Quail Hill Guesthouse

Quail Hill Guesthouse

Coarsegold, California - 33574 Rivercrest Road North
$100 per nacht
$100 per nacht

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Bed and breakfast

Quail Hill Guesthouse biedt Bed & Breakfast accommodaties en een romantisch uitje dicht bij Yosemite National Park en Oakhurst, in de uitlopers van de Sierra Californië.

De ruimte
  • Eigendom type: Bed and breakfast
Bed and breakfast accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: $100


Bed and breakfast voorzieningen

Geniet van een fantastisch ontbijt, hetzij in de in de knusse eetkamer, of de openlucht dineren dek. In de avond, uw gastheer Al en Rob dienen dessert en dranken bij het zwembad in de zomer en in de lounge in de winter. Neem een duik in het zwembad op warme zomerdagen, bekijk een spectaculaire zonsondergang vanaf het dek, ontspannen in het warme bad onder de sterren of hebben de zorgen en stress van het leven verbannen door een massage therapeut

Voorzieningen op de kamer

Oakhurst is de zuidelijke poort naar Yosemite National Park. Quail Hill biedt mooie accommodaties inclusief koningin en kingsize bedden in onze kamer met een verfijnde en rustgevend decor. U zult ontwaken iedere morgen naar de geluiden van de natuur, glorieuze zonsopgangen, mistige bergen vergezichten, wild en prachtige tuinen, net buiten de kamer.


Beleid
Prijs details

$100 - 200 per nacht

Een extra aanbetaling kan voor aankomst worden aangevraagd. Als dit het geval is, wordt er direct contact met u opgenomen nadat u uw boeking heeft bevestigd.

Plaats - Bed and breakfast

33574 Rivercrest Road North
Coarsegold
California    93614

Breedtegraad: 37.23703, Lengtegraad: -119.76765