za vašu sigurnost, sigurno depozit je instaliran.
Ensuite kupaona je u mekom Safran tadelakt

Khadija spavaćoj sobi:

-Na prvom katu s verandom, ovaj dvokrevetne sobe s dva odvojena kreveta idealan je za dva prijatelja ili roditelji s bebom. Soba je uređena u meke crvene tonove of Marrakech ensuite kupaona dok je u tadelakt 'zouaké'.


Laila spavaća soba

-Ovo je druga spavaća soba na prvom katu i ima veliki krevet. Uređena u hues of ametist, sobi odražava mekanu dragulj poput sjaj. Ovdje ćete osjetiti u ukupnom harmonije kao te pogled na more i bazen.


Nahema spavaća soba
 - Mala spavaća soba s baldahinom i ensuite kupaona uređena u tonove koraljni je divan. Nalazi ispod strehe na veranda i suočavanje s bazenom, koju će cijeniti hladnoća u sobi u ljetnih vrućinaSamia spavaća soba

    -Još jedan mali, šarmantni soba s ensuite kupaona uređena u toplim tonovima safron izlazom na vrt. Mladi ljudi ili djeca će ove žarke ljubavi, sretno sobi.