€8 po noći
€8 po noći
The Big Hostel, Belgrade, Serbia

The Big Hostel

Belgrade, Serbia - Jevrejska 24/1

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Hostel

Big hostelu se nalazi u središtu Beograda u Jevrejska ulica (židovska ulica), u dijelu grada zvanom Dorcol. To je samo 1000 metara od centra grada, Knez Mihailova ulica (Prince Michael Street) i Trg Republike (Trg Republike), na glavnom trgu u gradu i najveći shopping području u Beogradu. Također, Big hostelu se nalazi na udaljenosti od samo 500 metara od anciet Kalemegdan tvrđava, Beograd i Zoo ušću Save i Dunava (Ušće), što ga čini najbolje pozicionirani hostel u gradu.

 • The Big Hostel, Belgrade, Serbia, Serbia hoteli i hosteli
 • The Big Hostel, Belgrade, Serbia, Vrhunska odredišta u Belgrade
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hostel
 • Hostel sobe / jedinice: 102
 • Renovirana: 2011
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: €8

Dvaput Mixed spavaonica Standardna
 • Prijavite se nakon: 7:00am
 • Pogledajte prije: noon

Hostel sadržaji

24-satni front desk Zračna luka kurva Kozmetički salon Doručak (nadoplatu) car Djeca dopuštene Službenici za rezervacije Mjenjačnica Lift / lift nije dostupno izraziti naplata Gameroom gay friendly Grupa usluge Praona / sobar usluga Posteljina uključena Live Glazba Prtljaga prijevoznici obrok planova Film najam višejezični osoblje Nema ograničenja 24 sata Parkiranje (besplatno) Kućni ljubimci nisu dopušteni Sef Sobe za pušače Taxi služba Tour / razgledavanje pomoć WIFI (besplatno)

Sadržaji u sobama

Sve sobe su opremljene sa klima uređajem i namještaja potrebno za vaš potpuni doživljaj i opuštanje, kao da ste bili kod kuće. Sve sobe imaju ormari za čuvanje odjeće, noćni stolovi, posteljine i higijenskih potrepština. Nudimo usluge pranja, sušenja i peglanja odjeće bez nadoplate

. Hostela ima dnevni boravak gdje se možete opustiti i uživati ​​u raznim TV kanala preko kabelske televizije. Ukoliko želite da se zabavite dok je igrao stolni nogomet, stolni tenis ili pikado, imamo takve sobu za vas koji mi zovemo Zabava sobi.

A / C klima kontrole Locker sluškinju uslugu dnevnog Non-smoking rooms Televizija nije dostupan WIFI


Susjedstvo

Big hostelu se nalazi u središtu Beograda u dijelu grada pod nazivom Dorcol. Dorcol je dio Beograda koji pripada općini Stari Grad. Iako nema specifičnih granice, smatra se da Dorcol obuhvaća sjeverni dio i donji dio Kalemegdan, kao i na području između Knez Mihailova ulica i Dunava. Za vrijeme vladavine Turske, Dorcol je bio poznat kao trgovačko područje, stan trgovci različitih nacionalnosti. Čak i nakon što je Beograd bio pod srpskom vlašću opet, multi-etničke obilježje Dorcol je održavana. Konkretno, bilo je puno Židova i stoga židovske ulici (Jevrejska ulica) nosi to ime.

Značajan dio Dorcol obiluje sa starim zgradama, dok je dio bliže Dunavu je ispunjen modernističke objekata i komercijalnih sadržaja, što predstavlja elitni dijelu grada. Na Dorcol obali Dunava duga biciklistička staza, šetnica i splavi mogu naći. Veliki sportski centar "Milan Gale Muskatirovic" nalazi se na obali i velika marina je u planu.

Točke interesa
 • Kalemegdan tvrđava (500m)
 • Beograd zoološki vrt (500m)
 • Ušću Save i Dunava (500m)
 • Tennes sudova - Srbija otvoren (500m)

Politika
Detalji o cijeni

€8 - 15 po noći

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaVisa ElectronMasterCard

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Možete platiti gotovinom i CC. Ako želite cancell rezervaciju morate napraviti je 24 sata prije dolaska.

Mjesto - Hostel

Jevrejska 24/1
Belgrade
Central Serbia
Serbia  11000

Širina: 44.82828, Dužina: 20.45733

Kako doći tamo

DOLAZAK OD NIKOLA TESLA AIRPORT

Big hostelu se nalazi na udaljenosti od oko 15 kolimeters od zračne luke Nikola Tesla. Najlakši način za doći je da se prijevoz Gradski autobus, autobus broj 71, koji Vas vodi na Zeleni venac, šetnja kroz Knez Mihailova ulica Tadeusa Koscuska ulici zatim skrenite desno nizbrdo do prvog raskrižja sa semaforima, nakon čega naći ćete Jevrejska ulica paralelno s desne strane.

Dolasku iz autobusnog i željezničkog kolodvora

Od autobusnog i željezničkog kolodvora (koji se nalaze jedna do druge) Najlakši način da dođete do hostel je Big uhvatiti tramvaj broj 2, koji ide na Dorcol, sići kad tramvaj čini oštro desno nakon Beograda Zoološki vrt u Čara Dusana ulicu (cara Dušana ulica). Jevrejska ulica je preko tramvajske stanice, prva ulica lijevo.

E-75 i glavne prometnice

Od autoceste E75 najlakši način da dođete do hostel je Big koristiti izlaz iz Gazela (Gazela) most (Mostar Interchange) koji vodi u grad, ulica Save točnije. Nakon toga samo zadržati ide ravno, proći ćete autobusnog i željezničkog kolodvora na vašoj lijevoj strani, u jednom trenutku proći ćete ispod Branka mosta. Nastavite prema dolje Karadjordejva ulicu, prolaze ušću Save i Dunava, ići oko Kalemegdan tvrđave i naći ćete se na samom početku Čara Dusana ulice. Jevrejska ulica je prva ulica na lijevo nakon ulaska u Cara Dusana ulici.

autobusni kolodvori, tramvaj

Najbliža zračna luka: Zračna luka Nikola Tesla (15 km)