Wyatt House Country Inn

Wyatt House Country Inn

North Conway, New Hampshire - Main Street
$99 po noći
$99 po noći

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Noćenje i doručak

Među mnogim izborima u North Conway Smještaj je Wyatt House Country Inn nudi najfinije in bed and breakfasts i smještaj

Svemir
  • Vrsta nekretnine: Noćenje i doručak
  • Noćenje i doručak sobe / jedinice: 9
  • Renovirana: 2004
Noćenje i doručak smještaj

Najniža dostupna cijena: $99

dvostruka (1 ležaj) double (2 ležaja) 1 queen suite
  • Prijavite se nakon: 3:00pm
  • Pogledajte prije: 2:00pm

Noćenje i doručak sadržaji

gurmanski candlelit doručak se poslužuju na engleskom Vedžvud i irski čipke. Probudite se sa aromom svježe pivo kavu ... farma svježa jaja, jabuka palačinke, svježe pečenim quiche, domaća cimetom prženica ... sve nadopunjenim razne svježe voće, domaći kruh i muffins. A za naše rane ptica ... kava i čaj na 6. Ili krajnji, doručak u krevet. Vaš privatni 14 ft palube donosi spendor bijelog konja zaravan, šanac Planine i rijeke Saco. Tu je i set bistro i kišobran za ostvarivanje svojih omiljenih sleđen šampanjac ili vino, ili ležerno doručka na Vašoj palube.

Dob ograničenja Doručak uključen (full) Djeca nisu dozvoljeni Free lokalne phonecalls posteljina uključeni Zabranjeno pušenje Nema ograničenja otvoren 24 sata Parkiranje (besplatno) Tour pomoć

Sadržaji u sobama

U Kuća ima devet Wyatt šarmantan bedchambers ..., a sve s vlastitim kupke, a četiri sa 2 lica Jacuzzis (tri sa romantičnim kamin). Svi su bedchambers jacuzzi ukrašen motivom anđela i, naravno, Hampshire New impozantnog pregleda jedan od nekoliko privatnih palube. Svaka soba je jedinstveno uređena i namještena sa antikviteta. Naš udoban Victorian noćenje i doručak soba služi kao dnevni boravak gdje se gosti mogu opustiti uz pucketanje požaru nakon dan skijanja u New Hampshire planinama.

The new Angel's Wing, koji se nalazi na panoramskim blefirati, sadrži naše najnovije i najluksuzniji sobe ... The Raphaela, slika na desnoj strani, a Gabrijel Bedchambers, ispod.
 

A navijanje staza vodi vas na zasebnom katu ulaza u krilo, i vaše soundproofed Queen spavaonici.
  Svaka ima dva romantična osoba jacuzzi spa (kadom i tušem) in a 14 ft kupaonicu koja je postavljena na talijanskom Pilazzo pločica, kao i veličanstveni mantled kamin na topli one svježe večeri u našem spektakularnom White Mountains.

Anđeli View ~ prvi kat, Mountain Side of the inn sa zasebnim ulazom, soundproofed Kraljica Romantični spavaonici s kaminom i Two-Person jacuzzi u 14 'kupaonica (kada za kupanje i tuš), klima, grijanje osobne kontrole, CCTV, a privatni palube prekrasan panoramski vidici planine i rijeke, a za uživanje doručak na vaš vrt ili prekrasan zalaz sunca, a set bistro i kišobran. The Angel dekor je motiv i krevet se nalazi u sobi, tako da prilikom otvaranja svojim očima možete vidjeti planine. Upscale tkanine i dekor s engleskog wallcoverings, aromaterapija svijeće, umirujuće kupke mjehurića, a pozdravni demižon od Krem sherry za srkanje dok natapanje u vašem whirlpool.

U spavaonici Woodnymph ~ prvom katu, od strane Mountain Inn sa zasebnim ulazom, soundproofed Kraljica spavaonici s Romantični Two-Person jacuzzi u 14 'kupaonica (kada za kupanje i tuš), klima, grijanje i osobne kontrole, CCTV, privatne palubi s panoramskim planine rijeka i pogleda, i za kasno poslijepodne sips od vina, a set bistro i kišobran.

Klimatizacija balkona Ensuite Kamin sobe Fen sluškinju uslugu dnevnog Mikrovalna Mountain View sobe Nepušačke sobe Privatna kupaonica Tuš bez kupka Televizija televizije (kabelska / satelitska) Video Whirlpool kupka


Politika
Detalji o cijeni

$99 - 229 po noći

Porezi: 8.00%
Ovdje prikazane cijene su bez poreza. Porez će biti dodan na vašu posljednju uplatu.

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: MasterCardAmerican ExpressDiscover

Mjesto - Noćenje i doručak

Main Street
North Conway
Carroll County
New Hampshire  US  03860

Širina: 43.99515, Dužina: -71.05917