€90 po noći
€90 po noći
Casa Vacanze Cedro, Rome, Italy

Casa Vacanze Cedro

Roma (Rome), Italy - Vicolo del Cedro, 21

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Gostujući Trastevere: trgovi, crkve, mostovi ... <br>XIII je Trastevere district u Rimu, i svoje ime potječe od latinskog trans Tiberim (izvan Tiber

Kuće za odmor "dormiRoma" - kuća "Cedar 1".

Holiday područje "Trastevere" s dvije sobe, koji se sastoji od značajka dnevnog boravka s ugrađenim u kuhinju, kauč na rasklapanje, veliki dvokrevetna spavaća soba s garderobom i kupaonicom s tušem.

Stan je kompletno namješten sa stilskim namještajem, izvorni strop s izložena opeke crijepa, ima i prekrasnu terasu za goste sa kišobrane i sunca kreveta s madracima.

Postavljanje: Internet, satelitska TV, perilica rublja, grijanje, klima uređaj, glačalo, posuđe, sušilo za kosu, posteljina i ručnici.

  Djeca do 6 godina, ne plaćaju svoj boravak.
  To je dobiti na upit (uz naknadu), taksi i iz zračne luke Leonardo da Vinci - Fiumicino, Rim.

Kuće za odmor "dormiRoma" - kuća "Cedar 5".

Trošak je izvijestila po osobi po danu. Minimalna 2 osobe.
 
Kuća za odmor zona "Trastevere vicolo del Cedro 21, s velikom spavaća soba, kauč ležaj, kvadrat i pol, dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom i kupaonicu s tušem.
 
Stan ima prekrasnu terasu za goste, opremljen sa suncobranima i ležaljkama za sunčanje s madracima.

Postavljanje: Internet, perilica rublja, SAT TV, grijanje, klima uređaj, glačalo, posuđe, sušilo za kosu, posteljina i ručnici.

  Djeca do 6 godina, ne plaćaju svoj boravak.
  To je dobiti na upit (uz naknadu), taksi i iz zračne luke Leonardo da Vinci - Fiumicino, Rim.

Kuće za odmor "dormiRoma" - kuća "Cedar 3".

Kuća za odmor Najam Area "Trastevere vicolo del Cedro 21, s dvije sobe, koji se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonom sa stolom i 4 stolice, kauč ležajem, kvadrat i pol, veliki dvokrevetna spavaća soba i kupaonica s tuš kadom . Kuhinja je opremljena sa svime.

Apartman također ima prekrasnu terasu za goste, opremljen sa suncobranima i ležaljkama za sunčanje s madracima.

Postavljanje: Internet, satelitska TV, klima uređaj, grijanje, glačalo, sušilo za kosu, posuđe i posteljina i ručnici.

  Djeca do 6 godina, ne plaćaju svoj boravak.
  To je dobiti na upit (uz naknadu), taksi i iz zračne luke Leonardo da Vinci - Fiumicino, Rim.

 • Casa Vacanze Cedro, Rome, Italy, Italy hoteli i hosteli
 • Casa Vacanze Cedro, Rome, Italy, .com - ponude i popusti za hotelske rezervacije u luksuznim i povoljnim smještajima u Rome
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Gostujući Trastevere: trgovi, crkve, mostovi ...
  XIII je Trastevere district u Rimu, i svoje ime potječe od latinskog trans Tiberim (izvan Tiber
 • Gostujući trastevere: trgovi, crkve, mostovi ... <br>xiii je trastevere district u rimu, i svoje ime potječe od latinskog trans tiberim (izvan tiber sobe / jedinice: 5
 • Godina izgradnje: 1930
 • Renovirana: 2009
 • Javna klasifikacija: 4
Gostujući trastevere: trgovi, crkve, mostovi ... <br>xiii je trastevere district u rimu, i svoje ime potječe od latinskog trans tiberim (izvan tiber smještaj

Najniža dostupna cijena: €90

Stan Apartman za 3 Gosti apartman za 3 Gosti - C.5 apartman za 3 Gosti-cedro5 apartman za 3 Gosti C.3 apartman za 4 Gosti
 • Prijavite se nakon: 1:00pm
 • Pogledajte prije: 10:30am

Gostujući trastevere: trgovi, crkve, mostovi ... <br>xiii je trastevere district u rimu, i svoje ime potječe od latinskog trans tiberim (izvan tiber sadržaji

24-h ispred desk bicikala Doručak (nadoplatu) Djeca dopuštene Povijesni stranice Posteljina uključene Sastanak objekti Parkiralište (uz nadoplatu) Kućni ljubimci Pušenje dopušteno Taxi služba napona pretvarača WIFI (uz nadoplatu)

Sadržaji u sobama

Holiday područje "Trastevere" s dvije sobe, koji se sastoji od značajka dnevnog boravka s ugrađenim u kuhinju, kauč na rasklapanje, veliki dvokrevetna spavaća soba s garderobom i kupaonicom s tušem.

