€60 per nacht
€60 per nacht
BB and Apartments La Voliera, Rome, Italy

BB and Apartments La Voliera

Roma (Rome), Italy - Via Giuseppe Belluzzo, 27
3.7   

4 Totale beoordelingen

 • Met name schoon
 • Accommodatie van hoge kwaliteit
 • Betrouwbare dienstverlening
Schrijf een recensie

Meest recente beoordeling

Fantastic! I 'll suggest BB La Voliera all my friends ... Great place!
Great Service!
Great Location!
I would stay there over a hotel anyday!

Beschrijving - Bed and breakfast

La Voliera is het juiste compromis voor wie wil besparen wat je zou uitgeven aan het historische centrum, maar wil dat deze gemakkelijk te krijgen die verblijven in de buurt van een kwart en optimaal aangesloten.
We zijn veel op een paar minuten loopafstand van Trastevere Treinstation en de Air Terminal voor Fiumicino Airport, op slechts 20 minuten van het historische centrum, en niet meer dan een steenworp afstand van Roma Tre Universiteit, La Voliera vakantie appartement is gelegen in een prachtige woonwijk dat kan bogen op een supermarkt open gaat tot de 22 in de avond, en tal van uitstekende restaurants en de beroemde Romeinse markt op zondag bij Porta Portese.

Vanaf het station kan gemakkelijk worden ingehaald. Peter S., het historische centrum (is het voldoende een verbinding!) En de luchthaven van Fiumicino.

U kunt het historische centrum in slechts een bus te krijgen, het duurt 10 minuten om u in de burgemeester points of interest

BELANGRIJKE INFORMATIE
Het is van essentieel belang dat u aan ons de tijd van uw check-in ten minste twee dagen van uw aankomst, anders kun je niet aan iedereen de deur open, want we zijn niet altijd thuis.
Als je de plek voor je auto moet je twee dagen vast te stellen voor uw aankomst, want de plaats zijn er slechts twee.
Check-in na dertien en vóór 21. 00 uur.
Nadat u een toeslag van 15, 00 euro.
Hoe dan ook wij accepteren geen aankomsten na 23. 00 uur
Check-out voor 10. 00 uur.

 • BB and Apartments La Voliera, Rome, Italy, Italy hotels en hostels
 • BB and Apartments La Voliera, Rome, Italy, Boek tropische vakanties en hotels in Rome
De ruimte
 • Eigendom type: Bed and breakfast
 • Bed and breakfast kamers / eenheden: 2
 • Gerenoveerd: 2006
 • Openbare classificatie: 3
Bed and breakfast accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: €60

Appartement Dubbele verdubbelen zonder Terras Dubbel met een terras Single Twin
 • Inchecken na: 1:00pm
 • Bekijk het eerder: 10:00am

Bed and breakfast voorzieningen

LA VOLIERAS BESCHRIJVING
Onze kamers zijn licht en stil, met eigen badkamer, draadloos internet, tv en airconditioning. Alle kamers, behalve een hebben toegang tot het prachtige balkon in de fotogalerij en het gebruik van een keuken. Op verzoek bieden wij ook de garage service.
We voorrecht van de maximale onafhankelijkheid van gastvrijheid: onze gasten hebben de sleutels van hun appartement, zodat u geen tijd-tabel beperkingen hebben of gedwongen passeren een receptie elke keer dat je in of uit; Ons ontbijt is self-service: op het moment van aankomst heeft u alle wat je nodig hebt voor uw verblijf hier (koekjes, cornflakes, boter, jam, vruchtensappen, melk, thee, koffie) en, wederom, geen tijd-tabel beperkingen.

