HUF 2,000 ανά διανυκτέρευση
HUF 2,000 ανά διανυκτέρευση
Carpe Noctem Penthouse, Budapest, Hungary

Carpe Noctem Penthouse

Budapest, Hungary - Erzsebet Korut 50

Δεν υπάρχουν κριτικές

Γίνε ο πρώτος!   Γράψτε μια κριτική

Περιγραφή - Βρισκόμαστε μπροστά σε στάση Kir

Γεγονός: το 60% της συνολικής επιφάνειας του Carpe Noctem Ρετιρέ είναι κοινωνικός χώρος.

Γιατί; Διότι πιστεύουμε ότι βρίσκεται σε καναπέδες πουφ, καναπέδες-κρεβάτια και καναπέδες με άλλους ταξιδιώτες είναι πολύ καλύτερη από ένα εκατομμύριο εσπευσμένο κρεβάτια σε ένα μικρό χώρο. Γιατί άλλο; Διότι, αν είστε άτομο και μόνο, που ταξιδεύουν σε μια ομάδα, ένα φιλικό πρόσωπο, κάποιος που του αρέσει να διαβάζει, κάποιος που θέλει να παρακολουθήσετε ταινίες, κάποιος που είναι εν μέρει σε ένα μεσημεριανό ύπνο ή κάποιος που θέλει να σχεδιάσουν την επόμενη διαδρομή τους, ή κάποιος που θέλει να ελέγξει τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία τους ... θα πρέπει όλοι οι χώροι για να το κάνετε σε, και πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο να είναι γύρω από τους ανθρώπους και να μοιραστούν αυτή μαζί με άλλες ομόφρονα ταξιδιώτες, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιος ακριβώς να είναι το νέο καλύτερο φίλο σας, ή περισσότερα!

Γεγονός: Carpe Noctem βγαίνει πίνοντας κάθε νύχτα.

Γιατί; Επειδή είμαστε όλοι έξω και έξω τα ζώα κόμμα, ή ντουλάπα αυτοί που θα είναι μερική σε μερικά ποτά αν έχουν γίνει με τους σωστούς ανθρώπους. Γιατί άλλο; Επειδή η Βουδαπέστη μπορεί ακριβώς να είναι η μεγαλύτερη πόλη στη Γη και θέλουμε να δούμε αν κατά τη νυκτερινή περίοδο με την τρομερή καταστροφή μπαρ και φθηνά ποτά (και προεξόφληση ποτά πάρα πολύ), και επειδή μεγάλες ιστορίες προέρχονται από καλές νύχτες έξω, και μας αρέσει πολύ ιστορίες.

Πραγματικότητα: Βουδαπέστη είναι η μεγαλύτερη πόλη στη Γη (παρατεθείσα από Suzi 2010)

Συνεπώς, δεν θέλουμε να χάσουμε κανένα από αυτό, έτσι θα σας δώσει μια λεπτομερή έλεγχο, μερικές φορές έως και 20 λεπτά, αν δεν μας σταματά και δεν κοιμήθηκαν! Θα σας πω όλα τα dos και don'ts της πόλης, μέρη για να δείτε, εκδρομές οι οποίες δεν είναι rip offs, η ιστορία αν σας ενδιαφέρει, τρομερός λίγο μέρη που μόλις έπεσε στην αγάπη με και μετακόμισε εδώ για, φθηνά φθηνά εστιατόρια, καθώς και κατά παραγγελία ό, τι θέλετε για το ταξίδι σας.

Γεγονός: ένα ανήσυχο άτομο παίρνει φαγούρα στα πόδια και προχωρά.

Γι 'αυτό σας κρατήσουν απασχολημένους όλη μέρα κάθε μέρα. Csocso (επιτραπέζιο ποδόσφαιρο), βελάκια, ήρωες κιθάρα, SingStar, σκάκι, πόκερ και Yahtzee είναι όλα μόνο μέρος της συλλογής υλικού μας, αλλά είμαστε επίσης επιρρεπείς σε έχοντας ADHD. και ως εκ τούτου είναι επάνω για τις επιλογές ή τις ιδέες που μπορεί να έχετε για μέσα και έξω από τον ξενώνα.

