Newport House Bed and Breakfast

Newport House Bed and Breakfast

Williamsburg, Virginia - 710 South Henry Street
$150 per nacht
$150 per nacht

Geen beoordelingen

Wees de eerste!   Schrijf een recensie

Beschrijving - Bed and breakfast

Newport House Bed and Breakfast is Williamsburg, Virginia de meeste historisch authentieke Bed and Breakfast. Het was gebouwd om museum in 1988, uit 1756 ontworpen door de beroemde architect Peter Harrison voor de Banister Plantation buurt Newport, RI, die werd vernietigd op haar 200e verjaardag te maken voor een parkeerterrein

Newport House Bed and Breakfast hosts Koloniale Dancing ( bekend als Engels Country Dancing) op dinsdag het hele jaar door 8 tot 10 uur. (over het algemeen niet in koloniale kleding). Gasten kunnen kijken of deelnemen als ze willen (beginners welkom). We kunnen regelen (met een paar dagen van tevoren) voor onze gasten te huur Koloniale kleding, hetzij voor hun gehele verblijf of gewoon om uit te gaan eten bij een van de Koloniale tavernes.

U bent vrij om te spelen onze klavecimbel of andere muziekinstrumenten als ze anders niet in gebruik is. Gasten zijn ook welkom op onze elegante woonkamer, die een open haard, of een wandeling door onze tuinen van bloemen, kruiden, fruit en pecannoot bomen. Er zijn films beschikbaar voor het bekijken van video in onze uitgebreide bibliotheek van klassiekers uit de 18e eeuw - een goede manier om een regenachtige dag.

Vanwege de thematische aard van onze accommodaties, kunnen de gasten zich onderdompelen in de koloniale periode. Verrassend, Newport House Bed and Breakfast is het slechts een van Williamsburg de 24 Bed and Breakfasts om de historische thema.

De ruimte
  • Eigendom type: Bed and breakfast
  • Bed and breakfast kamers / eenheden: 2
  • Bouwjaar: 1988
Bed and breakfast accommodaties

Laagste prijs beschikbaar: $150


Bed and breakfast voorzieningen

Newport House Bed and Breakfast is geheel ingericht in de periode met Engels en Amerikaanse antiek en reproducties (meer dan een dozijn ontworpen door Harrison). Meest Bed and Breakfasts in de buurt zijn beperkt tot twee kamers per stuk, wat betekent dat we kunnen concentreren op het bieden van luxe en persoonlijke service aan onze gasten.

Voorzieningen op de kamer

Elke ruime slaapkamer bevat twee 4-poster hemelbed (een koningin en een extra lange twin), en zelfs de dekens zijn historisch authentiek. Elke kamer heeft een prive badkamer (douche, geen bad), en het huis is centraal airconditioning. Een uitgebreid ontbijt meestal met heerlijke gerechten gemaakt van authentiek Koloniale recepten met fruit en honing uit onze tuin, en een interessante historische seminar door uw gastheer.


Beleid
Prijs details

$150 - 180 per nacht

Plaats - Bed and breakfast

710 South Henry Street
Williamsburg
City of Williamsburg
Virginia  US  23185

Breedtegraad: 37.26354, Lengtegraad: -76.70662