$60 po noći
$60 po noći
Del Prado Inn, Cusco, Peru

Del Prado Inn

Cusco, Peru - Calle Suecia 310
4.7   

3 Ukupne recenzije

 • Iznimno siguran
 • Iznimna čistoća
 • Prvorazredno osoblje
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

WONDERFUL HOTEL !!!! ... I have just stayed at the Del Prado Inn for 3 nights during a Christmas holiday in Cusco and I enjoyed very very much. Location is wonderfu- just a corner from Plaza de Armas-l, staff is absolutely great and the rooms are very confortable.

Opis - Hotel

Koraka udaljen od turističkih atrakcija, 10 noge od glavnog trga u gradu Cuzco - Peru (Kapitalni od Inca Empire), hoda od antičkih ruševina, Inca sa ruševine unutar vlastitih lokacija, izgrađen u 17. stoljeću imovine, s sve moderne udobnost života, kabelska TV, mini-bar, Soba sefovi, Telefonska u spavaću sobu i kupatilo, jacuzzi, elektronske brave, posluga u sobu, i sl. Sve osoblje College diplomanata na turizam Hotel specijaliteta, tečno na engleskom jeziku, francuski, njemački.

 • Del Prado Inn, Cusco, Peru, Peru hoteli i hosteli
 • Del Prado Inn, Cusco, Peru, Rezervirajte avanturu ili gradsku stanku u Cusco
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hotel
 • Hotel sobe / jedinice: 18
 • Godina izgradnje: 2001
 • Renovirana: 2008
 • Javna klasifikacija: 3
Hotel smještaj

Najniža dostupna cijena: $60

Dvaput Single Suite Triple Twin
 • Prijavite se nakon: 10:30am
 • Pogledajte prije: 10:00am

Hotel sadržaji

Del Prado Inn je novi koncept u luksuzan smještaj u Cuzco, naše sobe računati s istim elementima koji se mogu naći u većim Deluxe hotelski lanci, svaka soba ima običaj napravio namještaj od fine šumi, deluxe drveni podovi, centralno grijanje, elektroničke brave , telefoni u spavaću sobu i kupaonicu, kadom i tušem, kvalitetnim madracima, sat-radio, posluga u sobu, probudite se poziva, posteljina i soba sefovi, neki od naših soba ima jacuzzi i neki drugi imaju balkone na glavni trg , doručak je uključen.

Bez ikakve sumnje, mi smo sposobni pružiti našim gostima s vrlo udoban boravak i ukupnog zadovoljstva, što će ih učiniti, vratiti i preporučiti naše sadržaje.

Naši objekti računati s liftom, fax uslugu, sef na recepciji, u blizini sklop TV u zajedničkim prostorijama za dodan sigurnost, međunarodne i domaće kuhinje, a svi naši zaposlenici su stručnjaci diplomirala u hotelu i turizam specijaliteti, sve od njih tečno govori u barem jedan strani jezik.

Počeli smo ovu uslugu na međunarodnim i domaćim putničkim s ciljem Uzdižući kvalitetu usluge za promicanje Cuzco kao odredište, danas smo povezani na WorldRes, noćenje i doručak SABRE i drugih međunarodnih organizacija, a uskoro će raditi prema našim ISO certificiranja.

24-h ispred desk Aerodrom kurva Doručak uključen (full) Dizalo / lift Hot kadica Praona / sobar usluga jela planova višejezični osoblje otvoren 24 sata Kućni ljubimci nisu dopušteni Restoran na radnom mjestu Room service Sef-front desk Taxi služba Tour pomoć napona pretvarači dostupni WiFi (besplatno)

Sadržaji u sobama

Del Prado Inn je novi koncept u deluxe smještaj u Cusco

. Naše sobe isto i utjehu pronašao u glavnim deluxe hotela širom svijeta, svaka soba je namještena sa custom namještaj izrađen od finog drveta, elegantni drveni podovi, centralno grijanje, elektronički vrata za pristup brave, telefonima u spavaću sobu i kupaonicu, kadom i tušem, Plenty, za toplu vodu 24 sata na dan, luksuzan i komforan posteljinu, kabelska televizija, radio-sat, room service 24 sata vratar i pranje rublja, mjesta za 110 & , 220, osim u nekoliko soba ima unutarnji jacuzzi, dok drugi uživaju balkona prekrasan glavni trg.

Balkoni Sat radio elektronski ključ Fax usluga Fen sluškinju usluga dnevno Mini-bar Non-smoking rooms Privatna kupaonica Sef u sobi Pušenje sobe Telefon Televizija Televizija (kabelska / satelitska) WIFI Wake se poziva


Susjedstvo

Del Prado gostionica nalazi se u samom srcu grada Cuzco, koraka od glavne Plaza (Plaza de Armas) i koraka od glavnih atrakcija.

Točke interesa
 • Glavni trg u Cusco, manje od 2 metra
 • Puca Pucara archaeologycal mjesto, manje od 20 minuta
 • Katedrala, manje od 3 minute
 • Tambomachay archaeologycal mjesto, manje od 20 minuta
 • Qoricancha hram "Hrama Sunca", manje od 5 minuta
 • 10 minuta od zračne luke
 • Sacsacyhuaman Archaeologycal Group, manje od 10 minuta
 • Manje od 10 minuta od željezničke stanice
 • Qenqo Archaeologycal mjesto, manje od 15 minuta
 • Manje od 15 minuta od autobusnog kolodvora

Hrana i piće
Jesti u kući
Mama Killa Bistro
Ručak i večera na raspolaganju

Politika
Detalji o cijeni

$60 - 94 po noći

Za Intiraymi fešta imamo različite stope

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaMasterCardAmerican ExpressDiscover

Dostupni popusti

Za grupe nudimo 7% popusta

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

UVJETI KORIŠTENJA

Važno je primijetiti da smo potpuni podaci putnika potrebni kako bi se potvrdili rezervi.

Kazne:
Ukoliko je otkaz s više od 7 dana prije dolaska, nećemo primijeniti bilo koju kaznu.
Za svaki otkaza u roku od 6 dana prije dolaska, mora biti podliježe kazna od prvih noći iznos za Last minute otkazivanja
. Mi ćemo čast Kasni dolasci kroz sljedeći dan ako domaća leta (Lima / Cuzco) je otkazati / kašnjenje zbog vremenskih.

Mjesto - Hotel

Calle Suecia 310
Cusco
Departamento de Cusco
Peru  084

Širina: -13.51467, Dužina: -71.97975

Kako doći tamo

Od Cusco glavnom trgu, uzmi Uriela Garcia (North Kutak), prošetati nekoliko koraka u Uriela Garcia, Hotel se nalazi na desnoj ruci.

Smjerovi od aerodroma:

Zahtjev za taksi vozača poduzeti kako bi se Uriela Garcia (također poznat kao Suecia) pravo na glavnom trgu (Plaza de Armas).

Sastanak mjesta:
Zračna luka
Vlak
Autobus

Najbliža zračna luka: Velazco Astete Airport. 10 minuta od zračne luke.