$45 po noći
$45 po noći
Eco Hotel Uxlabil Atitlan, San Juan La Laguna, Guatemala

Eco Hotel Uxlabil Atitlan

San Juan La Laguna, Guatemala - Km 175, Barrio Xajal
4.6   

11 Ukupne recenzije

 • Izuzetno sigurno okruženje
 • Fantastična usluga
 • Atraktivne sobe
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

Best hotel on the lake! ... San Juan is a beautiful and quiet town with many artists and textiles. Uxlabil is the best hotel in San Juan. They have their own organic farm on their property where they grow most of their food, and the food is excellent, fresh and healthy. They also have a ...

Opis - Noćenje s doručkom

Eko Hotel Uxlabil Atitlan je skriven ecoparadise se nalazi na obali jezera Atitlan, u mirnom i prijateljskom gradu San Juan La Laguna, Solola (175 km od Guatemala City). Moguće je doći asfaltiranom cestom i brodom. Naša misija je osigurati učinkovito i opuštajuće ugostiteljskih usluga, skladna s prirodom i kulturom.

Imamo 12 soba na raspolaganju ukupno, oni su raspoređeni u tri razine, na 15-30 metara iznad jezera razini. Svi imaju vrlo lijep pogled i hodnici na kojima možete uživati u mirnom pogled na jezero i vrtovi, imaju opuštajući razgovor ili mirno čitanje.

Ako ste aktivna osoba, možete koristiti naš kajaci za istraživanje jezera, prošetati imovine staze za promatranje našim vrtovima i plantažama, da neke promatranje ptica ili ići van imovine Zajednice San Juan La Laguna, San Pedro vulkan, napraviti neki konj natrag jahanje i još mnogo toga! Ako želite više relaksirajuće iskustvo, također možete koristiti naš Mayan sauna, jacuzzi, masažu ili bi primitivistic slikarstvo ili tkanje demonstracija u sklopu hotela.

Eko Hotel Uxlabil Atitlan je autentičan eko-turističkog projekta, izgrađen i pokrenuti zaštite okoliša i kulturno opredjeljenje. Svi naši zaposlenici su iz zajednice i njihove prijateljske pozornost je izraz naše politike. Pružamo izravne zapošljavanje do pet obitelji i 150 žene tkalaca i devet slikara su neizravno zaposlene ili konzultirati hotela.

Napomene:
U skladu s lokalnim zakonima i međunarodnim ugovorima, u Eko hotel Uxlabil iu zajednici San Juan La Laguna djecu iskorištavanja i seksualnog turizma je zabranjeno. Također smo Vas obavijestiti da naš hotel nema objekte za osobe s posebnim potrebama. Hvala na razumijevanju.

 • Eco Hotel Uxlabil Atitlan, San Juan La Laguna, Guatemala, Guatemala hoteli i hosteli
 • Eco Hotel Uxlabil Atitlan, San Juan La Laguna, Guatemala, Pravi blagdani u San Juan La Laguna
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Noćenje s doručkom
 • Noćenje s doručkom sobe / jedinice: 12
 • Godina izgradnje: 2001
 • Renovirana: 2005
 • Javna klasifikacija: 3
Noćenje s doručkom smještaj

Najniža dostupna cijena: $45

Dvaput Quad Single Standardno Triple Twin
 • Prijavite se nakon: 2:00pm
 • Pogledajte prije: noon

Noćenje s doručkom sadržaji

Nudimo Vam veliki vrtovi u okruženju s mnogo lokalnih cvijeće, kava i orah nasada, povrća i ljekovitog bilja, privatne dock za kupanje i canoing; nekoliko pješačke staze za vježbanje i opuštanje, solarij i hodnike s hammocks, Maya sauna (Temascal) i jacuzzi, parking prostor u neposrednoj blizini hotela i vrlo prijateljski kontakt sa zajednicom.

Pozivamo vas da se naš POSEBNA ALL INCLUSIVE PAKET 2 dana za samo US $ 77, 00 po osobi ** (sve pristojbe uključene): 2 odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi, pozdravljajući Cocktail; Svi obroci uključeni (doručak, ručak, večera i 1 snack vrijeme) , 1 bocu vina, sauna, solarij, kajaci, Privatni Dock, 1 sat tekstila ili Primitivistic Slike demonstracija, i izaberite između švedska masaža ili Dvojezično vođena tura: Za San Pedro vulkan, u San Juan La Laguna zajednice; do Cerro del Rostro Maya (Maya Face Hill), ili Natrag Jahanje. Rezervacije na raspolaganju do 30. studenog. Ne vrijede na sezoni (Uskrs i New Year's Holiday).