Lift / lift Geen avondklok Parkeren (toeslag)

Voorzieningen op de kamer

HOE KUNT U AAN LA VOLIERA PER OPENBAAR VERVOER
1. Vanaf station Termini.
a) Neem de trein naar station Trastevere. Vanaf hier bus 780 vangst en ga naar de kruising van Via Oderisi Da Gubbio en Via Grimaldi. La Voliera is vijf minuten lopen: vanaf de bushalte gaat u rechtdoor tot (dezelfde richting van de bus) en sla rechtsaf bij de eerste straat (is een afdaling), Via di San Pantaleo; aan het eind van de straat is er Via Portuense ; hier slaat u linksaf en rijdt onder de twee bruggen (de een voor auto's en de oude een voor treinen). Vervolgens de eerste straat links (er is Blockbuster op de hoek) is de Via Giuseppe Belluzzo. Ga omhoog naar nummer 27. een beroep op de intercom en wacht op ons antwoord, zelfs als het hek open is.
Vanaf station Trastevere is het ook mogelijk om hier te komen door te lopen, het duurt ongeveer twintig minuten: van het stationsplein gaan via de Via de tuinen van Caesar. Aan het einde van de straat slaat u rechtsaf langs het kader van Trastevere stations brug. Na de brug, voordat Via Volpato begint, slaat u rechtsaf naar de Via Portuense: you cant miss omdat theres het politiebureau. Ga langs de Via Portuense tot het een tweebaansweg. Ga rechtdoor en ga onder de twee bruggen (de een voor auto's en de oude een voor treinen). Dan linksaf de eerste straat (er is Blockbuster op de hoek): Via Giuseppe Belluzzo. Ga omhoog naar nummer 27. een beroep op de intercom en wacht op ons antwoord, zelfs als het hek open is.

b) Vanaf het station Termini kunt u ook de vangst de 170 bus en ga naar beneden door de Via Marconi voordat het kruisen Via Grimaldi. Vanaf hier kunt u zich hier door te lopen tien minuten lang: van de Via Marconi slaat u bij de eerste rechts, de Via Grimaldi, ga rechtdoor, over de Via Oderisi van Gubbio, na de kruising met de Via Oderisi da Gubbio houdt u rechts aan en naar beneden, ga Via Di San Pantaleo (er is een motorfiets winkel op de hoek: Rubei). Aan het einde van de straat slaat u links de Via Portuense en rijdt onder de twee bruggen (de een voor auto's en de oude een voor treinen). Vervolgens de eerste straat links (er is Blockbuster op de hoek) is de Via Giuseppe Belluzzo. Ga omhoog naar nummer 27. Bel op de intercom en wacht op ons antwoord, zelfs als het hek open is.

2. Vanaf de luchthaven Fiumicino
Neem de trein naar Trastevere station, volg dan dezelfde instructies 1-a.

3. Vanaf de luchthaven Ciampino
Neem de Pullman voor Termini, dan volgt u dezelfde instructies 1.
4. on demand is ook beschikbaar de luchthaven pick-up service: 40 euro per run.

HOE KUNT U AAN LA VOLIERA MET DE AUTO
a) uit Firenze snelweg A1 afslag Roma Nord en ga dan naar GRA. (GRA) in de Fiumicino / Civitavecchia richting. Zodra u op de G. R. A. uitgang naar Roma / Fiumicino naar Rome; vanaf hier weer richting Magliana / Trastevere en volg de richting voor de Piazzale della Radio, dan linksaf richting de Via Isacco Newton en ga een helling op het bijhouden van de juiste. Eenmaal op de Via Isacco Newton, draai naar Via Portuense / centro en zodra je aan de Via Portuense rechtdoor, steek Largo La Loggia en wanneer de straat afdaalt houdt u rechts aan en sla rechtsaf naar de Via di Vigna Pia (er is een richting voor de Restraurant La Carovana). Dan slaat u direct linksaf naar de Via Ettore Palladini, rechtdoor, en aan het einde van de straat is er Via Belluzzo. Sla rechtsaf en we zijn op de linkerkant, op nummer 27. Als je problemen hebt voel je vrij om mij te bellen. Als u uw auto niet in in de woning voordat ik naar beneden, want het is een prive parkeerplaats en ik heb om te laten zien waarvan er een voor je.
b) uit Napoli afslag naar de G. R. A. (GRA) richting Fiumicino en neem Roma / Fiumicino naar Rome. Vanaf hier is het zelfde richtingen van een).