A / C klima kontrole Balkoni Bide sat radio Kava / čaj maker Fax usluga kaminom (plinski) Glačalo / daska za peglanje otvaranja bez ključa Privatna kupaonica Hladnjak Zajednička kupaonica televizije (kabelska / satelitska) toaletne potrepštine pretvarači napona


Susjedstvo

Gostujući Trastevere: trgovi, crkve, mostovi ...
XIII je Trastevere district u Rimu, i svoje ime potječe od latinskog trans Tiberim (izvan Tiber).

Trastevere je sada susjedstvu s bogatom poviješću i jedinstvenim, uskim cestama i nepravilnog mjesto u srcu Rima između Koloseum i Vatikan: Castel Sant'Angelo dolaze iz rijeke s Vaše lijeve strane, naići Ponte Sisto, pregled prozor na plava Tiber.

Ispred mosta proteže Trilussa trgu, posvećen pjesnik rimskom dijalektu, čiji je stubište je mjesto susreta za večer studente i turiste.

Unapređenje iza njega na ulicama susjedstvu, možete diviti crkve Santa Maria u Trastevere, u sredini trga, a Museo di Roma u Trastevere, koja je posvećena folklorni aspekte grada.

Ipak, posjetiti crkvu Sant'Egidio, a od tamo Corsini, galerija, u kojoj se nalaze djela manirističke i baroka (uključujući autore izloženih Guido Reni, Giovanni Lanfranco, Caravaggio, Francesco Trevisani, Luca Giordano, Carlo Maratta, Rubens, Andrea Del Sarto).

Ispred Galleria, malo dalje, tu je Accademia dei Lincei, osnovana u 1603 by Federico CESI i mjesto susreta za vodeći znanstvenici, uključujući i Galileo Galilei.

Ipak oko, Via San Francesco di Prodaja, možete pristupiti Kuća sjećanja i povijesti, centar unapređenju kulturnih aktivnosti, događanja produbiti značenje ključnih trenutaka u povijesti '900 i Rimu.

Povratak na Via Garibaldi, Porta Settimiana Osim toga, vi svibanj nastaviti do Piazza della Scala, od tamo do Piazza San Calisto i susjedne ulice, s njihovim barovima i restoranima, koje izvješće šire Viale Trastevere moderne, a onda natrag u rijeka prolazi kroz Piazza Sonnino, gdje je crkva San Crisogono (koji je sačuvan srednjovjekovni mozaici Pietra Cavallini) i Chiesa di Sant'Agata (koja kuća poznatog kip Madone Noantri, zaštitnika Trastevere district) , na šarmantan Piazza Gioacchino Belli.

Ali ne prije nego što je imao divio crkve San Francesco Ripa, gdje je ostao Umbrian sveca, u kojoj se nalazi veličanstveni Gianlorenzo Bernini's skulptura Blažene Ludovica Albertoni.

Danas, Trastevere i dalje zadržava svoj karakter kroz krivudavim ulicama prekriveni asfaltiranje kamenje previdjeti srednjovjekovnih kuća.

Noć je pun ljudi, oba talijanski i strani, zahvaljujući bogatstvu restorana i baza za svaki raspon cijena.
I "jedne od najživljih četvrtine, karakteristika i samodostatan grad.

Ona ima restorana i pizzeria kao i kina, tržišta (sv Kuzme i bio je tek nedavno obnovljena), banke, ljekarne, supermarketa, trgovine svih vrsta i elegantnim trgovinama.

Za to je postao jedan od najskupljih u Rimu i "popularan", a što je okrug 'postala je centar za Yuppies i radikalnog šik.

Ako imate bilo kakve prijedloge o tipičnom rimskom restoranu, ističemo restoranu "Lucija" u Brick Lane, gdje možete kušati tradicionalne rimske kuhinje.

Točke interesa
 • Piazza Santa Maria u Trastevere (100 mt)
 • Piazza S. Egidio (50 mt.)
 • Bazilici Svetog Petra (1, 5 milja)
 • Piazza Navona (1, 5 milja)
 • Campo dei Fiori (500 metara).

Hrana i piće
Jesti u kući
Lucia
Restoran tipične rimske kuhinje
La Scala
Elegantan restoran gdje možete kušati riblje
Bir & FUD
Talijanske pizze i piva iz cijelog svijeta

Politika
Detalji o cijeni

€90 po noći

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice: Nije prihvaćeno na lokaciji

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

50% povrat do 30 dana prije dolaska.

Mora biti izvršena 30 dana prije punog do 12:00 po lokalnom vremenu na dan check-in
Ako kupac dolazi u te odluči napustiti rano, dana nije proveo se ne vraća.

Mjesto - Gostujući Trastevere: trgovi, crkve, mostovi ... <br>XIII je Trastevere district u Rimu, i svoje ime potječe od latinskog trans Tiberim (izvan Tiber

Vicolo del Cedro, 21
Roma (Rome)
Comune di Roma, Provincia di Roma
Lazio (Latium)
Italy  00153

Širina: 41.88992, Dužina: 12.46814

Kako doći tamo

Leonardo da Vinci zračne luke Fiumicino-u Rimu možete uzeti vlak za Rim Trastevere Željeznički kolodvor i onda uzeti autobus broj Od 8 do Piazza Sonnino.

Najbliža zračna luka: Zračna luka nalazi 25 km od centra