InstantWorldBooking.com - Få flere bookinger og øg overskuddet med en bookingmotor bygget specielt til hoteller og vandrehjem

Hvis du kunne øge direkte bookinger (bookinger fra din egen hjemmeside, Facebook-side eller andre sociale medier) til et niveau, der vil reducere din pris for eksterne bookingsites og agenturer med 35% -70%, ville du være interesseret? Men hvordan kan du opnå dette?

Responsive mobile booking motorer til indkvartering

IWBmob har svaret

Vi har introduceret IWBmob, en booking teknologi designet til at forbedre brugeroplevelsen for brugere af alle enheder. Dette sikrer, at næsten alle besøgende på dit websted eller sociale medier hurtigt og nemt kan bestille dit hotel eller hostel. Hvornår var sidste gang du testede din nuværende bookingmotor eller hjemmeside for at sikre, at den fungerer på alle disse enheder: en iPhone, Android-telefon, iPad, tablet, laptop og flere computerskærme fra 1024px til 2736px og mere?

  • Hvor mange potentielle kunder og forbehold taber du for hver ikke-understøttet enhed?
  • Hvor meget falder din fortjenstmargen på grund af tabet af direkte bookinger, mens du fylder dine senge med online rejsebureauer?
  • Bruger du bookingwebsteder med provisionsrenter i 12% -30% -intervallet, eller bruger websteder med provisioner på 8% eller mindre?

Før mobiltiden var ingen af ​​disse spørgsmål meget vigtige. Men nu er det afgørende at overveje mobilt lydhurtigt webdesign i dit valg af hjemmesider og bookingmotorudbydere.

Så er din nuværende bookingmotor bygget med mobil responsivt webdesign? Mere end 50% af de kommercielt tilgængelige bookingmotorer virker ikke konsistent på tværs af alle enhedstyper. IWBmob gør. Vi tilbyder et mobil-første design, hvilket betyder, at din bookingmaskine vil reagere fleksibelt på alle typer computere og enheder, med vægt på mobile brugere. Efter alt bliver over 25% af verdensomspændende rejsebestillinger lavet på mobile enheder. Og mobilbookinger øges med en sats på 20% eller mere hvert år i mange lande. Med IWBmob har du den tillid, at du maksimerer forbehold fra alle brugere.

IWBmob tilbyder denne tillid, men ikke kun med fejlfri ydeevne på alle enheder. Det giver også store fordele til dine kunder, især brugere af mobile enheder, ved at give den bedste oplevelse muligt. Vi overholder principper, der strømline og forbedre bookingprocessen. For brugere af vores nye bookingmotor overgår oplevelsen næsten ethvert moderne bookingsted.

  • Ledende kant mobil æstetik
  • Ultra-responsive interface
  • Strømlinet brugeroplevelse

Endnu ikke registreret?
Kom igang

Er dit hotel booking system forstyrrende i din direkte bookings vækst?

Hvordan ved du det? Måske er dit nuværende reservationssystem en af ​​de mere sofistikerede. Måske genererer det forbehold. Men fremmer det de samme grundlæggende principper, der maksimerer forbehold? Her er de første spørgsmål at spørge.

Når en gennemsnitlig kunde besøger dit websted eller dit reservationssystem, genkender de straks, hvordan man kan foretage en reservation med dig?

Hotel reservation motor til mobile enheder
Flyvemaskinens cockpit conundrum

Øjeblikkelig anerkendelse er meget vigtigt. Vi taler om gennemsnitlige besøgende på dit websted, ikke tekniske IT-fagfolk. For eksempel, hvis de ser på din reservationsgrænseflade på deres telefon (lille skærm), og de har brug for at holde pause for at finde ud af, hvad de skal gøre næste gang, så har reservationssystemet allerede mislykkedes. Dette kaldes flyvemaskine cockpit conundrum. Booking systemudbyderen kan have gjort et fremragende arbejde med at skabe et sofistikeret værktøj, men dine kunder ønsker ikke sofistikering. De tænker på deres ferie eller tur. De behøver kun enkelhed og sikkerhed. Hvis de stirrer på din grænseflade, som det er instrumentbrættet i en flyvemaskines cockpit, så går de hurtigt videre til andre websteder, der skal reserveres. Du mister kunden og reservationen.

