Timbercreek Bed And Breakfast

Timbercreek Bed And Breakfast

Paxton, Illinois - 1559 E. State Route 9
$99 per nacht
$99 per nacht

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Bed and breakfast

TimberCreek Bed and Breakfast biedt land terugtrekken stijl verblijf in een afgezonderde Illinois weide omringd door bomen en een beek. Het is de ideale setting om te ontsnappen snelle dagelijks leven en te ontspannen, laadt, en de banden met elkaar

De ruimte
  • Eigendom type: Bed and breakfast
  • Bouwjaar: 2003
Bed and breakfast accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: $99


Bed and breakfast voorzieningen

Het interieur van het hotel is ingericht in een Engels Cottage dcor. Er zijn hardhout, bakstenen, tegels en vloeren, wit gebeitst houten plafonds, dakramen, kolommen, extra brede trim, open haarden, prive zitgedeelten, knoestig elzen hout balken en cabinetry, luxe meubels, kunst, extra grote bedden, een jacuzzi, en veel meer . Buiten, gasten zullen vinden twee stenen geplaveide patio's verscholen in het landschap langs de beek met smeedijzeren tafels en stoelen, houten stoelen schommelstoel op de veranda, een zonsondergang uitzichttoren cove, en veel terrein om te wandelen. Op de avond, wanneer de vogels zingen hun afwerking en de herten retraite weg, TimberCreek wordt omgezet in een prachtig land planetarium als de maan opkomt over de weide en de sterren in de hemel.

Voorzieningen op de kamer

Alle accommodaties hebben een eigen badkamer en een suite op de eerste verdieping van de herberg is een handicap toegankelijk zijn. De keuken is voorzien van koffie, thee en frisdrank, terwijl de Gathering Kamer heeft bordspellen en diverse lectuur. Een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtzaal. Wasserette, strijkijzers en haardrogers beschikbaar zijn. Ter verhoging van de ervaring op TimberCreek Bed and Breakfast, geen suite beschikt over een telefoon of een televisie. Er is een kleine prive-telefoon-kamer op de tweede verdieping.


Beleid
Prijs details

$99 - 199 per nacht

Plaats - Bed and breakfast

1559 E. State Route 9
Paxton
Illinois    60957

Breedtegraad: 40.45595, Lengtegraad: -88.1639

Hoe daar te komen

Van Champaign
30 minuten ten noorden van champagne. Volg de I-57 tot afslag # 261 op Paxton (Route 9). Verlaat de Interstate en Route 9 westen (links) 2, 7 mijl aan de TimberCreek entree op het zuiden (links) kant van de snelweg.
 
Uit Chicago
100 minuten ten zuiden van Chicago. Neem de I-94 ten zuiden van downtown Chicago. Fuseren tot I-57 zuid en reizen naar Exit # 261 op Paxton (Route 9). Afsluiten en Route 9 westen (rechts) 2, 7 mijl aan de TimberCreek entree op het zuiden (links) kant van de snelweg.
 
Uit Bloomington
45 minuten ten oosten van Bloomington. Volg Route 9 oosten van Bloomington via Gibson City naar Paxton. Na het reizen via de route 115 snijpunt (verblijf op Route 9) en rond een flauwe bocht, de TimberCreek ingang is aan de zuidkant (rechts) kant van de snelweg.