Doručak Djeca dopuštene Gardens Grupa usluge Praona / sobar usluga Prtljažnici Sastanak objekti višejezični osoblje Novine / časopisi Parkiranje (besplatno) Kućni ljubimci Vjerske usluge o web stranici Restaurant na licu mjesta sef okvir Sport / aktivnosti parna soba Tour / razgledavanje pomoć WiFi (besplatno)

Sadržaji u sobama

Kreveti su udobni (neke od njih se sastoji od klesanog kamena i drugi s rustikalnim drvo), a sve sobe imaju svoju privatnu kupaonicu sa toplom vodom. Svi su jedinstveno dekor s lokalnim obrtnika craftsmanships tako da možete osjetiti uključeni s našom kulturom. Samo sobe na prvom katu imaju kablovsku TV.

Gosti su ohrabreni da imaju eko-friendly prakse usmjerene na očuvanje energije i vode te smo instalirali solarne ploče na aide sa zagrijavanjem vode.

Sluškinja uslugu dnevnog Mountain View sobe Privatna kupaonica WIFI


Susjedstvo

Među posebnim mjesta na svijetu, Lake Atitlan je jedan od najljepših, naziva "najljepšim jezerom na svijetu" od Aldousa Huxleya. Eko Hotel Uxlabil Atitlan se nalazi 175 km od Guatemala City, u mirnom i čistom gradu San Juan La Laguna i samo je manje od 100 metara od obale jezera.

Točke interesa
 • Zajednica San Juan La Laguna (200 mts)
 • Jezero Atitlan (ispred hotela)
 • Primitivistic Slikari radionica (400 mts)
 • Planty vrsta ptica i prirode na terenu
 • Tkalaca i Tekstil trgovina (300 mts)
 • San Pedro vulkan (10 min od hotela)
 • Komunitarni Žene Zdravlje radionica (500 mts)
 • Zajednica Crkva (500 mts)
 • Komunitarni tour guides (400 mts)
 • Tukey klena viđenja (ugrožene vrste) 10 min od hotela
 • Maya Alive Kultura
 • Maximon (San Simon)

Hrana i piće
Jesti u kući
Hotel Restaurant
Domaće i međunarodne pripreme i usluživanja hrane.

Politika
Detalji o cijeni

$45 - 81 po noći

All inclusive paket 154,00 dolara [2 odrasle osobe za 2 dana] (nije dostupna tijekom visoke sezone)

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaMasterCardAmerican ExpressDiscover

Dostupni popusti

Posebne stope na raspolaganju za duži boravak ili veće grupe.

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

REZERVACIJE I OTKAZ POLITIKA

Avansno plaćanje od najmanje 30% od ukupnog je dužan osigurati rezervaciju, ovo plaćanje se može izvršiti uplatu, prijenos ili kreditnom karticom.

Ako iz bilo kojeg razloga morate otkazati rezervaciju, možemo Vam ponuditi puni povrat novca ako vaš otkaz kako bi se dobila najmanje 2 tjedna prije Vašeg dolaska. Ako je primio od 2 tjedna do 48 sati prije vašeg dolaska, mi ćemo odbiti samo 10% za administrativne troškove. Međutim, ako je otkaz narudžbe zaprimljene u manje od 48 sati, žao nam je obavijestiti vas da je, zbog naše politike, mi ćemo biti u mogućnosti obraditi povrat sredstava.

Molimo kontaktirajte nas za posebnu slučajevima treba uzeti u obzir.

Mjesto - Noćenje s doručkom

Km 175, Barrio Xajal
San Juan La Laguna
Sololá (Departamento de Sololá)
Guatemala  01010

Širina: 14.69505, Dužina: -91.28152

Kako doći tamo

Eko Hotel Uxlabil Atitlan se nalazi na 175 km od Guatemala City, možete doći do nas izravno kolnika ceste (kao što je prikazano na gornjoj karti) ili brodom, iz bilo kojeg mjesta u regiji Lake Atitlan. Na primjer, možete uzeti autobus ili shuttle do Panajachel (jedan od najpoznatijih gradova Solola), a zatim poduzeti javni brod u Tzanjuyu dock za San Juan La Laguna (oni naplatiti oko US $ 3. 50 po osobi), a možete pitati kapetan brod za vas pad u pristanište HOTEL UXLABIL, gdje ćemo Vam rado dobrodošli.

Javni prijevoz iz Guatemala City je dostupan, imate samo otići do autobusnog kolodvora i dobiti autobus za San Juan La Laguna, stopa je oko 5, 00 dolara svakoj osobi.
Također možete rezervirati shuttle, za vrata do vrata servis, stopa svibanj varira između 25, 00 $ - $ 30, 00 svaku osobu.

Najbliža zračna luka: La Aurora International Airport, 175 km