Πραγματικότητα: Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι συκώτια και τα νεφρά του χάλυβα.

Έτσι, δεχόμαστε ότι πάρτι κάθε βράδυ μπορεί να είναι πάρα πολύ για ορισμένους ανθρώπους (ακόμη και αν αυτό ονομάζεται Carpe Noctem!). Γι 'αυτό θα σας αφήσει να έχουν την περιστασιακή detox πριν από την retox, και ψύχρα, ή να παίζετε παιχνίδια, να δείτε ταινίες ή να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν σύνδεση στο Ίντερνετ ώστε να μπορείτε να πάρετε πίσω την επόμενη μέρα!

Γεγονός: μεγάλη ξενώνες έλλειψη χαρακτήρα και φαίνεται άψυχο.

Έχουμε, λοιπόν, με θέμα όλα τα δωμάτια μας, διακοσμημένα με τοπικούς καλλιτέχνες δρόμου, και έχουμε μερικές πολύ γεμάτο χαρακτήρα προσωπικό.

Πραγματικότητα: Δεν έχουν όλοι είναι καπνιστής, αλλά οι καπνιστές αγαπούν το κάπνισμα.

Για να αντιμετωπιστεί αυτό, έχουμε ένα εξωτερικό χώρο καπνιστών στη βεράντα γκαλερί μας (που έχει ένα ωραίο και σαφή εικόνα της βασιλικής του Αγίου Istvan του) ώστε να μπορείτε να καπνίζετε μακριά βλέποντας το ηλιοβασίλεμα, και να μην ενοχλήσει το άσθμα ή μη καπνιστών από όλους σας. Η βεράντα είναι επίσης πολύ καλή για την αλίευση ακτίνες του ήλιου στη διάρκεια της ημέρας, όπως καλά!

Γεγονός: μετά από όλα αυτά πάρτι και τα αξιοθέατα και τα ταξίδια, οι άνθρωποι παίρνουν κουρασμένοι.

Αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε το σκληροπυρηνικό πάρτι έξω από τον ξενώνα, έτσι παίρνετε να τρελαθούν κάθε βράδυ στη Βουδαπέστη για ανιχνεύει pub, σκατά-pub-pub-σέρνεται, βραδιές καραόκε, μέρη backpackers »και ό, τι άλλο έχουμε οργανώσει για σας δωρεάν , αλλά αν θέλετε να χαλαρώσετε στον ξενώνα ή να πάρετε μια νωρίς το βράδυ, μπορείτε.

Γεγονός: Μια κακή θέση, θα σας προκαλέσει περιττό περπάτημα, ή να χρειάζεται να χρησιμοποιούν τις δημόσιες μεταφορές σε επιπλέον κόστος (ή τον φόβο των ελεγκτών ...)

Έτσι κοιτάξαμε τον χάρτη της Πέστης και να θέσει μια καρφίτσα στην μέση του και αποφάσισε να θέσει ξενώνα μας εκεί (το δοκιμάσετε μόνοι σας!) Ευτυχώς, η καρφίτσα ήταν στην πιο πολυσύχναστη διαδρομή του τραμ στην πόλη, δίπλα στην κίτρινη γραμμή του μετρό και σε κοντινή απόσταση με τα περισσότερα sites, αλλά και όλους τους αξιοπρεπείς παμπ, τα μπαρ και τα εστιατόρια!

Γεγονός: Backpackers έχουν ό, τι έχει σημασία να τους στην πλάτη τους και την ανάγκη να αισθάνονται ότι είναι ασφαλές.

Έτσι, έχουμε θέσει μια διπλή εγγύηση πληκτρολόγιο για να εισέλθουν στο κτίριο, και επένδυσαν σε υψηλής τεχνολογίας σύστημα ασφαλείας για τον ξενώνα και το δωμάτιό σας πόρτα. OH και υπάρχει ένα ντουλάπι για σας κάτω από το κρεβάτι σας, και δωρεάν λουκέτα και εγώ!

