€65 po noći
€65 po noći
Agriturismo Rupestr, Asti, Italy

Agriturismo Rupestr

Asti, Italy - Regione Pian Canelli 12, Canelli (asti) Piemonte

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Drugi

Na obroncima Canelli, između Langa i Monferrato (u Asti područje), u Rupestr Farm (2, 2 hektara uglavnom pokrivene vinogradima) http://www. marketing-rupestr. com nudi ugodan smještaj, domaću kuhinju andexquisite tradicionalna gostoljubivost . farmi, u vlasništvu Giorgio Cirio (na slici, na lijevoj strani, s presenters od poznate talijanske emisije "La vecchia fattoria ', naslov posuđene iz svijeta poznata pjesma' Old McDonald ima Farma ') , ima lijep slikovit položaj na cesti koja vodi do Canelli iz Loazzolo. Kad je nebo vedro, impozantne očima Alpe uramljeni je vidljivo po velikom blagavaonom prozora. Ova mjesta 60 ljudi i strogo je uređen u stilu Piedmontese s antičkim cotto podnice.

Vinogradima proizvoditi jaki Dolcetto i mirisnih Moscato. The boce proizvedene zadovoljiti potrebe 'Agroturizam'. Ovo je jedinstveni Talijanski marke ekoturizam, koji rediscovers okolicu i njezine lokalne products. The tipično povrće uzgojeno na Rupestr Farma su lijepo sačuvan u staklenke: suhe rajčice s originalan 'zelene' (peršin-based) umak, turšije courgettes, aubergines i artičoke, kao i lješnjaci, slatko voće senfom, breskva, kruška, višnja, jabuka, bundeva quinces i čuva i jams. In restoran jedan spektar ukusnih tradicionalnih lokalnih dished su priredili gđa Cristina, Giorgio majke uključujući Bagna Cauda (a češnjak i srdele zamoči serviran s mješovitim sirovo povrće), Agnolotti 'Al Plin' (male ručne ravioli), Mixed Piedmontese Fried Dish (što možete smisliti obložene zlatnim breadcrumbs), Finanziera (drobine gulaš sa slatko i kiselo povrće), palenta sa svojim relishes sočan i Gran Bollito Misto (izbor fino meso sa neobičnim dips). kaminom, vina i kapara Giorgio je ružan i toplom gostoljubivošću će stvoriti atmosferu za vrijeme duge gone. Giorgio Cirio pružit će Vam udoban i jednostavan sobe u lagani okolne vesela kreirana s antičkim materijala u skladu s tradicijom.

Agriturismo Rupestr se nalazi u Canelli, u području poznatom zbog 'Asti Spumante' i 'Moscato d'Asti', dva talijanska svjetski poznati deserti vina iz Pijemont. Canelli je svjetski kapital Spumante Strojevi i vina, ali i međunarodno središte za renomirane talijanske cuisine. Within radijus od 40 Km, naći ćete neke univerzalno priznata jedinstveni proizvodi s odličnim organoleptička svojstva.

Asti 30 km, Alba 30 km, Milano 130 km, Torino 90 km, Cortemilia 25 km, Savona 75km, Genova 100 km, km Acqui25

  • Agriturismo Rupestr, Asti, Italy, Italy hoteli i hosteli
  • Agriturismo Rupestr, Asti, Italy, Najbolji hoteli za zabave u Asti
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Drugi
  • Drugi sobe / jedinice: 10
  • Godina izgradnje: 1993
  • Renovirana: 2006
Drugi smještaj

Najniža dostupna cijena: €65

Dvostruko Quad Single Triple

Drugi sadržaji

Doručak uključen (kontinentalni) Gardens otvoren 24 sata Parkiranje (besplatno) Dozvoljeni kućni ljubimci bazen (vanjski) Restoran na site Tour pomoć

Sadržaji u sobama

Bide Privatna kupaonica Televizija nije dostupna


Hrana i piće
Jesti u kući
Cucina Piemontese Rupestre
Http: / / www.marketing-rupestr.com

Politika
Detalji o cijeni

€65 - 130 po noći

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

7 dana prije

Mjesto - Drugi

Regione Pian Canelli 12, Canelli (asti) Piemonte
Asti
Provincia di Asti
Piemonte (Piedmont)
Italy  14053

Širina: 44.69293, Dužina: 8.26618

Kako doći tamo

Asti 30 km, Alba 30 km, Milano 130 km, Torino 90 km, Cortemilia 25 km, Savona 75km, Genova 100 km, km Acqui25

www. marketing-rupestr. com

Najbliža zračna luka: Turin