Instant World Booking.com
Nume de utilizator / Adresa de e-mail

Parola
Ti-ai uitat parola?
Nu e un membru?  Înscrieți-vă aici
Hoteluri?  Inregistreaza-te GRATUIT
Programe afiliate Link Instant World Booking rezervare motor
 

Cea de motor

 
Pagina principala

Lucreaza cu noi

Trimiteți un hotel

Cea de motor

Manager de canal

Programul de afiliere

Link către noi

Motoare de rezervare pentru site-uri hoteliereMotoare de rezervare pentru site-uri hoteliere

De ce să alegeți Instant World Booking pentru motorul de rezervare site-ul dvs.?

Pur și simplu, Instant World Booking ofera mai mult de personalizare pentru site-ul dvs., flexibilitatea cu depozite ale clienților și plăți, precum și configurarea mai ușoară. Mai bine, este mai ieftin decât orice soluție pe care se pot găsi în altă parte. Ne vom instala chiar și pentru tine la nici un cost. Vă rugăm să verificați alte sisteme de rezervare pentru site-ul dvs., apoi comparați cu Instant World Booking.

Numai Instant World Booking oferă o garanție de cel mai bun economie. Dacă vă gândiți la un alt serviciu cu caracteristici similare, anunțați-ne. Va garantam ca vom oferi același serviciu (și, de obicei, mai bine), la un preț mai mic. De ce nu crește marja de profit de azi?

au deja un motor de rezervare pentru un hotel, B & B sau site-ul pensiune?

Interesați acum despre reducerile noastre speciale atunci când comutați astăzi de la un furnizor concurent.  Contacteaza-ne

Check out noastre Demo Rezervare Motor

Uneori, o imagine valorează cât o mie de cuvinte. Fiecare demo reprezintă o pagină de pornire probă pentru un hotel. În timp ce acestea sunt hoteluri fictive, veți vedea imediat puterea sistemului nostru de rezervare complet integrat.  La urma urmei, un sistem de rezervare este mai mult decât doar un buton Rezervă acum. Imaginați-vă nelimitate posibilități de personalizare și integrare pentru site-ul propriu. Cu toate acestea, aceste implementări sunt extrem de simplu de implementat.

Demo 1    "Rapid"
click aici
Demo 2    "Simplu"
click aici
Demo 3    "Elegant"
click aici

Care este cel mai mic pret pentru un motor de rezervare complet personalizabil pentru site-ul dvs.?

Instant World Booking are raspunsul: 1.9%.  Compara cu ratele de cel puțin 5% sau mai mult (procent din valoarea totală de rezervare) pentru furnizorii de aproape toate concurente. Asta-i cel puțin 60% de economii doar prin alegerea Instant World Booking.

Opțiuni flexibile de stabilire a prețurilor pentru fiecare nivel de buget și de servicii


IWB A costatDepozit pentru cliențiIWB caracteristicialţi furnizori de
< 1.9%<= 8%Pentru anumite proprietăți, stabilirea prețurilor personalizate pot fi structurate, rezultând într-o soluție aproape fără costuri.Nu e disponibil.
1.9%8%Opțiunea de buget tipic.
motor de baza de rezervare a bugetului, cu toate caracteristicile de care sunt oferite în demo-uri
Alți furnizori de servicii percepe costuri mai mari (cu cel puțin 5% -10% sau mai mult) pentru un nivel de serviciu bugetar.
5%35%Cel mai popular opțiune.
depozitele mai mari ale clienților crește securitatea rezervările.

Full No-show (eșecul de a ajunge) și o protecție de anulare.
Nu e disponibil.

Alți furnizori de mult pentru a încărca acest niveluri mai mici de servicii (a se vedea opțiunea de buget tipic).

Alti furnizori nu pot colecta depozit mai mult de 10%.
> 5% >= 50%Colecta cantități mai mari de depozite de la clienți.

Full No-show (eșecul de a ajunge) și o protecție de anulare.
Nu e disponibil.

Alti furnizori nu pot colecta depozit mai mult de 10%.

