InstantWorldBooking.com - Krijg meer boekingen en verhoog de winst met een speciaal hiervoor gebouwde boekingsmodule hotels en hostels

Als u directe boekingen (boekingen van uw eigen website, Facebook-pagina of andere sociale media) tot een niveau zou kunnen verhogen dat uw kosten voor externe boekingssites en -agentschappen met 35% -70% zou verlagen, zou u dan geïnteresseerd zijn? Maar hoe kun je dit bereiken?

Responsieve mobiele boekingsmotoren voor accommodatie

IWBmob heeft het antwoord

We hebben IWBmob geïntroduceerd, een bookingtechnologie die is ontworpen om de gebruikerservaring voor gebruikers van alle apparaten te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat vrijwel alle bezoekers van uw website of sociale media snel en eenvoudig uw hotel of hostel kunnen boeken. Wanneer hebt u voor het laatst uw huidige boekingsmotor of website getest om te controleren of deze op al deze apparaten werkt: een iPhone, Android-telefoon, iPad, tablet, laptop en meerdere computerschermen van 1024 px tot 2736 px en meer?

  • Hoeveel potentiële klanten en reserveringen verliest u voor elk niet-ondersteund apparaat?
  • Hoeveel neemt uw winstmarge af door het verlies van directe boekingen, terwijl u uw bedden vult met online reisbureaus?
  • Gebruikt u boekingssites met provisietarieven in het bereik van 12% -30% of bij sites met een commissie van 8% of minder?

Vóór het mobiele tijdperk waren geen van deze vragen belangrijk. Maar nu is het cruciaal om mobiel responsief webontwerp te overwegen bij uw keuze van website- en boekingsproviders.

Dus is uw huidige boekingsmodule gebouwd met mobiel responsief webontwerp? Meer dan 50% van de in de handel verkrijgbare booking engines werkt niet consequent voor alle apparaattypen. IWBmob doet. We bieden een mobiel-eerste ontwerp, wat betekent dat uw booking engine flexibel zal reageren op alle soorten computers en apparaten, met de nadruk op mobiele gebruikers. Immers, meer dan 25% van de wereldwijde reisboekingen gebeurt op mobiele apparaten. En mobiele boekingen nemen in veel landen toe met een snelheid van 20% of meer per jaar. Met IWBmob heeft u het vertrouwen dat u de reserveringen van alle gebruikers maximaliseert.

IWBmob biedt dit vertrouwen, maar niet alleen met foutloze prestaties op alle apparaten. Het biedt ook grote voordelen voor uw klanten, met name gebruikers van mobiele apparaten, door de best mogelijke ervaring te bieden. We houden ons aan principes die het boekingsproces stroomlijnen en verbeteren. Voor gebruikers van onze nieuwe booking engine overtreft de ervaring bijna elke moderne boekingssite.

  • Toonaangevende mobiele esthetiek
  • Ultra-responsieve interface
  • Gestroomlijnde gebruikerservaring

Nog niet geregistreerd?
Begin

Beïnvloedt uw hotelboekingssysteem uw groei in directe boekingen?

Hoe weet je dat? Misschien is uw huidige boekingssysteem een ​​van de meer geavanceerde. Misschien genereert het reserveringen. Maar promoot het dezelfde basisprincipes die reserveringen maximaliseren? Dit zijn de eerste vragen die gesteld moeten worden.

Wanneer een gemiddelde klant uw website of uw boekingssysteem bezoekt, herkennen zij dan onmiddellijk hoe u een reservering bij u maakt?

Responsieve mobiele boekingsmotoren voor accommodatie
Het cockpitraadsel van het vliegtuig

Onmiddellijke herkenning is erg belangrijk. We hebben het over gemiddelde bezoekers aan uw website, niet over technische IT-professionals. Als ze bijvoorbeeld naar uw boekingsinterface op hun telefoon (klein scherm) kijken en ze moeten pauzeren om uit te zoeken wat ze vervolgens moeten doen, is het boekingssysteem al mislukt. Dit wordt het cockpitraadsel van het vliegtuig genoemd. De reserveringssysteemprovider heeft uitstekend werk verricht door een geavanceerd hulpmiddel te maken, maar uw klanten willen geen verfijning. Ze denken aan hun vakantie of reis. Ze hebben alleen behoefte aan eenvoud en veiligheid. Als ze naar je interface staren alsof het het dashboard van een vliegtuigcockpit is, gaan ze snel door naar andere sites om te boeken. U verliest de klant en de reservering.

