€70 po noći
€70 po noći
Attico Politeama, Palermo, Italy

Attico Politeama

Palermo, Italy - Via Dante Alighieri, 50

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Stan

Iznajmljivanje za odmor i noćenje i doručak u Palermo se nalazi u srcu grada, u neposrednoj blizini povijesnog centra i glavne spomenike i kazališta na gornjem katu zgrade moderne gradnje. Stan je samostalna i neovisna, kako bi našim gostima mir uma ostati obavijen u ugodnom ambijentu kapitala Mediterana

. Gotovi i izlječen u svakom detalju je pogodno za sve vrste potreba i mogućnosti, položaj kuće za odmor " AtticoPoliteama "je idealan za uživanje u grad, i za razgledavanje i kulturne ili rade. Dekor i udobnost koju nudimo je otvoren za najbolje osigurati Vaše opuštanje i nezaboravan boravak u Palermo

. Mi smo nekoliko minuta hoda od Piazza Politeama i Teatro Massimo,

Nekoliko metara od glavne autobusne stanice i prigradskim građana, uključujući i taksiji i zračne luke i glavnog ulaza u luku.

  

Za sljedećih nekoliko tjedana i promocije Last minute ponude Low cost: Vaš odmor najam cijena po danu za noćenje i doručak.

 • Attico Politeama, Palermo, Italy, Italy hoteli i hosteli
 • Attico Politeama, Palermo, Italy, Sigurne online rezervacije u Palermo
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Stan
 • Stan sobe / jedinice: 1
 • Godina izgradnje: 1980
 • Renovirana: 2000
 • Javna klasifikacija: 5
Stan smještaj

Najniža dostupna cijena: €70

Stan Dupli Iznajmljivanje za odmor
 • Prijavite se nakon: 12:30am
 • Pogledajte prije: 12:00am

Stan sadržaji

All inclusive plan Dizalo / lift gay friendly Posteljina uključene otvoren 24 sata Kućni ljubimci Pušenje dopušteno WiFi (besplatno)

Sadržaji u sobama

A / C klima kontrole Backpacker objekti Balkoni Bide sat radio Fen kitchenettes Film iznajmljivanje Privatna kupaonica Hladnjak Pušenje sobe Televizija Televizija (kabelska / satelitska) higijenski VCR / DVD WIFI


Susjedstvo

Piazza Castelnuovo sa Piazza Ruggero Settimo je najvažniji trg u Palermu, dva kvadrata zajedno obično nazivaju Piazza Politeama.

Na trgu se nalazi na početku ulice Liberty, gdje je završio Via Ruggero Settimo. Budući da razvoj grada je bio koncentriran na sjeveru ovom trgu je postao nervni centar grada, glavno mjesto sastanaka zahvaljujući velikim proširenje. Unutar kvadrata možete naći podijum i kip Charles pamuk, izgrađen u 1873.

Prije nekoliko godina, trg je doživjela veliki preokret s transformacijom velikih puteva u pješačkoj zoni, čineći ga još više susreta građana, posebno mladih ljudi. Su stvoreni na pješačkom igrom svjetla predstavljaju zviježđa.

Točke interesa
 • Politeama Theatre
 • 0, 1 km
 • Teatro Massimo
 • 0, 5 km
 • Piazza Castelnuovo Politeama
 • 0, 2 KM

Politika
Detalji o cijeni

€70 po noći

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice: Nije prihvaćeno na lokaciji

Dostupni popusti

20%

Mjesto - Stan

Via Dante Alighieri, 50
Palermo
Provincia di Palermo
Sicilia (Sicily)
Italy  90141

Širina: 38.12376, Dužina: 13.35112

Kako doći tamo

U srcu grada, samo nekoliko koraka od povijesnog centra i glavne spomenike i kazališta u gradu u zgradi moderne gradnje, stan samostalna i neovisna, kako bi se osiguralo naši gosti krajnji mir u domaćem ugođaju postavljen u srcu kapitala Mediterana.
Stan izlječen u svakom detalju kako bi odgovarao vašim svaku potrebu i vrstu stanovanja. Idealno mjesto za uživanje u najboljem od grada, za razgledavanje i kulturne ili rade. Dekor i sadržajima koje nudimo najbolje odgovara kako bi se osiguralo vaš odmor i napraviti nezaboravan boravak u Palermo.
 
Za naše goste smo pružiti cijeli stan, namješten i zajedno s modernom i funkcionalnom kuhinjom, na promociju na cijenu po noći od "B & B"