Devran Hotel

Devran Hotel

Ankara, Turkey - Sanayi Mah. Tavus Sok. No: 3 Itfaiye Meydani, Opera Ulus
$27 po noći
$27 po noći

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Hotel

Naš glavni princip je uvijek bio pružiti gostoljubivi i izvrsna usluga razumijevanja, kao i higijenske i čist okoliš po najvišim standardima s najprikladnijim cijenama za naše goste od 1950 godine kada smo počeli služiti.
Naš tim se sastoji od iskusnih pojedinaca koji produljiti tradicionalna turska gostoljubivost, koji su vjerovali zahtjevima suvremenog za upravljanje uslugama, koji su dati svoju dušu za posao koji obavljaju i koji uvijek mogu vidjeti očima svojim gostima poslužiti kvalitetne i suvremene usluge.
Naš hotel koji se nalazi u ULUS, jedan od odabranih i povijesnih okruga od Ankare, bio je usmjeren na razumijevanje usluga koja ima za cilj zadovoljstvo te ugledne goste na terenu svojih sektorskih iskustva i obnovljene infrastrukture.
Zadovoljstvo i sve vrste sigurnost naših gostiju su činili glavno uporište studija u našem hotelu koji je izabrao obitelji u cjelini. Kao grad i poslovnom svijetu hotela, temelj naše politike cijena je stabilna strukturi cijene.
Neki od važnih lokaliteta oko hotela su svjetski poznate trgovačke centre, Službeni Građevine, Drevni Zgrada Velike nacionalne skupštine Turske, Ankara Citadel, džamije u Haci Bajrama, Povijesni rimska kupelj, Etnografski muzej, Muzej civilizacija Anatoliju, Umjetnost i Kip muzej, stadion za 19. svibnja, Ataturk Sport Palace, kulturu Centar Ataturka, Povijesni Railroad Station, Altinpark Fairground.
Mi bi se osjećati ponosni na vas smještaja na Ankari putovanja.

Svemir
  • Vrsta nekretnine: Hotel
  • Hotel sobe / jedinice: 56
  • Godina izgradnje: 1950
  • Renovirana: 2006
Hotel smještaj

Najniža dostupna cijena: $27

Dvostruko Single Triple Twin
  • Prijavite se nakon: 1:00am
  • Pogledajte prije: 12:00am

Hotel sadržaji

24-h ispred desk Tečajna lista soba / sobe Praona / sobar usluga Posteljina uključena otvoren 24 sata Parkiranje (besplatno) Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Restoran o web stranici Room service Taxi služba Tour / razgledavanje pomoć napona pretvarači WIFI (besplatno)

Sadržaji u sobama

Bide sluškinju usluga dnevno Privatni kupatilo Telefon Televizija pretvarača napona WIFI Wake se poziva


Politika
Detalji o cijeni

$27 po noći

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaVisa ElectronMasterCard

Pravila rezervacije i otkazivanja

Osim ako nije navedeno drugačije, rezervacije za uplatu nisu refundirane.

Otkazivanje politika: (ne odnosi se na online potvrde plaćanja)
Kupci plati po dolasku na recepciji u gotovini ili kreditnom card.Cancellation bez kazne moguće samo max. 24 sata prije check in otkaz ili ne kasni show će biti naplaćen ekvivalent 1 noć boravka pristojbe.

Mjesto - Hotel

Sanayi Mah. Tavus Sok. No: 3 Itfaiye Meydani, Opera Ulus
Ankara
Ankara Province (Ankara)
Turkey  06000