$110 per nacht
$110 per nacht
Franconia Inn, Franconia, New Hampshire

Franconia Inn

Franconia, New Hampshire - 1300 Easton Valley Road

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Bed and breakfast

Onze prachtige 3-wit verhaal duig koloniale stijl Country Inn omvat: 29 prachtig ingerichte gezellige kamers, 3 luxe suites, een woonkamer, bibliotheek, 2 eetkamers, een Ratheskeller Lounge, en 2 ruime veranda. En Oh wat een uitzicht! Feest uw ogen op de Witte Berg landschap in al haar schoonheid glansrijk!

Veel meer dan een mooie winter ski-oord, Het Franconia Inn is een betoverende vakantie voor alle seizoenen. In de winter, lente, zomer, en vallen, bent u er zeker van te vinden veel te graag.

Gelegen aan meer dan 100 hectare gespartel in Easton Valley, de Inn biedt een adembenemend uitzicht op de berg Lafayette, Franconia Notch en de Franken en Kinsman Reeksen de Witte Bergen. Onze voornaamste New England locatie biedt gemakkelijke bereikbaarheid van de kleine dorpjes van Franconia, Sugar Hill, en Easton, alsmede aan de serene charme van het meer rustige landelijke leven.

  • Franconia Inn, Franconia, New Hampshire, New Hampshire hotels en hostels
  • Franconia Inn, Franconia, New Hampshire, Boek een avontuur of city break in Franconia
De ruimte
  • Eigendom type: Bed and breakfast
  • Bed and breakfast kamers / eenheden: 36
  • Bouwjaar: 1933
  • Gerenoveerd: 2004
  • Openbare classificatie: 3
Bed and breakfast accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: $110


Bed and breakfast voorzieningen

Smaakvol ingericht, de herberg van de inrichting is comfortabel en uitnodigend, en elegant. Knap haarden voeg een warme sfeer aan onze eiken-panelen particuliere bibliotheek en ruime woonkamer. Twee eetzalen, een schilderachtige en intiem, met zijn eigen open haard, en de andere luchtig en vrolijk met een Bermuda plafond, bieden een fantastisch uitzicht van de Witte Bergen. Onze veranda voorkant kijkt uit op de prachtige zonsopgang boven Cannon Berg, en de achterkant veranda kijkt uit op de ondergaande zon achter Sugar Hill.

Voorzieningen op de kamer

Onze onlangs gerenoveerde kamers zijn ingericht met verfijnde eenvoud waar comfort wordt vooral. Alle 32 hebben een eigen bad. De meeste zijn uitgerust met dubbele bedden en sommige zijn benoemd met koningin en king-size bedden. Wij bieden drie ruime suites.


Beleid
Prijs details

$110 - 290 per nacht

Belastingen: 8.00%
De getoonde prijzen zijn exclusief btw. Belasting wordt toegevoegd aan uw laatste betaling.

Creditcards worden geaccepteerd op locatie: VisaMasterCardAmerican ExpressDiscover

Plaats - Bed and breakfast

1300 Easton Valley Road
Franconia
New Hampshire    03580

Breedtegraad: 44.14196, Lengtegraad: -71.78914

Hoe daar te komen

Uit New York City:
(6 uur) - New England Thruway (I-95) naar New Haven, CT, links op de I-91 North (225 mijl) aan de Wells Rivier / Woodsville uitgang. Right on Rt. 302. Oosten via Woodsville naar Lissabon, NH. Twee mijl verleden Lissabon op 302, ga recht op Rt. 117 tot Franconia, het oversteken van de brug in de stad. Ga dan rechtsaf en bij de Mobil Station neemt een ander recht op Rt. 116S, 2, 5 mijl aan de Inn.
 
Uit Montreal:
(3 uur) - Rt. 10 tot Rt. 55 en de grens in Derby Line. I-91 naar St. Johnsbury, VT. Vervolgens neemt I-93 in New Hampshire en zuid tot afslag 38 (Franconia / Sugar Hill), rechts af verlaten. Cross hoofdweg naar Rt. 116S, 2, 5 mijl aan de Inn.
 
Van Boston:
(2 1 / 2 uur) - I-93 North, via Franconia Notch. Neem afrit 38 (Franconia / Sugar Hill), links af verlaten. Kruis weg naar Rt. 116S, 2, 5 mijl aan de Inn.