INR 550 po noći
INR 550 po noći
Kovil Homestay Fortcochin, Cochin, India

Kovil Homestay Fortcochin

Cochin (Kochi), India - X/1646, Amaravathy,near Amman Kovil Temple
1.7   

3 Ukupne recenzije

Napišite svoje mišljenje

Opis - Hotel

Kovil nije samo početak Ostani. Njegova je odraz dobi stare kulture i tradicije Fort Kochi - kombinacija baštinu zemlju i kolonijalne ere, pomiješan sa gostoprimstvo tradicionalnom obitelji.

Na Kovil, nudimo tradicionalna Kerala vikendica, kao i udoban pojedinca sobe, kako bi vaš boravak u Fort Kochi, a znamenit jedan.
Smješten u neposrednoj blizini u Amman Kovil hram, nudimo vam tipičan doživljaj tradicionalna hindu kulture i životnog stila.
 
  Ulica i stanova na tom području, još uvijek prikazuju dobi stara hindu kulturu i staništa. Naši gosti doći do iskustva ovom tradicionalnom stilu živjeti, kao i da nauče različite oblike umjetnosti, glazbe i glazbene instrumente.

Kovil Home Stay osigurava pojedinačne prostorije, kao i tradicionalnih kućica za smještaj gostiju. Sve sobe, uključujući tradicionalne soba u kućicu, imati kaput dvokrevetnoj kreveta s priloženom Europski stil wc-a, uz druge sadržaje kao što su krevet strane stola, ormara, proučavanje stol, ogledalo, sjedalica, itd.

U kućici, tradicionalna crijep sa krova i drvenim stropom, ima coartyard s travnjakom i mali vrt. Zajednički prostor uključuje lijepe "verandha", gdje vam je mogu zasjesti i uživajte povjetarac s travnjakom. Sve sobe imaju prozore sa kukac dokaz uredno namještena interijera. Tu je čest stambenog prostora provesti svoje slobodno vrijeme promatranje telivision ili slušanje glazbe sustava.
 
  Mi imamo dobro opremljenu kuhinju, exclusivily za goste. Hladnjak, plinski stol, posuđe, cuttlery, hot n hladno skladištenje kontejnera, itd., čine boravak u Kovil, a ružan afera. Osim gost kuhinja, imamo punu poletarac kuhinje, za obitelj. U kulinarstvo nastava i pripremu posebnih jela tradicionalne Kerala obavljaju se ovdje.

  • Kovil Homestay Fortcochin, Cochin, India, India hoteli i hosteli
  • Kovil Homestay Fortcochin, Cochin, India, Kuće za odmor, iskustva & mjesta u Cochin
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Hotel
  • Hotel sobe / jedinice: 8
  • Godina izgradnje: 2005
  • Renovirana: 2005
Hotel smještaj

Najniža dostupna cijena: INR 550 (Indian Rupee)

Cottage Dupli Single Standard

Hotel sadržaji

Dupli kreveti kaput

Europska Style nužnike

Ormari i toaletni stočić

Studija Tablica & predsjedatelja

Bed & jastuci širi

Kukac Dokaz Windows

24-h ispred desk Doručak (nadoplatu) otvoren 24 sata Izlet / razgled pomoć

Sadržaji u sobama

Kovil Home Stay osigurava pojedinačne prostorije, kao i tradicionalnih kućica za smještaj gostiju. Sve sobe, uključujući tradicionalne soba u kućicu, imati kaput dvokrevetnoj ležaja s priloženom Europski stil wc-a, uz druge sadržaje kao što su krevet strane stola, ormara, proučavanje stol, ogledalo, sjedalica, etc

The koliba, s tradicionalnim drvenim gredama i crijep strop, ima coartyard s travnjakom i mali vrt. Zajednički prostor uključuje lijepe "verandha", gdje vam je mogu zasjesti i uživajte povjetarac s travnjakom. Sve sobe imaju prozore sa kukac dokaz uredno namještena interijera. Tu je čest stambenog prostora provesti svoje slobodno vrijeme promatranje telivision ili slušanje glazbe sustava.
 
  Mi imamo dobro opremljenu kuhinju, exclusivily za goste. Hladnjak, plinski stol, posuđe, cuttlery, hot n hladno skladištenje kontejnera, itd., čine boravak u Kovil, a ružan afera. Osim gost kuhinja, imamo punu poletarac kuhinje, za obitelj. U kulinarstvo nastava i pripremu posebnih jela tradicionalne Kerala obavljaju se ovdje.

A / C klima kontrole balkone


Susjedstvo

Smješten na Fort Kochi, jednog od mora vidjeti destinacije, Kovil Početna Ostani je vrlo blizu za nasliźeđe zoni Fort Kochi i može se lako doći iz različitih atraktivnih sportova poput Beach, Synagogne, Nizozemski dvor, Crkva svetog Franje, Santacruz bazilika i Kineza Mreže od Fort Kochi.

Točke interesa
  • Crkva svetog Franje

Politika
Detalji o cijeni

INR 550 po noći (Indian Rupee)

Kreditne kartice: Nije prihvaćeno na lokaciji

Mjesto - Hotel

X/1646, Amaravathy,near Amman Kovil Temple
Cochin (Kochi)
Kerala (State of Kerala)
India  682001

Kako doći tamo

Kući ostanite, koja nudi tradicionalnu žive iskustvo u hinduistički ambijentu, idealno je smještena u jednoj od tradtional locales of Fort Kochi, s blizina u Amman Kovil Temple at Amaravathy, na glavnoj cesti sama.

Najbliža zračna luka: Koči