Anyway het belangrijk dat u print de kaart hieronder en neem deze met u mee.

A / C climate control Bidet Haardroger Eigen badkamer Koelkast Televisie


Buurt

De manier waarop Portuense kan de moeder van de wegen van Rome, en is gebouwd aan het einde van de eeuw Ik DC, om de stad te verbinden met de haven van Fiumicino.
Het is in het stadhuis genoemd XV-Arvalia Portuense in het geheugen van de oude priesterlijke college van de Frates Arvales ingesteld door Romolo, de stichter van Rome.

Points of interest
 • Synagoge (0. 300 km)
 • Port Portese markt (0. 500 km)
 • Basiliek San Paolo (1km)
 • Villa Doria Pamphili (1 km)
 • San Pietro in Montorio
 • Santa Sabina kerk
 • Kerk San Saba
 • San Francesco Ripa een Kerk
 • St. Maria in Trastevere kerk
 • St. Peter's Basiliek
 • Capitol
 • Pantheon
 • Pyramid
 • Circus Maximus
 • Colosseum

Eten en drinken
Uit eten
La Carovana
Hier kunt u genieten van echte Italiaanse specialiteiten. Het is niet duur en de service is goed en snel. Het pand is caracteristc en comfortabele
Almacrì
Een vriendelijk en goed restaurant, het is aan te passen voor jongeren

Beleid
Prijs details

€60 - 160 per nacht

Een extra aanbetaling kan voor aankomst worden aangevraagd. Als dit het geval is, wordt er direct contact met u opgenomen nadat u uw boeking heeft bevestigd.

Kredietkaarten: Niet geaccepteerd op locatie

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Tenzij anders vermeld, kunnen aanbetalingen niet worden gerestitueerd.

Een creditcard is vereist om uw reservering. Als de reservering niet buiten de 14 dagen opzeggingstermijn geannuleerd, zal uw creditcard in rekening worden gebracht met het volledige bedrag van de eerste overnachting; in de drie dagen voor de aankomst van uw creditcard zal worden belast met de 60% van de volledige bedrag van uw verblijf.
Voor de no-show op uw creditcard zal worden belast met het volledige bedrag van uw aanvraag.
Betaling: alleen contant geld bij de aankomst.
Je hebt om te communiceren met ons de tijd van aankomst ten minste 7 dagen voor.
BELANGRIJKE INFORMATIE
Het is van essentieel belang dat u aan ons de tijd van uw check-in ten minste twee dagen van uw aankomst, anders kun je niet aan iedereen de deur open, want we zijn niet altijd thuis.
Als je de plek voor je auto moet je twee dagen vast te stellen voor uw aankomst, want de plaats zijn er slechts twee.
Check-in na dertien en vóór 21.00 uur.
Nadat u een toeslag van 15,00 euro.
Hoe dan ook wij accepteren geen aankomsten na 23.00 uur
Check-out voor 10.00 uur.

Plaats - Bed and breakfast

Via Giuseppe Belluzzo, 27
Roma (Rome)
Comune di Roma, Provincia di Roma
Lazio (Latium)
Italy  00149

