$14 po noći
$14 po noći
Olympos Orange, Antalya, Turkey

Olympos Orange

Antalya, Turkey - Pk:31 Yazır Köyü Kumluca

Nema recenzija

Budite prvi!   Napišite svoje mišljenje

Opis - Hostel

Osjećate li se umorni od gradskog života, imao dovoljno stres? Olympos je najbolje mjesto za vas! Komad neba, skrivene raj! Olympos Orange je mjesto koje ćete se vratiti!
   Gdje je priroda kombinira povijest s prekrasnim pogledom na Mediteran troškova koji daje ime boje "Turqouse 'u Turskoj. Dolina Olympos oppening na drevni grad između naranče vrtovima i mystichal athmosphere mitologije. Orange je otvoren tijekom cijele godine sa svim sadržajima. Imamo bungalova, zajedničke prostorije i stablo kuća za accomadition, restoran, bar, bar ples, spor i aktivnosti u prirodi, izleti i agencijske usluge, bežični internet priključak, rublje, parking i više usluga.
 Rashladne Orange je sve na jednom mjestu;
Mjesto susreta
Dom od kuće
Baza za avanturu
Zadovoljstvo kupola.

  Sve to i more. A skrivene doline u sredini OPF prirode, pršti s poviješću, mjesto otkriće je zabavno.

Mi smo 600m od plaže i ima platforme (odmaranje područja) i hammocks u vrtu za posjetitelje koji želi da se opustite. Također smo Orange Bar ples, sa savršenim zvukom i sustav rasvjete. To je otvoren do rano ujutro za posjetitelje koji žele uživati ​​u mističnoj atmosferi u Olympos

. Aktivnosti
Blue Cruise,
Dnevni izlet brodom na otok Kekova,
Dnevna brodska u Olympos
Chimaera Flames Tour,
Rafting,
Kajak na moru,
Paragliding,
Ronjenje,

Ustanove
Bar
Restoran
Wi-Fi (besplatno)
Stoni tenis
Rent A Car
Rublje

  • Olympos Orange, Antalya, Turkey, Turkey hoteli i hosteli
  • Olympos Orange, Antalya, Turkey, Usporedite s najvećim svjetskim hotelskim lokacijama u Antalya
Svemir
  • Vrsta nekretnine: Hostel
  • Hostel sobe / jedinice: 45
  • Godina izgradnje: 1994
  • Renovirana: 2004
Hostel smještaj

Najniža dostupna cijena: $14

Dvaput Female spavaonica muško spavaonica Mixed spavaonica Single Standardno Triple Twin
  • Prijavite se nakon: 11:00am
  • Pogledajte prije: 10:00am

Hostel sadržaji

Sve to i more. A skrivene doline u sredini OPF prirode, pršti s poviješću, mjesto otkriće je zabavno.

Mi smo 600m od plaže i ima platforme (odmaranje područja) i hammocks u vrtu za posjetitelje koji želi da se opustite. Također smo Orange Bar ples, sa savršenim zvukom i sustav rasvjete. To je otvoren do rano ujutro za posjetitelje koji žele uživati ​​u mističnoj atmosferi u Olympos.

24-h ispred desk Plaža bicikala Doručak rent Mjenjačnica Dizalo / lift nisu dostupne Gardens gay friendly Povijesni stranice ledomat Praona / sobar usluga Glazba otvoren 24 sata Parking ( besplatno) Kućni ljubimci Restoran na radnom mjestu Sef Pušenje dopušteno Taxi služba WiFi (besplatno)

Sadržaji u sobama

Bungalovi: Drvena kuća sa WC / AC / tuš i TV

zajedničke prostorije / Dorms:. Drveni soba se dijeli s ostalim gostima i dijele kupaonice

Cabin Sobe:. Drveni soba se dijeli s ostalim gostima i dijele kupaonice.

A / C klima kontrole Backpacker objekti Balkoni Mountain View sobe Non-smoking rooms Privatna kupaonica Zajednička kupaonica Pušenje sobe Televizija Televizija (kabelska / satelitska) WIFI


Susjedstvo

Olympos je drevni grad koji se nalazi u dolini, na južnoj obali Turske, 90 km jugozapadno od grada Antalya u blizini grada Kumluca. Bivši grad Olympos je osnovan u helenističkog razdoblja, vjerojatno uzimajući u svoje ime iz obližnjeg brda Olympos (turski: Tahtalı Dagi, Timber Mountain), jedan od više od dvadeset planina s imenom Olympos u antičkom svijetu. Iz tih planina Solymi, prema Homeru, bog Posejdon gledao u more i vidio Odisej jedrenje daleko od Calypso's Island, a zove se veliko nevrijeme koje ga je razbilo na obalama otoka Nausicaa.


Politika
Detalji o cijeni

$14 - 30 po noći

Kreditne kartice prihvaćene na lokaciji: VisaVisa ElectronMasterCardAmerican ExpressMaestro UKSolo

Mjesto - Hostel

Pk:31 Yazır Köyü Kumluca
Antalya
Antalya Province (Antalya)
Turkey  07350

Širina: 36.39305, Dužina: 30.47065

Kako doći tamo

Kada dođete do Antalya Autobusni kolodvor postoje dolmushes da se prijenos svakih pola sata od autobusnog kolodvora do mjesta.

Nakon jednog i pol sata putovanja od vas će doći do autobusne stanice Olympos, gdje autobusi će vas odvesti na Orange mirovinu.

Kada dođete do Antalya Autobusni kolodvor postoje dolmushes da se prijenos svakih pola sata od autobusnog kolodvora do mjesta.

Nakon jednog i pol sata putovanja od vas će doći do autobusne stanice Olympos, gdje autobusi će vas odvesti na Orange mirovinu.

Transfer od zračne luke je organiziran od strane taxi koji vam daje lift na Antalya Autobusni kolodvor, a zatim autobusima na odredište Olympos. Također, transfere od zračne luke moguće je naše usluge. Svi transferi su tereti.

Najbliža zračna luka: Zračna luka 90 km Antalya