Ne desfasuram activitatea pe fiecare piață de turism și regiunea de pe Pământ. Noi recunoaștem că nevoile partenerilor noștri de hotel, bugete, și sofisticare variază foarte mult.  Acesta este motivul pentru care oferim flexibila de preturi. Motorul nostru de rezervare poate fi personalizat pentru a se potrivi bugetul. A se vedea graficul pentru exemple. Contactati-ne azi pentru a obține tarifare specifice pentru site-ul dumneavoastră.  Contacteaza-ne

Mai multe întrebări cu privire la prețuri și de servicii


Ce vrei sa spui cu soluție aproape fără costuri?

După cum sa menționat, serviciile și de stabilire a prețurilor noastre sunt foarte personalizabile. Acest lucru înseamnă că putem examina caracteristicile dvs. de rezervare și tendințele, și să propună o structură specifică taxă pe care o puteți economisi bani. În multe cazuri, costul poate fi semnificativ mai mică decât cea mai mică rată a noastră nominală de 1,9%. Acest lucru se adaugă până la economii semnificative față de orice furnizor de concurente. Contactati-ne azi pentru un citat.

Sunt clienții mei percepe o taxă de serviciu?

Motorul dvs. de rezervare nu va percepe clienților o taxă de servicii, cu excepția cazului în care doriți să-l. taxele de servicii pentru clienți nu sunt necesare pentru motorul dvs. de rezervare. Taxele de serviciu sunt pur și simplu o caracteristică opțională, care poate fi utilizată pentru a reduce costurile.

Pot totuși să păstreze toate celelalte servicii de-a treia parte și software-ul atunci când folosesc acest motor de rezervare pentru site-ul meu?

Da. Spre deosebire de alți furnizori care au nevoie să utilizați CMS, disponibilitatea calendare, property management sau alte software-recepție, Instant World Booking nu are o astfel de cerință. În cazul în care utilizați motorul nostru de rezervare, puteți economisi bani, și de a folosi în continuare toate celelalte servicii și furnizorii doriți.

Sunt obligat să utilizeze alte servicii sau software-ul de Instant World Booking?

Nu. Dar, vă rugăm să nu ezitați să consultați celelalte noastre de marketing, rezervari on-line, și servicii de plăți.

Ce este completa No-show (eșecul de a ajunge) și o protecție de anulare?

Noi oferim această caracteristică importantă astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la anulări sau clienții care nu ajung. Această garanție a nu este disponibil de la orice alt furnizor. Această caracteristică vă garantează va fi în continuare plătite, chiar dacă un oaspete nu reușește să apară, sau anulează cu întârziere. Puteți selecta propria politică de anulare flexibilă. Puteți alege orice sumă penalizare de anulare pe care doriți, până la 100% din suma colectată, și o perioadă de anulare de până la 90 de zile înainte de check-in. Pentru nu-show (eșecul de a ajunge), veți primi plata integrală a sumei încasate, minus comisioanele.

Cum pot să primesc plățile mele de depunere?

Tu alegi. Opțiunile de plată convenabile includ în prezent 1) sârmă Banca, 2) EFT - prin transfer electronic de fonduri, 3) PayPal, 4) cec bancar în moneda proprie, și 5) Depozit direct la o bancă din S.U.A.. Aceste opțiuni flexibile vă permit să primiți fondurile, fie în format electronic sau prin livrare fizică. Anumite metode pot include o taxă suplimentară de transfer. Interesați despre metoda de plată preferată.

Ce reduceri speciale sunt disponibile dacă pot trece astăzi de la un furnizor concurent?

Noi vrem să știi cât de ușor este de a economisi bani prin faptul că nu overpaying. Dacă în prezent utilizați un motor de rezervare concurente, vă rugăm să ne anunțați. Noi nu vom oferi doar un preț mai mic, dar, de asemenea, vom da un stimulent special pentru a comuta astăzi. Amintiți-vă, atunci când comutați la Instant World Booking, puteți utiliza în continuare toate celelalte servicii terțe părți.

