Hotel Medusa

Hotel Medusa

Milano (Milan), Italy - Via Carlo Goldoni, 84
€21 po noći
€21 po noći

2.4   

18 Ukupne recenzije

Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

Hotel Medusa ... the youth hostel was in a very good place and not far away from the city entre, but i didn't feel like my belongings were very safe there. anybody could enter the building ie. rooms. beds were ok, but the bathrooms, were always a little dirty.

Opis - Motel

Hotel Medusa nedavno je sagrađen, iako vlasnika ogromno iskustvo u području smještaja, nudi miran i pozdravni okoliš.

Ljubaznošću, gostoljubivost i usluga su zajedno s niskim cijenama, a posebnu pozornost na dobrobit kupaca

. Smještena je u Milanu, u okrugu Città Studi, Hotel Meduza je vrlo dobro služio od Autobusi i 10 minuta daleko od centra grada. Lako je dostižan sa Stazione Centrale i od Linate Airport, i autom iz vratima Istoka periferijske

. Lako je dostižan sa centralnog kolodvora autobusom 91, 90 i izaći u Piazzale Suzi i preko Goldoni je kao 50 m od tamo i od Linate Airport uzeti autobus 73 i izaći u Viale Campania i promjene na autobus 91to Piazzale Sussa, a autom od vrata Istoka periferijske otići na izlaz Viale forlanini.

Svemir
 • Vrsta nekretnine: Motel
 • Motel sobe / jedinice: 22
 • Godina izgradnje: 2002
 • Renovirana: 2002
Motel smještaj

Najniža dostupna cijena: €21

Dvaput Mixed spavaonica Quad Soba za 6 Mješoviti spavaonica Single Triple Twin
 • Prijavite se nakon: 12:00am
 • Pogledajte prije: 12:00am

Motel sadržaji

24-h ispred desk Aerodrom kurva All inclusive plan Doručak Djeca dopuštene Mjenjačnica Dizalo / lift Besplatne lokalne phonecalls hendikep pristup pristup internetu internet (besplatno) Praona / sobar usluga Posteljina uključena Posteljina iznajmljivanje Prtljažnici Medicinska pomoć na temelju poziva višejezični osoblje Nema ograničenja otvoren 24 sata Parkiranje (besplatno) Kućni ljubimci Sef Pušenje dopušteno Taxi služba Napon pretvarača

Sadržaji u sobama

A / C klima kontrole Backpacker objekti Balkoni Bide sat radio Kava / čaj maker Ensuite Fax usluga Fen Hendikep objekti pristup internetu Glačalo / daska za peglanje kitchenettes Locker Mikrovalna Non-smoking rooms Privatna kupaonica Hladnjak sef kutiju u sobi Zajednička kupaonica Pušenje sobe Telefon Televizija Televizija (kabelska / satelitska) higijenski besplatan napona pretvarača Wake-up pozivi


Susjedstvo

Nalazi se u Milanu, u okrugu Città Studi, Hotel Meduza je vrlo dobro služio od Autobusi i 10 minuta daleko od centra grada.

Točke interesa
 • CENTAR
 • Central Station
 • Linate
 • LAMBRATE kolodvor
 • Garibaldi kolodvor
 • Cadorna kolodvor
 • Datum 2 MINUTE METRO

Politika
Detalji o cijeni

€21 - 83 po noći

Kreditne kartice: Nije prihvaćeno na lokaciji

Mjesto - Motel

Via Carlo Goldoni, 84
Milano (Milan)
Milano, Provincia di Milano
Lombardia (Lombardy)
Italy  20129

Širina: 45.46921, Dužina: 9.2219

Kako doći tamo

Nalazi se u Milanu, u okrugu Città Studi, Hotel Meduza je vrlo dobro služio od Autobusi i 10 minuta daleko od centra grada.

Lako je dostižan sa centralnog kolodvora autobusom 91, 90 i izaći u Piazzale Suzi i preko Goldoni je kao 50 m od tamo i od Linate Airport uzeti autobus 73 i izaći u Viale Campania i promjene na autobus 91to Piazzale Susu, i autom od vrata Istoka periferijske ići na izlaz Viale forlanini.

Najbliža zračna luka: Linate