€120 po noći
€120 po noći
Aroma Historical Center, Rome, Italy

Aroma Historical Center

Roma (Rome), Italy - Via Palestro, 49, Scala . B Int. 5

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Noćenje i doručak

Ova jedinstvena noćenje i doručak se nalazi na prvom katu zgrade u prekrasnom povijesnom središtu Rima. Renoviranje stana otkriva drevne krov, a posebna rasvjeta pustiti da uživate u toplim bojama strop. Sve pojedinosti su ručni rad, a rezultat je nešto jedinstveno i savršen osjećaj u vječni grad. Lokacija pogodna za istraživanje grada, mi smo kod završeci Central Station, hoda do glavne atrakcija. Amost sve autobusom od grada dolazi natrag u B & B, a mi se nalazi iznad podzemne željeznice. Okolno područje je puno restorana i trgovine.

Sobe u aroma B & B su svijetla i prostrana sa privatnom kupaonicom, i svi su klimatizirani. Postoje tri spavaće sobe (jedna dvokrevetna i 2 četverostruk.). U dvokrevetnoj sobi "krov Rim" je originalni antički krovom unutar sobe. 2 apartmana su sa dnevnim boravkom i kuhinjom privatnu unutra. The suite "fontane u Rimu" je zaista prostrana za obitelj, čak i od 4, to je s bračnim krevetom i 2 kreveta ili s bračnim krevetom i dnevni boravak. The suite "Cvijeće u Rimu" je najromantičniji od kuće, sa velikim balkonom pun cvijeća, posebna je i mjesto gdje se opustiti nakon cijelog dana u Rimu. Sve su sobe sa pogledom i zvučni izolator internih prozore iskoristi vaše opuštanje tijekom noći.

Sve sobe su sa sigurnom iznutra, televizija i hladnjak. Doručak je već u svoju sobu i kada je kontinentalna. Mi smo spremni da vam pomognu sa svim informacijama o gradu, što se vidi i gdje da ide. Mi nemamo problema za provjeru Inn vremena i moguće je ostaviti prtljagu u B & B ako je letjeti u kasnim večernjim satima. Noćenje i doručak duh dozvoljavaju da imaju posebnu komunikaciju sa naš gost, pa će mi biti drago da zadovolji zahtjev za bilo kakvu posebnu, ako možemo.

Cijene se kreću od 70 do 120 eura za dvokrevetne i jednokrevetne sobe normalno 20 € više za svaku dodatnu osobu do najviše 160 € za noć. Mi imamo poseban popust za dugo ostati i last minute rezervacije. Tu je promjenu cijene tijekom odmor i posebne dane (kao u prvom svibanj). Cijena uključuje posteljina, doručak, dnevno čišćenje i poreza, ali pod uvjetom da su minimalni boravak od 2 dana. Imamo pokupiti usluga (35 eura za auto) od i do zračne luke. Molimo Vas da potvrdite sve detalje o cijenama i rezervacije Vašeg boravka na noćenje i doručak osnutka. Nadamo se da ste se kao gost pokazati našu ljubav za naš rad.

 • Aroma Historical Center, Rome, Italy, Italy hoteli i hosteli
 • Aroma Historical Center, Rome, Italy, Usporedite cijene za hotele, a zatim rezervirajte s povjerenjem u Rome
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Noćenje i doručak
 • Noćenje i doručak sobe / jedinice: 3
 • Godina izgradnje: 1800
 • Renovirana: 2004
 • Javna klasifikacija: 4
Noćenje i doručak smještaj

Najniža dostupna cijena: €120

Apartman Dupli Double Room Dupli Ljeto Quad četverostruk Suite Single Triple
 • Prijavite se nakon: 1:00am
 • Pogledajte prije: 12:00am

Noćenje i doručak sadržaji

Aerodrom gramofonska Iznajmljivanje bicikala Doručak uključen (kontinentalni) Lift / lift Express naplata Zabranjeno pušenje Nema ograničenja otvoren 24 sata Parking (nadoplatu) Taxi služba

Sadržaji u sobama

Krovne Rima
Bračni krevet sa starim krovom iznutra

fontane u Rimu
Četverostruk apartman s kuhinjom i dnevnim boravkom

cvijeća u Rimu
Četverostruk suite dnevni boravak sa kuhinjom, velika terasa za isključivu upotrebu

Klimatizacija balkona Bide Coffee / tea maker drvene skele dostupne Ensuite Fax stroj Fen Kitchenettes Nepušačke sobe Privatna kupaonica Hladnjak Sef u sobi Television


Susjedstvo

Ima 3 restorana pod B & B ulici je stvarno lijepa i sourronding puni su restorani i aperitiv bar.

Točke interesa
 • Colosseo 20 minuta hoda
 • Via Veneto 10 minuta hoda
 • Galleria Borghese 10 minuta hoda

Politika
Detalji o cijeni

€120 po noći

Ocijenite su za sobe za noćno all inclusive

Dostupni popusti

Odbitak za Long-Ostani, Last-Minute.

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Kreditne kartice jamče zahtjev. Završno plaćanje gotovinom na provjeru svratištu.

Mjesto - Noćenje i doručak

Via Palestro, 49, Scala . B Int. 5
Roma (Rome)
Comune di Roma, Provincia di Roma
Lazio (Latium)
Italy  00185

Širina: 41.90476, Dužina: 12.50422

Kako doći tamo

AVIONOM

Od zračne luke Fiumicino, uzmi vlak uslugu Roma završeci željezničke stanice. Zatim izađite na smjerovima šetnja preko Maršala, šetnju kroz Marghera ćete prijeći preko Palestro tunr lijevo naći ćete 49. 300 mt iz središnje stanice.

VLAKOM

Od željezničke stanice završeci. Zatim izađite na smjerovima šetnja preko Maršala, šetnju kroz Marghera ćete prijeći preko Palestro tunr lijevo naći ćete 49. 300 mt iz središnje stanice.

Mi smo iznad podzemne željeznice u Castro Pretorio, većina autobusa u gradu dolazi natrag u završeci centralne stanice koja je 300 mt od B & B

Najbliža zračna luka: Fiumicino i Ciampino