$110 ανά διανυκτέρευση
$110 ανά διανυκτέρευση
Franconia Inn, Franconia, New Hampshire

Franconia Inn

Franconia, New Hampshire - 1300 Easton Valley Road

Δεν υπάρχουν κριτικές

Γίνε ο πρώτος!   Γράψτε μια κριτική

Περιγραφή - Bed and Breakfast

Η δική μας lovely 3-αποικιακή ιστορία λευκό clapboard στυλ Country Inn περιλαμβάνει: 29 διορίζονται cozy όμορφα δωμάτια, 3 σουίτες πολυτελείας, σαλόνι, βιβλιοθήκη, 2 σαλόνια, τις τραπεζαρίες, ένα Ratheskeller Lounge, και 2 μεγάλες βεράντες. Και Ω τι σκοπό! Πανηγύρι τα μάτια σας για το Λευκό Mountain τοπίο σε όλες τις περίλαμπρος ομορφιά!

Πολύ περισσότερο από ένα γραφικό χειμερινό θέρετρο σκι, Η Φρανκονία Inn είναι μια μαγευτική απόδραση για όλες τις εποχές. Το χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι, και η πτώση, είστε βέβαιοι να βρείτε άφθονο σε παρακαλώ.

Βρίσκεται σε πάνω από 100 στρέμματα σε εκτεταμένο Easton Valley, η Inn προσφέρει μια υπέροχη θέα του βουνού Lafayette, Φρανκονία Οδόντας, και το Φρανκονία και Kinsman Σειρές τα Λευκά Όρη. Η δική μας πρωταρχική Νέας Αγγλίας locale παρέχει εύκολη πρόσβαση για τα μικρά χωριά της Φραγκονίας, Sugar Hill, και Easton, καθώς και με την γαλήνια γοητεία της χώρας πιο ήσυχη ζωή.

  • Franconia Inn, Franconia, New Hampshire, New Hampshire ξενοδοχεία και ξενώνες
  • Franconia Inn, Franconia, New Hampshire, Τα καλύτερα ξενοδοχεία στις πόλεις για να μάθουν μια γλώσσα σε Franconia
Το διάστημα
  • Τύπος ιδιοκτησίας: Bed and Breakfast
  • Bed and breakfast δωμάτια / μονάδες: 36
  • Ετος κατασκευής: 1933
  • Ανακαινισμένο: 2004
  • Δημόσια ταξινόμηση: 3
Bed and breakfast καταλύματα

Χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή: $110


Bed and breakfast ανεσεις

Καλόγουστα διορισμό του, ο διάκοσμος της Inn είναι άνετα, με το οποίο καλεί και κομψή. Ωραίος τζάκια προσθέσετε ένα ζεστό περιβάλλον για να μας βελανιδιάς-paneled ιδιωτική βιβλιοθήκη και ευρύχωρο σαλόνι. Δύο δωμάτια τραπεζαρία? Μία γραφικά και οικεία, με τα δικά του τζακιού, καθώς και τα άλλα ευάερο και πρόσχαρη, με ανώτατο όριο τις Βερμούδες, προσφέρουν φανταστική θέα στα Λευκά Όρη. Μπροστά μας βρίσκεται αντιμέτωπη με την υπέροχη βεράντα πάνω sunrises Cannon Mountain, και το πίσω βεράντα αντιμετωπίζει τη Κυριακή πίσω από Sugar Hill.

Παροχές δωματίων

Το πρόσφατα ανακαινισμένο δωμάτια είναι διακοσμημένα με εκλεπτυσμένο απλότητα όπου είναι άνεση απ 'όλα. Όλα τα 32 έχουν ιδιωτικά μπάνια. Τα περισσότερα είναι εξοπλισμένα με διπλά κρεβάτια και κάποια έχουν διοριστεί με βασίλισσα και ο βασιλιάς μεγέθους κρεβάτια. Προσφέρουμε τρεις ευρύχωρες σουίτες.


Πολιτικές
Λεπτομέρειες τιμής

$110 - 290 ανά διανυκτέρευση

Φόροι: 8.00%
Οι τιμές που εμφανίζονται εδώ είναι χωρίς Φ.Π.Α. Φόρος θα προστεθεί στην τελική πληρωμή σας.

Πιστωτικές κάρτες αποδεκτές σε τοποθεσία: VisaMasterCardAmerican ExpressDiscover

Τοποθεσία - Bed and Breakfast

1300 Easton Valley Road
Franconia
New Hampshire    03580

Γεωγραφικό πλάτος: 44.14196, Γεωγραφικό μήκος: -71.78914

Πώς να πάτε εκεί

Από την πόλη της Νέας Υόρκης:
(6 ώρες) - Νέα Αγγλία δρόμος με ολίγους (I-95) προς New Haven, CT, αριστερά στην I-91 North (225 μίλια) στο Ποτάμι Wells / Woodsville εξόδου. Δικαίωμα για Rt. 302. Ανατολή μέσω Woodsville στη Λισαβόνα, NH. Δύο μίλια παρελθόν Λισαβόνα στις 302, πηγαίνετε δεξιά στην Rt. 117 έως Φραγκονίας, που διέρχονται από τη γέφυρα στην πόλη. Πήγαινε δεξιά και στο Mobil Σταθμό, να λάβει άλλου δικαιώματος επί Rt. 116S, 2, 5 χιλιόμετρα για να την Inn.
 
Από το Μόντρεαλ:
(3 ώρες) - Rt. 10 έως Rt. 55 και διασχίζουν τα σύνορα σε Derby Line. Ι-91 στη μνήμη του Αγίου Johnsbury, VT. Στη συνέχεια θα λάβει-93 στο New Hampshire και νότια μέχρι την έξοδο 38 (Φρανκονία / Sugar Hill), δεξιά από την έξοδο. Cross δρόμο προς Rt. 116S, 2, 5 χιλιόμετρα για να την Inn.
 
Από Βοστώνη:
(2 1 / 2 ώρες) - I-93 North, μέσω Φρανκονία Οδόντας. Πάρτε την έξοδο 38 (Φρανκονία / Sugar Hill), αριστερά από την έξοδο. Σταυρού για την οδική Rt. 116S, 2, 5 χιλιόμετρα για να την Inn.