Wanneer potentiële klanten uw website of reserveringssysteem bezoeken, worden ze dan geconfronteerd met informatie-overload?

Mobiel responsief online boekingssysteem voor hotels
Het raadsel voor informatieoverbelasting

Bezoekers van uw website moeten in staat zijn om snel door uw boekingsproces te navigeren om hun reservering te bevestigen. Als boekingsmodellen meerdere kalenders op de pagina presenteren, kleurrijke afbeeldingen van opties en veel stappen voordat een reservering wordt bevestigd, wordt dit informatieoverbelasting genoemd. Het leidt tot verwarring en frustratie. Kalenders moeten alleen zichtbaar zijn op de pagina wanneer de gebruiker ze selecteert. Uw gast zou in slechts 3 - 4 klikken, maximaal moeten kunnen bevestigen. Gemiddelde gebruikers willen geen lange reeks opties en keuzes doorlopen en doorlopen meerdere stappen, gewoon om naar de bevestigingsknop te gaan. Vergeet niet dat dit reizigers zijn die denken aan hun reis, die eenvoudig willen reserveren. Als ze door je interface lopen alsof het een sollicitatie is, gaan ze snel door naar andere sites om te boeken. U verliest de klant en de reservering.

IWBmob lost deze problemen op

Onze booking engine is geoptimaliseerd voor hotels, hostels en accommodatie van alle soorten. IWBmob zorgt ervoor dat u de winstmarge maximaliseert en geen rechtstreekse boekingen verliest.

Ons nieuwe mobiel-eerste ontwerp is elegant en intuïtief.

IWBmob biedt een gestroomlijnde en eenvoudige boekingservaring voor al uw klanten. Door uitgebreid onderzoek en testen hebben we de problemen van informatie-overload en het cockpit-raadsel van het vliegtuig opgelost. We hebben alle kleine details behandeld. Zelfs de e-mailbevestigingen die uw gasten ontvangen, bevatten dezelfde ontwerpprincipes, wat belangrijk is voor mobiele gebruikers.

Wanneer potentiële klanten uw website bezoeken, blijven ze langer en voelen ze zich zekerder bij het boeken bij u.

U wilt zo veel mogelijk nieuwe bezoekers naar uw website converteren (conversies = reserveringen). Met IWBmob worden ze niet ontmoedigd door uw boekingssysteem en elders geboekt. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk dit is. Bekijk onze demo's om te zien hoe IWBmob werkt op uw website.

Vergeet Facebook niet.

Als u de reserveringsengine van IWBmob nog niet op uw Facebook-pagina gebruikt, mist u een gratis methode om uw blootstelling onmiddellijk te vergroten. We kunnen je laten zien hoe. Neem gewoon contact met ons op.

Verlaag uw kosten voor online boekingskantoren (OTA's) met 35% -70%.

Wanneer u directe boekingen van uw website maximaliseert, minimaliseert u de behoefte aan online boekingsbureaus (OTA's). IWBmob zorgt daar voor. Om echt een winstmarge te krijgen, moet u uw kosten voor externe reserveringen van online boekingsbureaus verlagen. Met Instant World Booking en onze gemeenschap van meer dan 100 boekingswebsites, krijgt u de laagste kosten voor reserveringen van een wereldwijde leider in online hotel- en hostelreserveringen (momenteel 8% commissie). Als u nog steeds 12% -30% commissie betaalt voor het boeken van sites, begin dan met terugtrekken en laat ons het werk voor u doen.

Bekijk onze Booking Engine-demo's

Soms is een foto meer dan duizend woorden waard. Elke demo staat voor een homepage van een hotel. Deze demo's illustreren de kracht van een echt geïntegreerde boekingsmodule op uw website.

Demo # 1
Demo # 2

Power-tip:  Kies een van onze innovatieve websiteontwerpen voor uw eigen hotelwebsite of neem contact met ons op over website-ontwerpdiensten.

Kom meer te weten