Breedtegraad: 41.86405, Lengtegraad: 12.46181

Hoe daar te komen

HOE KUNT U AAN LA VOLIERA PER OPENBAAR VERVOER
1. Vanaf station Termini.
a) Neem de trein naar station Trastevere. Vanaf hier bus 780 vangst en ga naar de kruising van Via Oderisi Da Gubbio en Via Grimaldi. La Voliera is vijf minuten lopen: vanaf de bushalte gaat u rechtdoor tot (dezelfde richting van de bus) en sla rechtsaf bij de eerste straat (is een afdaling), Via di San Pantaleo; aan het eind van de straat is er Via Portuense ; hier slaat u linksaf en rijdt onder de twee bruggen (de een voor auto's en de oude een voor treinen). Vervolgens de eerste straat links (er is Blockbuster op de hoek) is de Via Giuseppe Belluzzo. Ga omhoog naar nummer 27. een beroep op de intercom en wacht op ons antwoord, zelfs als het hek open is.
Vanaf station Trastevere is het ook mogelijk om hier te komen door te lopen, het duurt ongeveer twintig minuten: van het stationsplein gaan via de Via de tuinen van Caesar. Aan het einde van de straat slaat u rechtsaf langs het kader van Trastevere stations brug. Na de brug, voordat Via Volpato begint, slaat u rechtsaf naar de Via Portuense: you cant miss omdat theres het politiebureau. Ga langs de Via Portuense tot het een tweebaansweg. Ga rechtdoor en ga onder de twee bruggen (de een voor auto's en de oude een voor treinen). Dan linksaf de eerste straat (er is Blockbuster op de hoek): Via Giuseppe Belluzzo. Ga omhoog naar nummer 27. een beroep op de intercom en wacht op ons antwoord, zelfs als het hek open is.

b) Vanaf het station Termini kunt u ook de vangst de 170 bus en ga naar beneden door de Via Marconi voordat het kruisen Via Grimaldi. Vanaf hier kunt u zich hier door te lopen tien minuten lang: van de Via Marconi slaat u bij de eerste rechts, de Via Grimaldi, ga rechtdoor, over de Via Oderisi van Gubbio, na de kruising met de Via Oderisi da Gubbio houdt u rechts aan en naar beneden, ga Via Di San Pantaleo (er is een motorfiets winkel op de hoek: Rubei). Aan het einde van de straat slaat u links de Via Portuense en rijdt onder de twee bruggen (de een voor auto's en de oude een voor treinen). Vervolgens de eerste straat links (er is Blockbuster op de hoek) is de Via Giuseppe Belluzzo. Ga omhoog naar nummer 27. Bel op de intercom en wacht op ons antwoord, zelfs als het hek open is.

2. Vanaf de luchthaven Fiumicino
Neem de trein naar Trastevere station, volg dan dezelfde instructies 1-a.

3. Vanaf de luchthaven Ciampino
Neem de Pullman voor Termini, dan volgt u dezelfde instructies 1.
4. on demand is ook beschikbaar de luchthaven pick-up service: 40 euro per run.

HOE KUNT U AAN LA VOLIERA MET DE AUTO
a) uit Firenze snelweg A1 afslag Roma Nord en ga dan naar GRA. (GRA) in de Fiumicino / Civitavecchia richting. Zodra u op de G. R. A. uitgang naar Roma / Fiumicino naar Rome; vanaf hier weer richting Magliana / Trastevere en volg de richting voor de Piazzale della Radio, dan linksaf richting de Via Isacco Newton en ga een helling op het bijhouden van de juiste. Eenmaal op de Via Isacco Newton, draai naar Via Portuense / centro en zodra je aan de Via Portuense rechtdoor, steek Largo La Loggia en wanneer de straat afdaalt houdt u rechts aan en sla rechtsaf naar de Via di Vigna Pia (er is een richting voor de Restraurant La Carovana). Dan slaat u direct linksaf naar de Via Ettore Palladini, rechtdoor, en aan het einde van de straat is er Via Belluzzo. Sla rechtsaf en we zijn op de linkerkant, op nummer 27. Als je problemen hebt voel je vrij om mij te bellen. Als u uw auto niet in in de woning voordat ik naar beneden, want het is een prive parkeerplaats en ik heb om te laten zien waarvan er een voor je.
b) uit Napoli afslag naar de G. R. A. (GRA) richting Fiumicino en neem Roma / Fiumicino naar Rome. Vanaf hier is het zelfde richtingen van een).

Anyway het belangrijk dat u print de kaart hieronder en neem deze met u mee.

Bus, tram, trein, metro.

Dichtstbijzijnde luchthaven: Fiumicino is verre 30 km, Ciampino heeft dezelfde afstand.