$14 po noći
$14 po noći
Regent House Hotel, Cairo, Egypt

Regent House Hotel

Cairo, Egypt - 2 Maruf Street From Talat Harb
3.2   

16 Ukupne recenzije

 • Jedna od boljih lokacija
 • Sigurno okruženje
 • Dobra kvaliteta usluga
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

think twice ~ ... Think twice whenever you want to click on the "book" button .I was there week ago , the host of hostel was a very friendly man , BUT please be careful for his friendliness , you might get scammed just because of that .
Once u walked into the ...

Opis - Hostel

MI OFEER FREE pokupiti se iz zračne luke
Regent House Hostel je potpuno novi hostel koji se nalazi u srcu najveći grad u Africi Kairo, A kosmopolitski grad koji mješavine šarm Istoka s mediteranskim okus, Naš hotel je smješten u Talat Harb trgu smo r minuta od egipatskih muzeja i željezničke stanice, za one koji vole shopping našem hotelu se smatra najbolji izbor za njih uzrok smo se nalaze u sredini je od najpoznatijih shopping ulica u Kairu, naš hotel nudi čiste i komforne sobe za proračun putnike

. Vi mogu birati između jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama, privatnim ili zajedničku dorms, sve sobe su opremljene sa klima uređajima navijača ili kupaonice i hladnjake, također možete uživati promatranje SAT TV, u nekim od naših soba, doručak i porez, posteljina i toaletni papir su uključene u našu cijenu

. Naše osoblje Engleski govorio je poznat po njihova iskustva u pomaganju našim gostima sa toplim osmjehom jer mi je cilj učiniti vaš boravak kao udoban kao moguć, možemo planirati itinerar

. U našem hotelu možete uživati u raznim kvalitetama kao što je naš neto OS RH koji je otvoren 24 / 7 za naše kupce za pristupačne cijene također možete uživati u našem Wi Fi širokopojasne.

 • Regent House Hotel, Cairo, Egypt, Egypt hoteli i hosteli
 • Regent House Hotel, Cairo, Egypt, Najsigurniji hoteli i hosteli u Cairo
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hostel
 • Hostel sobe / jedinice: 30
 • Godina izgradnje: 2007
 • Renovirana: 2008
 • Javna klasifikacija: 1
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: $14

Dvaput Female spavaonica muško spavaonica Mixed spavaonica Single Standardno Triple Triple, Privatni Bath Twin
 • Pogledajte prije: 12:30pm

Hostel sadržaji

Za one koji vole shopping našem hotelu se smatra najbolji izbor za njih uzrok smo se nalaze u sredini je od najpoznatijih shopping ulica u Kairu, naš hotel nudi čiste i komforne sobe za proračun putnike.
Možete birati između jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama, privatnim ili zajedničku dorms, sve sobe su opremljene sa klima uređajima navijača ili kupaonice i hladnjake, također možete uživati promatranje SAT TV, u nekim od naših soba, doručak i porez, posteljina i toaletni papir su uključene u našu cijenu.
**** Također zatražite besplatni pokupiti s aerodroma ako knjigu s nama za bilo koji broj noćenja ni jedne noći boravka, uz besplatan Backpackers turneju na piramide ako knjiga 2 noći u jednom od naših dvokrevetne sobe.
Naše osoblje Engleski govorio je poznat po njihova iskustva u pomaganju našim gostima sa toplim osmjehom jer mi je cilj učiniti vaš boravak kao udoban kao moguć, možemo planirati itinerar.
U našem hotelu možete uživati u raznim kvalitetama kao što je naš neto OS RH koji je otvoren 24 / 7 za naše kupce za pristupačne cijene također možete uživati u našem Wi Fi širokopojasne.

24-h ispred desk Aerodrom kurva Doručak Djeca dopuštene Službenici za rezervacije Mjenjačnica Dizalo / lift pristup internetu internet (besplatno) internet (besplatno) Praona / sobar usluga Posteljina uključena Prtljažnici Sastanak objekti višejezični osoblje Novine / časopisi Nema ograničenja otvoren 24 sata Parkiranje (besplatno) Kućni ljubimci vjerskih skupina pomoć Vjerske usluge o web stranici Room service Sef Pušenje dopušteno Taxi služba Tour / razgledavanje pomoć Bežični internet

Sadržaji u sobama

Naš hotel nudi čiste i komforne sobe za proračun putnike.
 Možete birati između jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama, privatnim ili zajedničku dorms,

Sve naše sobe su opremljene sa klima uređajima navijača ili kupaonice i hladnjake, također možete uživati promatranje SAT TV, u nekim od naših soba, doručak i porez, posteljina i toaletni papir su uključene u našu cijenu

A / C klima kontrole Backpacker objekti Balkoni Kava / čaj maker Krevetići dostupan Ensuite Fax usluga pristup internetu Glačalo / daska za peglanje kitchenettes Locker sluškinju usluga dnevno Privatna kupaonica Hladnjak sef kutiju u sobi Zajednička kupaonica Pušenje sobe Telefon Televizija Televizija (kabelska / satelitska)


Susjedstvo

smješten u srcu najveći grad u Africi Kairo, A kosmopolitski grad koji mješavine šarm Istoka s mediteranskim okus, Naš hotel je smješten u Talat Harb trgu smo r minuta od egipatskih muzeja i željezničke stanice.

Točke interesa
 • Kairo muzej 5 minuta
 • Željeznički kolodvor 10 miutes
 • Ramsis trgu 10 minuta
 • Tahrir Square 5 minuta
 • Talaat Harb Mall 2 metra

Politika
Detalji o cijeni

$14 - 30 po noći

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaVisa ElectronMasterCardAmerican Express

Mjesto - Hostel

2 Maruf Street From Talat Harb
Cairo
Al Qāhirah (Muḩāfaz̧at al Qāhirah)
Egypt  00202

Širina: 30.03434, Dužina: 31.23831

Kako doći tamo

Mi smo samo 5 minuta udaljena od egipatskih muzeja, možete nas kontaktirati preko Talat Harb Street smo tik do Talat Harb centar, također možete nas kontaktirati preko željezničke stanice, kao što smo i 10 minuta udaljeno Ramsees kroz ulicu.

Možete nas naći u autobus, taksi ili podzemnoj željeznici kroz bilo koje mjesto downtown Cairo jednostavno u nekoliko minuta.

Najbliža zračna luka: Kairo međunarodne zračne luke, mi smo oko pola sata udaljen od tamo u našim shuttle bus.