Devran Hotel

Devran Hotel

Ankara, Turkey - Sanayi Mah. Tavus Sok. No: 3 Itfaiye Meydani, Opera Ulus
$27 per nacht
$27 per nacht

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Hotel

Onze belangrijkste principe is altijd geweest om de gastvrije en uitstekende service inzicht verschaffen alsmede een hygiënische en schone omgeving op het hoogste normen met de meest geschikte prijzen voor onze gasten al sinds het jaar 1950 toen we zijn begonnen om te serveren.
Ons team bestaat uit ervaren personen die uitbreiding van de traditionele Turkse gastvrijheid, die geloofd hebben aan de eisen van de hedendaagse service management, die hun ziel te geven aan het werk dat ze doen, en die kunnen altijd zien met de ogen van hun gasten serveren een eigentijdse kwaliteit en service.
Ons hotel ligt in Ulus, een van de geselecteerde en historische districten van Ankara, heeft zich gericht op een dienst die het inzicht in de tevredenheid van u wil gewaardeerde gasten op de grond van haar ervaring en sectorale vernieuwde infrastructuur.
De tevredenheid en alle soorten van veiligheid van onze gasten hebben vormde de belangrijkste basis van studies in ons hotel dat wordt gekozen door de gezinnen in het algemeen. Als een stad en zakenwereld hotel, het fundament van onze prijsbeleid is een stabiele prijsstructuur.
Enkele van de belangrijke plaatsen rondom het hotel zijn de wereld-beroemde winkelcentra, officiële gebouwen, oude gebouw van de Grote Nationale Assemblee van Turkije, Ankara Citadel, de moskee Haci Bayram van, historische Romeinse Bad, Etnografisch Museum, het Museum van Anatolische Beschavingen, Kunst en Standbeeld Museum, het stadion van 19 mei, Ataturk Sport Palace, Culture Center van Ataturk, Historische Railroad Station, Altinpark Fairground.
We zouden trots doen om u op uw Ankara reizen.

De ruimte
  • Eigendom type: Hotel
  • Hotel kamers / eenheden: 56
  • Bouwjaar: 1950
  • Gerenoveerd: 2006
Hotel accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: $27

Dubbel Single Triple Twin
  • Inchecken na: 1:00am
  • Bekijk het eerder: 12:00am

Hotel voorzieningen

24-uurs receptie Munt uitwisseling Lift / lift Was / valet service Linnen Open 24 Uur parkeergelegenheid (gratis) Huisdieren inbegrepen niet toegestaan Restaurant op de site Room service Taxi Tour / sightseeing bijstand Spanning omvormers WIFI (gratis)

Voorzieningen op de kamer

Bidet Schoonmaakservice dagelijks Eigen badkamer Telefoon Televisie Spanning converters WIFI Wake-up calls


Beleid
Prijs details

$27 per nacht

Creditcards worden geaccepteerd op locatie: VisaVisa ElectronMasterCard

Reserverings- en annuleringsvoorwaarden

Tenzij anders vermeld, kunnen aanbetalingen niet worden gerestitueerd.

Annuleringsvoorwaarden: (niet van toepassing op de bevestiging online betalingen)
Klanten betalen bij aankomst bij de receptie in contant geld of krediet card.Cancellation zonder sanctie alleen mogelijk max. 24 uur vóór het inchecken te late annulering of no show wordt 1 nacht verblijf in gelijke vergoeding.

Plaats - Hotel

Sanayi Mah. Tavus Sok. No: 3 Itfaiye Meydani, Opera Ulus
Ankara
Ankara Province (Ankara)
Turkey  06000