Γεγονός: Είμαστε Βρετανοί και Αυστραλοί που χάνουν περιστασιακά ορισμένα πράγματα από το σπίτι, αν θέλετε να βάλει ένα χαμόγελο στα πρόσωπά μας ή χτυπήσει ένα ευρώ ή δύο από την διαμονή σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με το τι μπορείτε να μας φέρει!

Φαντασίας: είναι το είδος της λογοτεχνίας. Έχουμε κάποια βιβλία για να τα διαβάσετε, ή να ξέρουμε καλό βιβλιοπωλεία!

Προσοχή: δεν είναι όλα αυτά τα γεγονότα είναι πράγματι αλήθεια των πραγμάτων, αλλά είναι αρκετά κοντά. Ρετιρέ είναι ένα όμορφο μέρος σε μια δεύτερη βαθμίδα διαμέρισμα στην κορυφή του μια κλασικά παλιό κτίριο αλλά και με ολοκαίνουργια ανακαινίσεις. Την αγάπη, πιστεύουμε ότι θα είστε σε, το βιβλίο αυτό!

Δυστυχώς, λόγω της προηγούμενης εμπειρίας, δεν μπορούμε πλέον να δέχονται κρατήσεις για τα άτομα άνω των 40 ετών, όπως έχουμε διαπιστώσει ότι δεν έχουν κατάλληλο για ξενώνα μας. Αν είστε έξω από αυτό το ηλικιακό φάσμα, θα σας προσφέρει εναλλακτική επιλογή καταλύματος.

  • Carpe Noctem Penthouse, Budapest, Hungary, Hungary ξενοδοχεία και ξενώνες
  • Carpe Noctem Penthouse, Budapest, Hungary, Να πάρετε συμβουλές ταξιδιού και τις καλύτερες επιλογές ξενοδοχείων σε Budapest
Το διάστημα
  • Τύπος ιδιοκτησίας: Βρισκόμαστε μπροστά σε στάση Kir
  • Ετος κατασκευής: 2010
Βρισκόμαστε μπροστά σε στάση kir καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: HUF 2,000 (Hungarian Forint)

10 Bed Μεικτά Dorm

Βρισκόμαστε μπροστά σε στάση kir ανεσεις

Ηλικία οι περιορισμοί αυτοί δεν Παιδιά επιτρέπεται Ανελκυστήρας / ανελκυστήρα Gay friendly πλυντηρίου / valet service Τα σεντόνια συμπεριλαμβάνονται μεταφορείς αποσκευών πολύγλωσσο προσωπικό Open 24 Ώρες Δεν επιτρέπονται κατοικίδια Tour / αξιοθέατα βοήθεια WIFI (δωρεάν)

Παροχές δωματίων

A / C κλιματισμό υπηρεσίες Backpacker Μπαλκόνια Καφές / τσάι maker Ηλεκτρονικό κλειδί Στεγνωτήρας Μαλλιών Κουζινών Θυρίδες μικροκυμάτων Movie μίσθωσης Δωμάτια για μη καπνιστές Ψυγείο κοινόχρηστο μπάνιο Showers χωρίς λουτρό Ηλεκτρονικά παιχνίδια WIFI


Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

HUF 2,000 ανά διανυκτέρευση (Hungarian Forint)

Πιστωτικές κάρτες: Δεν έγινε αποδεκτή στη θέση

Τοποθεσία - Βρισκόμαστε μπροστά σε στάση Kir

Erzsebet Korut 50
Budapest
Budapest főváros
Hungary  1073

Γεωγραφικό πλάτος: 47.50231, Γεωγραφικό μήκος: 19.06642

Πώς να πάτε εκεί

Βρισκόμαστε μπροστά σε στάση Kiraly Street τραμ της γραμμής 4 / 6 τραμ. Ακριβώς απέναντι από το Royal Corinthia είσοδο του ξενοδοχείου. Είμαστε μια μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Oktogon πάρα πολύ.

