Old Castillo Bed And Breakfast

Old Castillo Bed And Breakfast

St. Martinville, Louisiana - 220 Evangeline Boulevard
$70 po noći
$70 po noći

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Noćenje i doručak

Riječni rukavac Hospitality u svom najboljem! Stari Castillo noćenje i doručak je 1829 Greek Revival 3-priča cigla building, naveden na Nacionalni registar Povijesni domove. Zgrada je nestled uz riječni rukavac lijeni Teche, ispod grane legendarne Evangeline Hrast u Saint Martinville, Louisiana ~ jedan od najstarijih townships u South Louisiana.

Naša kuća je naveden na Nacionalni registar Povijesni domova i, iako će prepoznati neki moderan komfor, ne možete pomoći, ali osjećam li se ponekad u 1800s. 14 ft stropovi, veliki prozori, vrata, francuski, antikni namještaj i reprodukciji i vazdušast balkon sve pozajmljujete osjećaj za povratak u prošlost

Svemir
  • Vrsta nekretnine: Noćenje i doručak
  • Noćenje i doručak sobe / jedinice: 5
  • Godina izgradnje: 1829
  • Renovirana: 1992
Noćenje i doručak smještaj

Najniža dostupna cijena: $70


Noćenje i doručak sadržaji

Stari Castillo noćenje i doručak je savršeno mjesto za posebne događaje bilo koje vrste, kao što su vjenčanja, rehearsals, sastanke, zabave, i konferencije. S Peggy's recepte i ljubavi zabavnih, posebno tretirati čeka one koji se njegovati dobru hranu, dobro društvo i opuštajuće vrijeme provedeno natenane uz sporo pokreće vode riječni rukavac Teche.

Sadržaji u sobama

Stari Castillo noćenje i doručak nudi pet guestrooms lijepo namješten u razdoblju antikviteti i reprodukcije s vlastitim kupke i balkon (riječni rukavac strane ili ispod Evangeline Hrast). Doručak se nudi u svratištu's room doručak svakog jutra i osvježenje i vina poslužuju se u 5:00 check-ins.


Politika
Detalji o cijeni

$70 - 150 po noći

Mjesto - Noćenje i doručak

220 Evangeline Boulevard
St. Martinville
Louisiana    70582

Širina: 30.12183, Dužina: -91.82773