Old Castillo Bed And Breakfast

Old Castillo Bed And Breakfast

St. Martinville, Louisiana - 220 Evangeline Boulevard
$70 per nacht
$70 per nacht

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Bed and breakfast

Bayou Gastvrijheid op haar Best! The Old Castillo Bed and Ontbijt wordt een 1829 Griekse Revival 3-verhaal Brik gebouw, genoteerd op de Nationale Register van Historic Homes. Het gebouw is genesteld langs de lazy Bayou Teche, onder de bijkantoren van de legendarische Evangeline Oak in Saint Martinville, Louisiana ~ één van de oudste townships in Zuid Louisiana.

Ons huis is genoteerd op de Nationale Register van Historic Homes en, hoewel u zal herkennen sommige moderne gemakken, kunt niet helpen maar voelen u bent soms in de 1800. 14 ft plafonds, grote ramen, tuindeuren, antieke en reproductie meubilair en luchtige balkon alle lenen aan gevoel terug in tijd

De ruimte
  • Eigendom type: Bed and breakfast
  • Bed and breakfast kamers / eenheden: 5
  • Bouwjaar: 1829
  • Gerenoveerd: 1992
Bed and breakfast accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: $70


Bed and breakfast voorzieningen

The Old Castillo Bed and Ontbijt is de perfecte plaats voor speciale gebeurtenissen van eventuele natura, zoals bruiloften, repetities, vergaderingen, partijen, en conferenties. Met Peggy's recepten en liefde van onderhoudende een speciale traktatie wacht degenen die koesteren goede voedsel, goed gezelschap en een ontspannen bestede tijd ongehaaste naast de trage-bewegende water van Bayou Teche.

Voorzieningen op de kamer

The Old Castillo Bed and Ontbijt biedt vijf guestrooms prachtig gemeubileerd in periode antiquiteiten en reproducties met prive baden en balkon (Bayou zijde of onder Evangeline Oak). Ontbijt wordt aangeboden in de herberg's ontbijtzaal elke ochtend en verfrissingen & wijn zijn geserveerd op 5:00 inchecken ins.


Beleid
Prijs details

$70 - 150 per nacht

Plaats - Bed and breakfast

220 Evangeline Boulevard
St. Martinville
Louisiana    70582

Breedtegraad: 30.12183, Lengtegraad: -91.82773