€40 po noći
€40 po noći
Apartments and Rooms Ljuba, Dubrovnik, Croatia

Apartments and Rooms Ljuba

Dubrovnik, Croatia - Janjevska 3

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Motel

Nudimo vam apartman (2 sobe) u prizemlju, dvije sobe s balkonom na prvom katu i osigurano parkirno mjesto u našem privatnom dvorištu. Također, iznajmljivanje soba od apartmana separetely.
Naša kuća je smještena u mirnom dijelu grada s obiteljskim kućama, u dijelu Dubrovnika koji se zove Šipčine. Zbog svog položaja u središnjem dijelu Dubrovnika možete jednostavno prošetati do starog grada ili na more u Lapadu. Možete doći do starog grada iz naše kuće autom u nekoliko minuta i ako biste radije koristiti javni prijevoz autobusnog kolodvora je 50 m daleko. U blizini naše kuće možete koristiti usluge luke, supermarketi, shopping centri, restorani, banke ili lokalnom tržištu mjestu. Sve što trebate je možda u blizini

. Sobe su velike, s balkonom i zajedničkom kupaonicom. Ove sobe su klimatizirane i sve ih se može koristiti po 2 ili 3 osobe. Sobe su opremljene sa frižiderom, TV-sat i bežični internet. Korištenje kuhinje je također moguće

. Sastoji se od dvije velike sobe, kuhinje, hodnika i kupaonice. To je opremljen sa SAT TV i bežični internet. Također smo iznajmljivanje onih 2 sobe zasebno.
Apartman se može koristiti za 4 do 6 osoba. Ispred njega je veliko dvorište gdje se možete sjesti i opustiti u hladu mediteranskog bilja

. Nudimo vam osigurano parkirno mjesto u našem privatnom dvorištu.

  • Apartments and Rooms Ljuba, Dubrovnik, Croatia, Croatia hoteli i hosteli
  • Apartments and Rooms Ljuba, Dubrovnik, Croatia, Odlično ljetovanje u Dubrovnik
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Motel
  • Motel sobe / jedinice: 4
  • Godina izgradnje: 1970
  • Renovirana: 2008
  • Javna klasifikacija: 3
Motel smještaj

Najniža dostupna cijena: €40

Stan Dupli Studio Triple
  • Prijavite se nakon: 11:30pm
  • Pogledajte prije: 10:30am

Motel sadržaji

24-h ispred desk Aerodrom kurva Doručak (nadoplatu) pristup internetu internet (besplatno) Praona / sobar usluga Posteljina uključene Nema ograničenja otvoren 24 sata Parkiranje (besplatno)

Sadržaji u sobama

Sobe su velike, s balkonom i zajedničkom kupaonicom. Ove sobe su klimatizirane i sve ih se može koristiti po 2 ili 3 osobe. Sobe su opremljene sa frižiderom, TV-sat i bežični internet. Korištenje kuhinje je također moguće

. Sastoji se od dvije velike sobe, kuhinje, hodnika i kupaonice. To je opremljen sa SAT TV i bežični internet. Također smo iznajmljivanje onih 2 sobe zasebno.
Apartman se može koristiti za 4 do 6 osoba. Ispred njega je veliko dvorište gdje se možete sjesti i opustiti u hladu mediteranskog bilja.

A / C klima kontrole Balkoni pristup internetu Hladnjak Zajednička kupaonica televizije (kabelska / satelitska) WIFI


Politika
Detalji o cijeni

€40 po noći

Kreditne kartice: Nije prihvaćeno na lokaciji

Mjesto - Motel

Janjevska 3
Dubrovnik
Dubrovačko-Neretvanska (Dubrovačko-Neretvanska Županija)
Croatia  20000

Širina: 42.65537, Dužina: 18.09228

Kako doći tamo

From Dubrovnik port (main bus station) take street Andrije Hebranga, then street Stjepana Cvijića and then Janjevska.

From Dubrovnik bridge drive straight till right turn in Dubrovnik, drive straight till lights, turn on the right, then turn on the first street on the right ( Andrije Hebranga), drive straight about 1km and then turn right on the street Stjepana Cvijića, then turn on the third small street on the right (Janjevska).

Najbliža zračna luka: 20 km