ZAR 400 po noći
ZAR 400 po noći
The Melville Palm, Johannesburg, South Africa

The Melville Palm

Johannesburg, South Africa - 83 2Nd Ave, Melville
3.9   

Pročitajte 1 recenziju

 • Izuzetna vrijednost
 • Izvrsna čistoća
 • Idealno mjesto
Napišite svoje mišljenje

Najnoviji pregled

Wonderful Stay ... If your looking for a really accommodation for a great price, than you will enjoy this Hotel. We had a wonderful stay. The rooms are very nice, clean and the owner is very helpful with all questions we had. On any visit back I will be sure to stay again.

Opis - Hostel

Svojstvo ima braai (roštilj) površine. To je sigurno unutra parking za do 5 automobila s električnim vratima i sigurnosnim barovi tijekom imovine. Komunalna self-catering kuhinja i dnevni boravak sa satelitskom televizijom je pružena. Dnevni kuća čuvanje pod uvjetom da je i usluga pranja rublja dostupna na upit

. Obroci se ne daju, jer je doslovno 100 metara udaljen od poznatog 7. ulica s mnogo različitih restorana i barova koje možete izabrati, koji su uglavnom posjećuju učenici iz u blizini Sveučilišta u Johannesburgu i je popularna zaustavljanja u Johannesburgu za turiste

. Melville je također dobro poznat po Melville Koppies (arheološko nalazište, s valjanja brežuljaka od travnjaka sa pogledom na grad), te je u blizini povijesnog predgrađu Sofije grada. Što učiniti ili vidjeti: posjet Muzeju apartheida i Hector Pieterson muzeja. Gold Reef City, veliki zabavni park i zoološki vrt Johannesburgu je također jedan od najvećih zooloških vrtova u Južnoj Africi. Tu je i veliki industrije širom bivše posjeti opštinama, a većina posjetitelja u Soweto ići vidjeti Muzej Mandela, koji se nalazi u bivšoj kući Nelson Mandela. Kolijevka Čovječanstvo UNESCO-ve Svjetske kulturne baštine je 25 km (16 mi) se sjeverozapadno od grada. Sterkfontein fosilnih site je poznat po tome što je najbogatije svjetsko hominida site-a i druge atrakcije u ovom području uključuju Lesedi Kulturno selo.

 • The Melville Palm, Johannesburg, South Africa, South Africa hoteli i hosteli
 • The Melville Palm, Johannesburg, South Africa, Popust putovanja u Johannesburg
Svemir
 • Vrsta nekretnine: Hostel
 • Hostel sobe / jedinice: 5
 • Godina izgradnje: 1905
 • Renovirana: 2010
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: ZAR 400 (South African Rand)

Dvaput Mixed spavaonica Twin
 • Prijavite se nakon: 12:30pm
 • Pogledajte prije: 10:00am

Hostel sadržaji

Svojstvo ima braai (roštilj) površine. To je sigurno unutra parking za do 5 automobila s električnim vratima i sigurnosnim barovi tijekom imovine. Komunalna self-catering kuhinja i dnevni boravak sa satelitskom televizijom, kao i WIFI Internet je pružena. Dnevni kuća čuvanje pod uvjetom da je i usluga pranja rublja dostupna na upit.

BBQ područje gay friendly Praona / sobar usluga Posteljina uključena Parkiranje (besplatno) Kućni ljubimci nisu dopušteni WiFi (besplatno)

Sadržaji u sobama

Soba 1 Dupli Ensuite, ručnici uključeni

Soba 2 Twin Ensuite, ručnici uključeni
Soba 3 Twin Ensuite, ručnici uključeni

Soba 4 spavaonica - 4 kreveta na kat (zajednička kupaonica)

Soba 5 spavaonica - 6 kreveta na kat (zajednička kupaonica)

Televizije (kabelska / satelitska) WIFI


Susjedstvo

poznati 7. ulica s mnogo različitih restorana i barova koje možete izabrati, koji su uglavnom posjećene od strane studenata iz obližnjeg Sveučilišta u Johannesburgu i je popularna zaustavljanja u Johannesburgu za turiste.


Politika
Detalji o cijeni

ZAR 400 po noći (South African Rand)

Dodatni depozit se može zatražiti prije dolaska. Ako je tako, izravno ćete se javiti nakon što potvrdite rezervaciju.

Kreditne kartice: Nije prihvaćeno na lokaciji

Mjesto - Hostel

83 2Nd Ave, Melville
Johannesburg
Gauteng
South Africa  2092

Širina: -26.17679, Dužina: 28.00794

Kako doći tamo

Smjerovi:
Od ILI Tambo International Airport, Johannesburg
Uzmi R24 prema zapadu N3, putovanja na jug N3, a onda skrenite na M2 prema Johannesburgu (zapad). Pravo na M1 prema Sandton i skrenite lijevo na carstvo, lijevo na semaforu i ravno, a zatim desno u Menton, lijevo na T spojnica, desno u 7. Ulica i lijevo na 2. Ave, Druga kuća na desnoj strani.

Gautrain iz Tambo ILI zračne luke do Sandton i Rosebank, taksiji

Najbliža zračna luka: ILI Tambo Airport, Johannesburg