INR 1,000 po noći
INR 1,000 po noći
Daughter's Home, Jaipur, India

Daughter's Home

Jaipur, India - 113/12, Kumbha Marg, Sector-11, Pratap Nagar, J

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Hostel

Doživjeti ugodan dom-poput atmosfere u našem Kći ’ S početak. Sobe su prostrane, dobro opremljeni, sa svim dijelovima i uredno održavan. Oni su vazdušni i osigurati za veliki prikaz. Hostela ima Internet objektu i može se pristupiti na temelju naplativ za samo stanovnici hostela. Oni dolaze s osnovnim sadržajima kao što su krevet, stol, stolac, mali ormar i električne elementi. Tu je 24-satni struju snage back-up i vodom kroz filtar reverzna osmoza Sustav također. Hostel stanovnika ima postrojenje za bojler za zimu, rashladnici u ljetnoj sezoni i za pranje rublja je ispred hostela prostora. A rekreacija dvorana sa zatvorenim objektima za igre kao što su šah, karambol potiče učenike da iskoristite svoje slobodno vrijeme. Kabelska TV je također predviđeno u svaki blok.
Sve jedinice tvrdog nastojimo osigurati da se stanovnici uživati njihov boravak ovdje!

Kćeri ’ s obitelji, uključujući Početna vlasti, hostela stanovnik fakultet članova i studenti svih ručati zajedno imati osjećaj belongingness.
U središnjoj dvorani blagavaonom, koja ima dovoljan kapacitet, dobro opremljena pruža dobro planirane, raznolik, uravnotežen i ukusan vegetarijanska hrana pripremljena u strogim higijenskim uvjetima. Dan počinje sa služenja u krevetu čaj / mlijeko i break-fast rano ujutro, a završava na službi u hranljiv mlijekom prije odlaska u krevet. Oči traže savršenstvo i uporno gledati iza svakog najmanji praznina na kampusu. Lako funkcioniranje u neredu osiguravanje kakvoće hrane pripremu, ukusan sorti i usta zalijevanje aroma je jedini realizaciji bilo koji promatrač.

Kći ’ a početak je dobro opremljen s eteričnim sadržajima i pruža okruženje pogodno za ugodan boravak i smislen.
  Kći ’ a početak, kao hostel za djevojke, pogledao je u sigurnosni aspekt sa mnogo njege. Stručni sigurnost osoblja, branič kći s ’ početak, dvadeset četiri sata. Dan i njihova budnost nekolebljiv napraviti kampus temeljito siguran. Zadržati pristojnost i kći ’ a Home, svatko mora slijediti neke upute, tako da je sigurnost svrhu može postići. Lady stanovnik čuvar specijalizirana za hotelski menadžment je na raspolaganju dvadeset i četiri sata.

Zaista blagodatima koje Kći ’ S Početna pruža stanovnici su topped by osjećaj tjeskobe slobodnog neba, što ga čini sigurnim i sigurne home daleko od kuće.
S kćeri ’ Home
(Hostel / Plaćanje smještaja gostiju samo za dame)
113/12. Kumbha Marg, Sector-11
Pratap Nagar, Jaipur-302033 (INDIJA

  • Daughter's Home, Jaipur, India, India hoteli i hosteli
  • Daughter's Home, Jaipur, India, Otvoreni bb i hoteli u Jaipur
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Hostel
  • Hostel sobe / jedinice: 30
  • Godina izgradnje: 2007
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: INR 1,000 (Indian Rupee)

Ženski studentski dom
  • Prijavite se nakon: 1:30pm

Hostel sadržaji

Aerodrom gramofonska All inclusive plan Doručak (nadoplatu) Iznajmljivanje automobila Djeca dopułtene Gardens Gift Shop Praona / sobar usluga Prtljaga carriers obrok planova medicinska pomoć na temelju poziva Sastanak objekti Film rentals Novine / časopisi Zabranjeno pušenje Nema ograničenja otvoren 24 sata Parkiranje (besplatno) Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Room service sef Taxi služba Izlet / razgled pomoć pretvarača napona

Sadržaji u sobama

A / C klima kontrole Fax servisa Pristup Internetu sluškinju uslugu dnevnog Mikrovalna Privatna kupaonica Rollaway ležaja Pušenje sobe Telefon Televizija televizije (kabelska / satelitska) VCR / DVD napon pretvarača Wake-up pozivi


Politika
Detalji o cijeni

INR 1,000 po noći (Indian Rupee)

Kreditne kartice: Nije prihvaćeno na lokaciji

Mjesto - Hostel

113/12, Kumbha Marg, Sector-11, Pratap Nagar, J
Jaipur
Rājasthān (State of Rājasthān)
India  302033

Širina: 26.79557, Dužina: 75.8202

Kako doći tamo

Nasuprot POŠTA Sektora-11

Najbliža zračna luka: SANGANER 4kms