Δυστυχώς δεν έχουμε μια προφανή ένδειξη εκτός από τον ξενώνα για αυτό παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τη διεύθυνση (Erzsébet körút 50) και την βουή 22 σχετικά με το πληκτρολόγιο.

Από το αεροδρόμιο 1: Πάρτε το τρένο μεταφοράς προς το σιδηροδρομικό σταθμό Nyugati, που διαρκεί περίπου 22-24 λεπτά και στη συνέχεια να πάρετε το 4 / 6 τραμ, προς την αντίθετη κατεύθυνση του Moszkva ter, για 2 στάσεις που θα Kiraly utca. Κατεβείτε εδώ και να ζητήσει buzzer 22 στο no. 50 Erzsébet körút, η πόρτα μεταξύ «Photo Hall», καθώς και την ανταλλαγή χρημάτων.

Από το αεροδρόμιο 2: Πάρτε το λεωφορείο για 200Κ Kobanya Kispest και στη συνέχεια να λάβει την μπλε γραμμή του μετρό προς Ujpest Kozpont τότε να κατεβείτε στο Nyugati τρένων. Από εδώ μπορείτε να πάρετε το 4 / 6 τραμ 2 στάσεις, προς την αντίθετη κατεύθυνση του Moszkva ter, για 2 στάσεις που θα Kiraly utca. Κατεβείτε εδώ και να ζητήσει buzzer 22 στο no. 50 Erzsébet körút, η πόρτα μεταξύ «Photo Hall», καθώς και την ανταλλαγή χρημάτων.

Από το σιδηροδρομικό σταθμό Keleti Διεθνές τρένο: Πάρτε το λεωφορείο δεν. 5, 7 ή 173 δύο στάσεις για να ter Blaha Luijza και στη συνέχεια να πάρει με το τραμ 4 / 6 για 2 στάσεις που θα Kiraly utca. Κατεβείτε εδώ και να ζητήσει buzzer σε αριθμό 50 Erzsebet Boulevard 22, μεταξύ της πόρτας "Φωτογραφία Hall», καθώς και την ανταλλαγή χρημάτων.

Από το σιδηροδρομικό σταθμό Nyugati: Πάρτε το 4 / 6 τραμ, προς την αντίθετη κατεύθυνση της πλατείας της Μόσχας, για 2 στάσεις οι οποίες θα Kiraly utca. Κατεβείτε εδώ και να ζητήσει buzzer 22 στο no. 50 Erzsébet körút, η πόρτα μεταξύ «Photo Hall», καθώς και την ανταλλαγή χρημάτων.

Από το σταθμό λεωφορείων Nepliget: Πάρτε την μπλε γραμμή του μετρό προς την κατεύθυνση του Ujpest Kozpont για 8 στάσεις και κατεβείτε στο Nyugati Palyaudvar. Βγαίνουν από το υπόγειο και επάνω επίπεδο του δρόμου και να λάβει τα 4 / 6 τραμ, προς την αντίθετη κατεύθυνση του Moszkva ter, για 2 στάσεις που θα Kiraly utca. Κατεβείτε εδώ και να ζητήσει buzzer 22 στο no. 50 Erzsébet körút, η πόρτα μεταξύ «Photo Hall», καθώς και την ανταλλαγή χρημάτων.

Σας συνιστούμε να αγοράσετε εισιτήρια για όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εισιτήρια διατίθενται από όλους τους σταθμούς του μετρό, Relay καταστήματα στην υπόγεια και συχνά από τα μηχανήματα εισιτηρίων σε στάσεις του τραμ. Ένας ένας τρόπος ενιαίο εισιτήριο για το μετρό, το τραμ, το λεωφορείο ή το τρόλεϊ κόστους 320 HUFs. Να παρασυρθούμε χωρίς εισιτήριο θα σας κοστίσει 6000 HUFs σε πρόστιμα και οι ελεγκτές μπορούν να είναι πολύ εκφοβιστικό. Στο αεροδρόμιο μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για το τρένο από το γραφείο τουριστικών πληροφοριών. Κοστίζουν περίπου 400 HUFs.