Når potentielle kunder besøger dit websted eller reservationssystem, konfronteres de med information overbelastning?

Hotel reservation motor til mobile enheder
Informationsoverbelastningen rammer

Besøgende på dit websted skal hurtigt kunne navigere i din bookingproces for at bekræfte deres reservation. Når der bookes motorer præsenterer flere kalendere på siden, farverige skildringer af muligheder og mange trin før bekræftelse af en reservation, kaldes dette information overbelastning. Det fører til forvirring og frustration. Kalendere skal kun ses på siden, når brugeren vælger dem. Din gæst skal kunne bekræfte deres booking i kun 3 - 4 klik, maksimum. Gennemsnitlige brugere ønsker ikke at vade gennem en lang række valgmuligheder og valg og gennemgå flere trin, bare for at komme til bekræftelsesknappen. Husk, det er rejsende, der tænker på deres tur, som blot vil reservere let. Hvis de går gennem din grænseflade, som om det er en jobansøgning, så går de hurtigt videre til andre websteder for at bestille. Du mister kunden og reservationen.

IWBmob løser disse problemer

Vores bookingmotor er optimeret til hoteller, vandrerhjem og indkvartering af alle typer. IWBmob sikrer, at du vil maksimere fortjenesten, og ikke miste direkte bookinger.

Vores nye mobile første design er elegant og intuitivt.

IWBmob giver en strømlinet og enkel booking oplevelse for alle dine kunder. Gennem omfattende forskning og test har vi løst problemerne med information overbelastning og flyvemaskinens cockpit conundrum. Vi har behandlet alle de små detaljer. Selv de e-mail-bekræftelser, dine gæster modtager, indeholder de samme designprincipper, hvilket er vigtigt for mobilbrugere.

Når potentielle kunder besøger dit websted, vil de blive længere og føle sig mere sikre på at bestille hos dig.

Du vil konvertere så mange nye besøgende til din hjemmeside som muligt (konverteringer = reservationer). Med IWBmob vil de ikke blive afskrækket af dit reservationssystem og booke andre steder. Vi kan ikke overemphasize hvor vigtigt dette er. Tjek vores demoer for at se, hvordan IWBmob vil arbejde på din hjemmeside.

Glem ikke Facebook.

Hvis du endnu ikke bruger IWBmob-bookingmotoren på din Facebook-side, går du glip af en gratis metode til øjeblikkeligt at øge din eksponering. Vi kan vise dig hvordan. Bare kontakt os.

Reducer din pris for online booking bureauer (OTAs) med 35% -70%.

Når du maksimerer direkte bookinger fra dit websted, minimerer du behovet for online booking bureauer (OTA'er). IWBmob tager sig af det. Så for virkelig at opnå et boost i fortjenstmargenen, skal du reducere din pris for eksterne reservationer fra online booking bureauer. Med Instant World Booking og vores fællesskab af over 100 bookingswebsteder, får du den laveste pris for reservationer fra en global leder inden for online hotel og vandrerhjem bookinger (i øjeblikket 8% provision). Hvis du stadig betaler 12% -30% provision for booking sites, skal du begynde at trække tilbage, og lad os gøre jobbet for dig.

Tjek vores Demo fra Booking Engine

Nogle gange er et billede værd at tusinde ord. Hver demo repræsenterer en hotellets hjemmeside. Disse demoer illustrerer kraften i en virkelig integreret bookingmotor på din hjemmeside.

Demo # 1
Demo # 2

Power tip:  Vælg et af vores innovative website designs til din egen hotel hjemmeside, eller kontakt os om hjemmeside design tjenester.

Lær mere