InstantWorldBooking.com - Video je King. Nabavite profesionalno proizveden videozapis za upotrebu na svojoj web stranici ili društvenim medijima. Povećajte izlaganje dramatično uz videozapis prilagođen za hoteli i hosteli

Nema sumnje da je video marketing od presudne važnosti za vaš hotel, hostel ili butik smještaj. Ali zašto? Video može povećati rezervacije na vašem web mjestu i web mjesta za rezervacije za 80%. Također povećava angažman kupaca, povećavajući do 50% brži rast prihoda. Društveni video generira 1200% više dijeljenja od teksta i slika u kombinaciji.

Hotelska video produkcija

Sa takvim statistikama ne možete zanemariti videozapise za svoju tvrtku.

Nabavite promotivni video za svoj hotel, hostel ili drugi smještaj već danas. Instant World Booking sada nudi ovu jedinstvenu i pristupačnu uslugu. Dobijate videozapis prilagođen proizvodima, s modernim dizajnerskim značajkama koji možete koristiti za svoje marketinške napore. Predstavite svoje najbolje usluge i pogodnosti za potencijalne kupce. Upotrijebite je na svojoj web stranici, društvenim medijima ili bilo gdje gdje želite promovirati svoj smještaj. Bez marketinškog videa, jednostavno se ne možete učinkovito natjecati na današnjim društvenim medijima ili adekvatno doći do izuzetno važne tisućljetne populacije klijenata. Pogledajte naše demonstracije u nastavku. Iznenadit ćete se koliko će vam biti pristupačan vaš prilagođeni videozapis. Samo nas kontaktirajte.

Započnite s vlastitim videozapisom?
Kontaktirajte nas

  • Uključivanje videozapisa na odredišnoj stranici može povećati stopu konverzije za 80%
  • Poduzeća koja koriste videozapise uživaju 41% više web prometa od pretraživanja nego ne-korisnici
  • Facebook dnevno generira 8 milijardi video prikaza.
  • Video postovi na Facebooku imaju 135% veći organski doseg od objava fotografija
  • Nakon gledanja videozapisa, 64% korisnika ima veću vjerojatnost da će kupiti online
  • Gledatelji zadržavaju 95% poruke koju gledaju u videozapisu, nasuprot 10% dok su je čitali
  • Videozapis u e-pošti dovodi do povećanja stope klikova za 200-300%

Izvor: Forbes.com

Nabavite promotivni video za svoj hotel, hostel ili drugi smještaj već danas

Izaberite temu svog videozapisa, za najbolju prezentaciju vašeg jedinstvenog smještaja, pogodnosti i lokacije. Vaš videozapis obično može trajati od 2 do 5 minuta (Savjet: kraći videozapisi u trajanju od oko 2 minute dobivaju najviše angažmana). Završni videozapis nalazi se na stranicama vašeg profila imovine na našoj širokoj mreži web stranica za putovanja. Za većinu entiteta ovo je više od 300 pojedinačnih web stranica s vašim video i profilnim sadržajem, što je značajno. Također se stalno prikazuje na našem YouTube kanalu. Također ćemo promovirati vaš videozapis na svim našim kanalima društvenih medija. Konačno, dobivate i kopiju vašeg videozapisa za svoju privatnu i komercijalnu upotrebu.

Pogledajte naše marketinške video demonstracije

Ponekad slika vrijedi tisuću riječi. Svaki demo predstavlja uzorak promotivnog videa. Ovi demo prikazi snagu prilagođenog videa proizvedenog samo za vaš hotel.

Demo # 1
Demo # 2
Demo # 3
Demo # 4
Demo # 5
Demo # 6
Demo # 7
Demo # 8

Videozapisi u stilu Airbnb i Boutique

Ovo su primjeri promotivnih videa za Airbnb-ove, apartmane i smještaj u butičnom stilu.

Demo # 9
Demo # 10
Demo # 11

Video zapisi u hostelu

Ovo su uzorni promotivni video za hostele i smještaj u stilu hostela.

Demo # 12
Demo # 13
Demo # 14
Demo # 15
Demo # 16
YouTube kanal

Za više demonstracija i video zapisa Instant World Booking-a, pogledajte naš YouTube kanal.

Započnite s vlastitim videozapisom?
Kontaktirajte nas

Naša usluga marketinga na društvenim mrežama za hotele i hostele savršena je nadopuna našoj usluzi video produkcije. Saznajte više o ostalim našim uslugama.

Više usluga