Obține un motor nou pentru rezervare site-ul dumneavoastră astăzi.   Integrate pe deplin - Alte caracteristici - Costuri mai mici

Dacă v-ați vizualizat demo-urile și informațiile de mai sus, știți deja că puteți economisi imediat bani, crește ROI (randamentul investițiilor), și pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ul cu un motor de rezervare avansat. Nu există absolut nici o obligatie de a incearca rezervele noastre online, pentru site-ul dvs., și nici un cost pentru obtinerea configurat. Dacă nu sunteți mulțumit, doar să ne anunțați.

Încă nu a convins? Numai Instant World Booking oferă toate aceste caracteristici unice și beneficii:


1.mai multe limbi - Permite clienților să rezerve cu tine în propria lor limbă. Chiar și includ funcționalități multilingve direct de pe pagina dvs. de pornire (vezi Demo 1)
2.Multi-valută - Clienții pot vizualiza ratele și plăți în propria lor monedă înainte de rezervare. Acest lucru sporește încrederea și reduce posibilitatea de confuzie asupra costurilor.
3.Protectie impotriva No-show (eșecul de a ajunge) și anulări - Crește securitatea rezervările cu plăți garantate de depozit. Niciodată nu vă faceți griji cu privire la întârzierea din nou anulări sau oaspeții care nu apar.
4.Metode de plată multiple - Tu alegi cum să primiți plățile? Noi oferim multiple metode de plată electronică, care fac mai ușor pentru a primi fondurile, în aproape orice regiune a lumii.
5.Integrarea totala cu site-ul tau - Motorul nostru de rezervare este complet personalizabil pentru a se integra cu site-ul dvs., în orice mod doriți. A se vedea demo-urile de mai sus pentru exemple.
6.Configurarea gratuit și asistență de instalare - Aveți nevoie de ajutor la instalarea noului motor de rezervare? Vă vom oferi consiliere, asistență, sau chiar instalați-l pentru tine gratuit. Tu alegi.
7.Colecta orice sumă de depozit - Numai Instant World Booking vă permite să alegeți suma de depozit pe care doriți să colecteze de la clienții dumneavoastră.
8.Colecta soldurile de la clienți prin card de credit - (Opțional) Utilizați sistemul nostru de plăți opționale pentru a colecta soldurile la o dată ulterioară, de la clienții dumneavoastră. Atunci când sunt combinate cu motorul nostru de rezervare, Plati IWB ofera o solutie completa de acceptare card de credit pentru un hotel.  Aflați mai multe despre plățile IWB
9.comentarii clienti - (Opțional) Se colectează comentarii de la clienți și să le afișați pe site-ul sau pagina de rezervare. Motorul dvs. de rezervare se integrează automat cu sistemul nostru de clienți, permițându-vă să colecteze și să facă schimb de informații valoroase de la clienții dumneavoastră.
10.Cea mai bună garantare Economie - Dacă în prezent utilizați un alt motor de rezervare furnizor pentru un hotel, pensiune sau cazare și mic dejun, va garantam ca va putem oferi același sau o îmbunătățire a serviciilor pentru o mai bună economie. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați și întrebați. Deci, de ce nu începe de economisire de azi?  Contacteaza-ne
InstantWorldBooking Link-uri:    Instant World Booking Pagina principala  |   A sustine  |   Sugerați un hotel  |   Caută hoteluri  |   Comentarii despre hotel  |   Scrie o recenzie  |   Vizitator conectat  |   Aboneaza-te la Newsletter  |   Dezabonare   |  Alatura-te noua pe facebook   |  Alăturați-vă pe Google+   |  Urmați-ne pe Twitter   |  Urmăriți-ne pe YouTube   |  Urmați-ne pe Instagram
Folosind serviciile noastre:    Termeni și legi  |   Securitate și confidențialitate  |   Cum functioneaza  |   Trimiteți-vă Hotel  |   Lucreaza cu noi  |   Rezervare motor   |   Gestionarea canalelor   |   Programe afiliate   |   Link către noi   |   Sistem de administrare a proprietății   |   Fișiere XML
Instant World Booking Global:    pensiuni - Rezervări  |   Cazare și mic dejun - Rezervări