€15 po noći
€15 po noći
Villa Basic, Blagaj, Bosnia and Herzegovina

Villa Basic

Blagaj, Bosnia and Herzegovina - Blagaj Bb, Mostar

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Gostinjska kuća

Villa Bašić je apartman ocijenjen s tri zvjezdice u mjestu Blagaju udaljenom 12 km od Mostare. Istovremeno posjećujemo i zasebnu dvokrevetnu i jednokrevetnu sobu.
Pogled na rijeku Bunu i Stari grad Blagaj i Stjepan grad, & quot; Villa Bašić & quot; nudi samoposluživanje u apartmanu s klima-uređajima, TV-om, radiom i besplatnim Wi-Fi-om

Apartman ima svoj balkon, sa izvrsnim panoramskim pogledom na tok rijeke Bune. Tekija i izvor rijeke Bune su udaljeni 10 minuta umjerenog pješačenjam. Mostar sa Starim mostom i Starim gradom udaljen je 20 minuta vožnje automobilom ili autobusom. Gosti u okviru boravke u apartmanu mogu dobiti doručak u većoj sobi ili odlučiti da sami pripremite kuhinju. Autobuska stanica za Mostar nalazi se na samo 2 minute pješačenja od apartmana. Privatni parking u posjetu Ville Bašić dostupan je besplatno. Smještaj u apartmanu nudi izvanredne pogodnosti boravke ako su zainteresirani za posjetu posjetiteljima sportsko-ribolovnih aktivnosti.

Villa Bašić je apartman - soba je ocijenjena sa tri zvijezde u Blagaju (12 km od Mostara).
Pogled na rijeku Bunu i Stari grad Blagaj i Stjepan grad, & quot; Villa Bašić & quot; nudi samoposluživanje u apartmanu s klima-uređajima, TV-om, radiom i besplatnim Wi-Fi-om. Mašina za sude je također u svojoj kuhinji.
Apartman ima svoj balkon, sa izvrsnim panoramskim pogledom na tok rijeke Bune. Tekija i izvor rijeke Bune su udaljeni 10 minuta umjerenog pješačenjam. Mostar sa Starim mostom i Starim gradom udaljen je 20 minuta vožnje automobilom ili autobusom. Gosti u okviru boravke u apartmanu mogu dobiti doručak u većoj sobi ili odlučiti da sami pripremite kuhinju. Autobuska stanica za Mostar nalazi se na samo 2 minute pješačenja od apartmana. Privatni parking u posjetu Ville Bašić dostupan je besplatno. Tijekom boravka u Villi Bašić imate mogućnost izleta u obližnja mjesta. Smeštaj u blizini Mostare, u Blagaju, odličan je izbor zbog obližnjih gradova. Iz Blagaja je lako otići u Mostar (12 km), Dubrovnik (Hrvatska) 150 km, a Sarajevo (Bosna i Hercegovina) 130 km. Blizu Ville Bašić nalazi se rekreacijski centar na rijeci Bunici sa kupanjem u samoj rijeci (4 km), kao i rekreacijski centar sa bazenima za kupanje (1-2 km).

  • Villa Basic, Blagaj, Bosnia and Herzegovina, Bosnia and Herzegovina hoteli i hosteli
  • Villa Basic, Blagaj, Bosnia and Herzegovina, Novi koncept u gostoljubivosti u Blagaj
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Gostinjska kuća
  • Gostinjska kuća sobe / jedinice: 4
  • Godina izgradnje: 2011
  • Javna klasifikacija: 3
Gostinjska kuća smještaj

Najniža dostupna cijena: €15

Standard
  • Prijavite se nakon: 12:00am
  • Pogledajte prije: 7:00am

Gostinjska kuća sadržaji

Roštilj Plaža Najam broda Doručak (uz doplatu) Dozvoljena djeca Mjenjačnica Dizalo / lift nije dostupan Obroci prehrane Parking (besplatno) Kućni ljubimci dozvoljeni Posluga u sobu Dozvoljeno pušenje Sport / aktivnosti WIFI (besplatno )

Sadržaji u sobama

Balkoni Aparat za kavu / čaj Sušilo za kosu Glačalo / daska za glačanje Televizija Televizija (kabel / satelit)


Politika
Detalji o cijeni

€15 po noći

Kreditne kartice: Nije prihvaćeno na lokaciji

Mjesto - Gostinjska kuća

Blagaj Bb, Mostar
Blagaj
Federation of Bosnia and Herzegovina
Bosnia and Herzegovina  88 201