InstantWorldBooking.com - Få fler bokningar och öka vinsten med en bokningsmotor byggd speciellt för hotell och vandrarhem

Om du skulle kunna öka direkta bokningar (bokningar från din egen webbplats, Facebook-sida eller andra sociala medier) till en nivå som minskar din kostnad för externa bokningswebbplatser och byråer med 35% -70%, skulle du vara intresserad? Men hur kan du uppnå detta?

Responsiva mobila bokningsmotorer för boende

IWBmob har svaret

Vi har introducerat IWBmob, en bokningsteknik som är utformad för att förbättra användarupplevelsen för användare av alla enheter. Detta säkerställer att nästan alla besökare på din webbplats eller sociala medier snabbt och enkelt kan boka hotell eller vandrarhem. När var sista gången du testade din nuvarande bokningsmotor eller webbplats för att se till att den fungerar på alla dessa enheter: en iPhone, Android-telefon, iPad, Tablet, bärbar dator och flera datorskärmar som sträcker sig från 1024px till 2736px och mer?

  • Hur många potentiella kunder och reservationer förlorar du för varje enhet som inte stöds?
  • Hur mycket minskar din vinstmarginal på grund av förlusten av direkta bokningar, medan du fyller dina sängar med online resebyråer?
  • Använder du bokningswebbplatser med provisioner i 12% -30% -intervallet eller använder webbplatser med provisioner på 8% eller mindre?

Före den mobila eran betydde ingen av dessa frågor mycket. Men nu är det viktigt att överväga mobil responsiv webbdesign i ditt val av webbsidor och bokningsleverantörer.

Så är din nuvarande bokningsmotor byggd med mobil responsiv webbdesign? Mer än 50% av de kommersiellt tillgängliga bokningsmotorerna fungerar inte konsekvent över alla typer av enheter. IWBmob gör. Vi erbjuder en mobil-först design, vilket innebär att din bokningsmotor svarar flexibelt på alla typer av datorer och enheter, med tonvikt på mobilanvändare. Trots allt är mer än 25% av världens resebokningar gjorda på mobila enheter. Och mobila bokningar ökar med 20% eller mer varje år i många länder. Med IWBmob har du förtroende för att du maximerar reservationer från alla användare.

IWBmob erbjuder detta förtroende, men inte bara med felfri prestanda på alla enheter. Det erbjuder också stora fördelar för dina kunder, särskilt användare av mobila enheter, genom att ge bästa möjliga upplevelse. Vi följer principer som effektiviserar och förbättrar bokningsprocessen. För användare av vår nya bokningsmotor överträffar upplevelsen nästan alla moderna bokningswebbplatser.

  • Ledande kant mobil estetik
  • Ultra-responsivt gränssnitt
  • En strömlinjeformad användarupplevelse

Ännu inte registrerad?
Komma igång

Är ditt hotellbokningssystem störande av din direkta bokningstillväxt?

Hur vet du? Kanske är ditt nuvarande bokningssystem en av de mer sofistikerade. Kanske genererar det reservationer. Men främjar det samma grundläggande principer som maximerar reservationer? Här är de första frågorna att fråga.

När en genomsnittlig kund besöker din webbplats eller ditt bokningssystem känner de omedelbart till hur man bokar med dig?

Mobilt mottagande online bokningssystem för hotell
Flygplanets cockpit conundrum

Omedelbart erkännande är mycket viktigt. Vi pratar om genomsnittliga besökare på din webbplats, inte tekniska IT-proffs. Till exempel, om de tittar på ditt bokningsgränssnitt på deras telefon (liten skärm) och de måste pausa för att ta reda på vad de ska göra nästa, har bokningssystemet redan misslyckats. Detta kallas flygplanets cockpitconundrum. Bokningssystemleverantören kan ha gjort ett utmärkt jobb med att skapa ett sofistikerat verktyg, men dina kunder vill inte ha sofistikering. De tänker på sin semester eller resa. De behöver bara enkelhet och säkerhet. Om de stirrar på ditt gränssnitt som om det är instrumentbrädan i en flygplans cockpit, kommer de snabbt att gå vidare till andra platser att boka. Du förlorar kunden och bokningen.

När potentiella kunder besöker din webbplats eller bokningssystem, konfronteras de med information överbelastning?

Responsiva mobila bokningsmotorer för boende
Informationsbelastningen överbelastas

Besökare på din webbplats måste snabbt kunna navigera i din bokningsprocess för att bekräfta deras bokning. När du bokar motorer presenteras flera kalendrar på sidan, färgglada skildringar av alternativ och många steg innan du bekräftar en bokning kallas detta information överbelastning. Det leder till förvirring och frustration. Kalendrar ska vara synliga på sidan endast när användaren väljer dem. Din gäst ska kunna bekräfta sin bokning på bara 3 - 4 klick, max. Genomsnittliga användare vill inte wade genom en lång rad olika alternativ och val, och gå igenom flera steg, bara för att komma till bekräftelseknappen. Kom ihåg att dessa är resenärer som tänker på sin resa, som helt enkelt vill boka enkelt. Om de går igenom ditt gränssnitt som det är en arbetsansökan, kommer de snabbt att gå vidare till andra webbplatser att boka. Du förlorar kunden och bokningen.

IWBmob löser dessa problem

Vår bokningsmotor är optimerad för hotell, vandrarhem och boende av alla typer. IWBmob garanterar att du maximerar vinstmarginalen och inte förlorar direktbokningar.

Vår nya mobila första design är elegant och intuitiv.

IWBmob ger en strömlinjeformad och enkel bokningsupplevelse för alla dina kunder. Genom omfattande forskning och provning har vi löst problem med information överbelastning och flygplan cockpit conundrum. Vi har tagit upp alla små detaljer. Även de e-postbekräftelser som dina gäster mottar innehåller samma designprinciper, vilket är viktigt för mobila användare.

När potentiella kunder besöker din webbplats kommer de att stanna längre och känna sig tryggare att boka med dig.

Du vill konvertera så många nya besökare till din webbplats som möjligt (konverteringar = bokningar). Med IWBmob kommer de inte att avskräckas av ditt bokningssystem och boka någon annanstans. Vi kan inte overemphasize hur viktigt detta är. Kolla in våra demo för att se hur IWBmob kommer att fungera på din webbplats.

Glöm inte Facebook.

Om du inte använder IWBmob-bokningsmotorn på din Facebook-sida saknar du en gratis metod för att omedelbart öka din exponering. Vi kan visa dig hur. Kontakta oss bara.

Minska din kostnad för online bokningsbyråer (OTA) med 35% -70%.

När du maximerar direkta bokningar från din webbplats minimerar du behovet av online bokningsbyråer (OTA). IWBmob tar hand om det. För att verkligen öka vinstmarginalen måste du minska din kostnad för externa bokningar från online bokningsbyråer. Med Instant World Booking och vårt samhälle med över 100 bokningswebbplatser får du den lägsta kostnaden för bokningar från en global ledare på online hotell och vandrarhem bokningar (för närvarande 8% provision). Om du fortfarande betalar 12% -30% provisioner för bokningswebbplatser, börja dra tillbaka och låt oss göra jobbet för dig.

Kolla in våra reservmotorens demos

Ibland är en bild värd tusen ord. Varje demo representerar en hotell hemsida. Dessa demo illustrerar kraften hos en riktigt integrerad bokningsmotor på din webbplats.

Demo # 1
Demo # 2

Power tip:  Välj en av våra innovativa webbdesigner för din egen hotellwebbplats eller kontakta oss om webbdesigntjänster.

Läs mer